Ja sam ubijedjen da ce nam bit dovoljan bod za baraz. Jbg, Svica ima utakmicu manje, ali mislim da ce se okliznut nedje.
Boske je pokazao sto napadac treba da radi. Da ulazi u sanse. .. Generalno, pribojavao sam se ucinka reprezentacije s Joveticem. Bio je najlosiji na terenu. Dosta trom cak. Ali bice to bolje... Postace on odlican igrac. Nama je mozda problem i formacija. Ono je formacija koju je i File forsirao. Stice se utisak da ima dosta uskih grla proizvodnje u istim... I kao sto neko vec rece... Vels motivisan, mi baksuzni, Bonja onakav kakav sam ja oduvjek mislio da je, i eto poraz.
Ja sam ubijedjen da ce nam bit dovoljan bod za baraz. Jbg, Svica ima utakmicu manje, ali mislim da ce se okliznut nedje.
DICIOTTO
jovetic je igrac koji jednim potezom moze da nadoknadi sve..ali kako objasniti to sto radomir djalovic igra standardno, a udju delibasic i damjanovic 15 min, i pokazu 6 puta vise od njega?!
izgovor ovih sto ga vole je, `on gine - on trci, stvara presing`, pa dajte antilopu umjesto njega nece stajat... j... mi se sto trci, kad damjanovic da prestoji cijelu utakmicu vise od njega uradi...
milo mi je sto gine, i treba tako svaki reprezentativac, odnos prema grbu mu je stvarno na nivou, ali dajte ljudi, dokle vise da cijeli tim stvara njemu situacije, a on sutnut ne umije...
onu noc sam isao gradom i psovao naglas i njega i cica sto ga forsira...zivce mi moje pokidase...mali mugosa iz buducnosti bi opasniji bio po gol...za adrovica da ne pricamo...
Mislim da si loshe ovo izrachuna gore shto se bodova tiche, mi imamo dvije utakmice do kraja, Englezi u PG i gostovanje u Svajcerskoj a Svajcarci igraju u utorak protiv Bugara doma, pa u gostima protiv Velsa i onda kuci protiv CG, njima je u opticaju 9 bodova iz tih utakmica, tako da ako mi kiksamo nece nas Svajcerska odma stic, oni imaju 5 bodova mi 11, oni nas stizhu ukoliko dobiju i Bugarsku kuci i Vels u gostima i onda imamo po 11 bodova (ako mi izgubimo od Engleske) i onda nam ostaje odluchujuca utakmica u Svajcerskoj ako budemo imali po 11 bodova, nama remi tamo odgovara jer smo ih dobili i bolji smo medjusobno.
Ima tu dosta zavrzlama ali je glavni mech i odluchujuci tamo, ne izgubiti u Svajcerskoj, taj remi se mora ischupat.
e do skoro bismo ispred engleza a sad ce oni bit 6 bodova ispred nas.sve i da dobijemo engleze kuci opet cemo morat da se koljemo za x sa svjacarcima
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bgm iskreno mislim da mozemo sanjat bod protiv engleza ako ste vidjeli kako su englezi igrali zadnju,al daj boze!
A ta Svajcarska trika nema da moze dobit sve...
lADNO RECE SAD DJURKOVIC U INTERVJU SA CIICOM MI VISE NE ODLUCUJEMO XAXAAXAXXA KAKO DEBIL
Ne znam kako cu nac post dje sam upozoravao da je remi svice sa engleskom uzas za nas, bilo je par sati pred mec sa bugarima.Dakle malo je poceo cico da me crnjaci sad ga slusah sa djurkovicem on i dalje kao prica da se nada da mozda kiksne engleska pa da se ide direktno. Ljudi ispusili smo ga svajcarci ce da operu one jadne bugare i velsane i mi im dolazimo na panj. Da li mozemo tu da ne izgubimo nisam siguran i sva euforija ce poc u djoku.
Gledajte ove bliznce sto ne mogu 2 sklepati nase recnice
a najaci je kad kaze nama je ovo san a vucajte se da mozete spasti u swcu ne biste dns owdje bili xaxaaxxa![]()
A kako vama pada na pamet da mi imamo ikakve šanse da dobijemo Engleze!? Ljudi, to je nemoguće!![]()
Ako njih dobijemo zaslužujemo prvo mjesto na evropsko! No mene nije strah njih kolko me od Švajcaraca, mnogo su jači ovaj drugi dio kvalifikacija.
englezi docekuju vels, pa onda zadnju sa nama. sad teoretski pricam, mi ako dobijemo obje do kraja, englezima bi dzabe bila pobjeda od 20:0 protiv velsa...
znaci mi odlucujemo o tome...
ja sam ubijedjen da sa pobjedom protiv engleza, svajcarci nebi imali dovoljno bodova da se bore za bilo sto protiv nas, iako im svi vi odma pripisujete 11 uoci duela sa nama...po meni je 9 plafon!
nije ovo sofija dje su ljudi sjedjeli i gledali mec...odje ce stadion da gori, a koliki god da su profesionalci moraju makar za nijansu nasi bolje, a englezi slabije odigrat...
problem 90% ljudi odje je sto su puni pesimizma bili od starta...kad se dobio vels, bilo je nema sanse bugare, dobismo i njih, pa onda bilo bi mnogo svajcarce...sledeca prica je bila kako ce englezi da nas nakantaju...
alo imamo 2 igraca koji jednim potezom resavaju utakmice...mirko ga je realu dava u zadnji minut, pa 2 celziju, itd itd...joveta 2 liverpulu,2 bajernu...
2 utakmice zadnje smo promasivali nesto sto je teze promasit nego dat...vrijeme je sreca da se vrati...
Protiv Svajcarske cemo valjda imati full odbranu, plus neka izbaci Drincica i stavi nekog da kolje, npr Zverotica. Fino igramo povuceno i cekamo kontre..odigramo onako kako umijemo i X dolazi.
Ispade sad da je Svajcarska u rangu Spanije. Stvarno imaju jak kolektiv, igraju dobro..ali protiv nas nista nijesu pokazali, samo kad smo se postavili kako treba. Ponoviti onaj mec i to je to.
vukcevic, pekovic i drincic imaju po zute kartone i ako dobiju jos jednu protiv engleske fale za svajcarsku
Simone, dobij zuti !
I Drincic slobodno...
posto nisam bio tu i nisam se oglasavao samo jedan osvrt na neke igrace mada vidim da svi isto mislimo. batak, nadam se da ga nece zvati ni u mogren vise da i njih ne upropasti. ja ne mogu da vjerujem da nemamo boljeg stopera od njega pa makar u cg ligi. djalovic trci i bori se i sta jos???
pa to treba da radi valjda, to je svrha fudbala mada ima jedna stavka koja ne radi a trebao bi . da daje golove kad mu lopta dodje kao na tacni. psovao sam i njega i kranjcara sto ga forsira. pa da mu je niko to ne bi ga toliko forsirao.
mislim da moramo izmisliti jos jednog stopera jer ne daj boze da opet bude slicna situacija sa basom , savicem ili dzudovicem da se opet mora batak stavljati tu. nemamo sto da trazmo. meni su lijepo djelovali u nekim momentima jovetic vucinic i vukcevic samo da je tu bio neko drugi mjesto one sirovine koja trci i bori se al ne zna loptu sutnut bilo bi drugacije potpisujem.
ali po meni sve ce se u svicu odlucivati jer nema sanse da cemo mi ista od ongleza izvuci a oni ce tesko kiksati 2 utakmice za redom
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
uff da se i ja malo osvrnem.Ja sam siguran da cemo mi dobiti svajcarce jer me oni igrom nisuimpresionirali al ne mozemo ni tvrditi da ce oni sve dobiti oni u svom timu nemaju nijednog igraca klasu koji potezom resaava mec a zamislite kkao ce oni igrat ako im svaka tekma znaci kiks ih udaljava kakav ce tu pritisak da bude.Ja se njih ne bojim ja se najvise bojim naseg kapitena MIRKA VUCINICA.Ode covjek iz sela al selo iz njega no to vam je mirko vucinic ekipa crne gore sa njim je ekipa za prvvih 20 u evropi bez njega moze se reci od 30 mjesta pa gore.Znavsi njegovu ogranicenu pamet i njegovu intelegenciju ja vma garanujm da mi igramo bez Vucnica protiv svajcaraca a to zato jer mirko ima zuri karton a znajuci njega dobice zuti protiw engleza jer taj cowjek samo prigovara sudijama tako da se nadam da ce izdrazti a karton da ne dobije to mene najvise plasi.
p.s od svajcaraca napravismo takav bauk radi poraza protiv velsa , ljudi oni ce sa strahm uci protiv nas znaju da se ne smiju zaletiti jer se sjecaju misniog gola u pg zop
Kako bi nam jedan ovakav dobro dosa, no ovakvi se vise ne radjaju
najjaci momenat na 1:16 kad brazilci posjedase
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
evo u utorak mladi protiv velsa u pg, kvalifikacije za Euro, mogli bi doci sta mislite ? malo noge da prosetate do stadiona...
AJMO CRNA GORO !!!
U koliko pocinje to?
nadjoh, u 8 ipo
Last edited by chucknorris; 04-09-11 at 23:52.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks