@araon, Puno bi bilo interesantnije bilo da ti procitas nesto sa razumijevanjem, pa razmislis, pa tek nesto napises. Adminu je sasvim svejedno koliko ko slova zna, koja (ne)će nauciti i u krajnjoj liniji oće li se i prstom potpisivati.
Ukljuci se i admin, smeta mu sto bas crnogorki raquel smetaju ta dva slova. Hmm, veoma interesantno.
A sto se tice minja, evo minjo, na ovom ce da pliva opozicija, i narod ce da pomogne koliko treba da smakne ove pijavice sa vlasti.
http://cafemontenegro.com/index.php?...22&news=195677
@araon, Puno bi bilo interesantnije bilo da ti procitas nesto sa razumijevanjem, pa razmislis, pa tek nesto napises. Adminu je sasvim svejedno koliko ko slova zna, koja (ne)će nauciti i u krajnjoj liniji oće li se i prstom potpisivati.
A tebi je sa 36 postova sve sada jasno....sto ne pises sa svog naloga no izmisljas nove username kako bi mogao da ovuda piskaras udobno zasticen iza anonimnosti....
Demagogija.....
A sto se tice Raquel...i ona i ostali dobro znaju koliko ja iskoristavam svoje mjesto da promovisem svoje razmisljanje...na tu temu ili bilo koju. I upravo zbog takvih kao sto si ti ne pisem nista na ovakve teme. Ono sto ne volim jeste nepotrebna demagogija, skretanje sa teme, vulgarnosti, uvrede itd.itd...e tada intervenisem....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Vraćajući se na temu ili na nasu komediju koja se svakako neće zavrsiti u utorak svaki dan saznanmo jos neki dio scenarija "od drveta se suma ne vidi". Nas preśednik koji ima najljepsi osmjeh kad mu vrijedjaju drzavu kojoj preśedava kaze Vi postavljate pitanja na srpskom, ja ću odgovoriti na crnogorskom
Mogao je vala i dok se setao po Beogradu na srpskom, crnogorskom, srpskohrvatskom ili ko zna kojem zapiati domacine kako da tako
demokratska i pravno savrsena drzava pokrade radnike Robne kuće u Crnoj Gori, ali to su valjda sitnice.
Neshvatljivo ćutanje SDP-a je prekinuto izjavom Konjevića: Iniciraćemo ocjenu ustavnosti Zakona o obrazovanju. Radunović kaze "Možda ćemo sjutra saopštiti i neke nove zahtjeve" cemu se nije ni cuditi kad Luksić taman sto rece da je to zadnje ustupanje odma se demantuje
i kaze " ada mozemo mi jos pregovarati". Sociolog dr Srđan Vukadinović to sumira tvrdnjama
i vraćamo se na nasu logiku da Evropa prosto sagore sto nasa drzava neće pa neće u EU a u sustini je situacija da to cijela EU oće da udje u Crnu Goru, a ne obrnuto.- Kako je postalo jasno da su razne trgovine postale važnije od same suštine izbornog zakona, za budućnost države nije dobro da jedan od ključnih akata bude usvajan nakon raznoraznih pregovora i ultimuatuma - izjavio je Vukadinović za podgorički list. On je istakao da je moguće da evropski zvaničnici zatraže da se produži rok za usvajanje izbornog zakona, ali i da se razmotri način na koji on može biti usvojen.
Parada gluposti i neznanja opet paradira nasim ulicama pa se svi pozivaju na nekakve deklaracije EU, UN a nidje niko da ih navede i pokaze dje to pise jer se to sve "podrazumijeva" i bar to "svi znaju".
Dzaba im poruke da se EU brine za nasa dva slova ka i za lanjski snijeg mada doduse to nije rekla EU već odavno poznati Dukljanin koji se infiltrirao u redove te organizacije pa silom na sramotu oće da napakosti pravovjernim, istinoljubljivim i popisno zakletim demokratama.
Ovaj zakon je jedini zahtjev koji je u nadleznosti naseg Parlamenta i malo je cudna strasna aktivnost naseg premijera u tome, sto je garant znak da je sve one zahtjeve ili zadatke Vlade već odradio pa ovo onako volonterski sredjuje.
Pu...pu...pu... daleko bilo da se ne desi situacija da se zakon i usvoji pa ocjena bude da se nedje drugo omasilo ko ce onda biti kriv.
Srđan Milić, predsjednik Socijalističke narodne partije pozvan je na XII kongres Jedinstvene Rusije, koji će biti održan od 23.- 24. septembra u Moskvi... i nadajmo se da sa njim neće otići oni sto su nekad vristali "Oćemo Ruse ili oćemo gusle", mada je dobro da ne ide Vojvoda jer bi bilo cudno da na sveruskom kongresu neko rece "iz Crne Gore je medju nama Manda."
Nekako mi je zao ove nase kolege forumase sto se ubise zivi pisuci o zakonima, deklaracijama i nikao da je nevedu pa da im ne bi bilo da ne znaju bas nijedan primjer pa evo da im pomognem.
Ako se neko od njih preziva Sjekloća pa ih drzava naćera ili im bez njihove odluke promijeni prezime u Śekloća, taj spor dobijaju pred sudom bez ijedne grke rijeci, a sve ostalo je kako kaze Migo, pa kome bilo pravo ili krivo. Sto narod kaze " a kad dodje stani pani svi Grbljani evropljani"![]()
Srdjan Vukadinovic.. steta sto taj covjek nema svoju partiju i politicki se aktivira...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Srdjan Vukadinovic je sociolog koji radi svoj posao i dobro naplacuje svoju strucnost kao profesor na tusta&tma univerzitetskih jedinica... Ne vjerujem da, gledajuci na iskustva iz najblize porodice, ima ikakav motiv da se bavi politikom u Crnoj Gori.
Just to slip the skin...
o, ima, ima.. Volio bi on, ali razlog zasto nece je, kako kaze: "Ja ne volim da gubim! A u ovakvom ambijentu ne mozete da pobijedite"![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nisam u toku ovih dana... Ako je predmet u skoli maternji, koji udzbenici ce biti koristeni u nastavi ? Da li ce djeca u prvom osnovne i dalje koristiti bukvar ili ovo novoformirano sa sh zj (ups nemam slova) itd ?
![]()
.
Sjutra novi sastanak Luksica i opozicije
Radunović: Možda ćemo sjutra saopštiti i neke nove zahtjeve
Konjević: Iniciraćemo ocjenu ustavnosti Zakona o obrazovanju
Nista od izglasavanja izbornog zakona. Osim ako je Luksic odustao od "ako opozicija izadje sa boljim predlogom...".
Izvinjavam se što me nema neko vrijeme, ali sam se politički aktivirao. Prelazim u SDP, pa moram da se prićutim malo. Pozdrav
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ponuđeni izbor je neviđeno glup
Kako da glasaju oni kojima maternji nije ni Crnogorski ni Srpski ??
Kako da glasaju oni kojima se dopada rešenje ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Malizi ne glasaju,ovo je tako nebitno
Nego,od 100 000 đaka ne idu samo u seoskoj školi u Grbalj,toliki je domet i Mandića i Milića i Dana i Mitropolije i letaka..........
Zna li neko kakva je situacija u selu Krtoli? Krtoljani su rekli da će podržat Grbljane,ali izgleda da je izdaja u pitanju.Mora da im je Amfilohije rekao da moraju promjenit ime sela u Krompirevo,pa je došlo do komešanja i odustajanja od bojkota![]()
Last edited by minjo; 05-09-11 at 10:15.
ako se izglasa "maternji jezik i knjizevnost" onda smatram da je prije svega forma maternji nepravilna/neodredjena,a pored toga to bi bio poraz opozicije(prodala se) jer u pozadini se vec "valja" crnogorski jezik,za koju godinu taj isti maternji ce da se "presaltat" u crnogorski sto nije pravilno i dobro za ljudi koji su se jasno izjasnili da govore srpskim jezikom ....
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Aj Lukšicu potpisuj im taj maternji,da ćeramo dalje,stvarno ste ugišili oko gluposti,a šta je sa predmetom OTO,kako sada glasi ime predmeta,to niko ne pominje![]()
Ko je mene pita prije dvije decenije , kad mi na ZABLJAKU TURISHE SRPSKI U USTA I USTAV,
a danas se ti GOLUBI PREVRTACHI SHTO SERUCKAJU PO CRNOGORCIMA,
bore za LJUDSKA PRAVA SRBA,
kako ih nije sramota meni nije jasno,
kako mene USKRATISHE PRAVO DA SHKOLUJEM POTOMKE NA CRNOGORSKI JEZIK,
tek 1927 su preveli GORSKI VIJENAC na SRPSKI,
uz dodatak i objashnjenja Crnogorskog jezika.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
OTOm pOTOm.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks