Page 249 of 715 FirstFirst ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... LastLast
Results 6,201 to 6,225 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli bi malo da se ugledaju na njih.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Jedna je istina da je 90% rad a 10% talenat. Više je nego očigledno da ova reprezentacija nije nije imala pripreme jer se ni ujednom segmentu njihove igre to ne može prepoznati. Do god razni političari, samozvani biznismeni, neostvareni likovikoji su došli do funkcija preko veze i tu našli uhljebljenje pa im ni to nije dovoljno već svojom bahatošću i primitivizmom još jače udaraju taj tužni pečat.Kad se samo sjetim košarkašica koje su krv pljuvale na pripremama i đe su do besvijesti uigravale kombinacije pa onda njihovog poleta, energije i želje kojom su manjak igrača i kvaliteta nadograđivale, suza što ne mogu da igraju,požrtvovanja za svaku loptu i onda uporediš sa ovim udruženjem rekreativaca koji su pošli na odmor u Litvaniju predvođeni likovima koji su uništili svečega su se dohvatili. Najmanje su košarkaši krivi, da imaju obraza nepomenici bi sami pošli poslije ovoga. PIH!

Thanks Thanks Given 
    9,455
    Thanks Thanks Received 
    6,894
    Thanked in
    2,712 Posts

Nemj kacit snimak kad te molim.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by b3lv3d3r View Post
    a dobro nije lose, jedna pobjeda dosta...

Vala bas ovaj cook ne sluzi nicemu, samo se pitam na osnovu cega on dobi drzavljanstvo kad je jedan totalni prosjek...onaj draper je klasa za njega.
    insajderska informacija u wezi kuka rodjen je na cetinje

Thanks Thanks Given 
    6,299
    Thanks Thanks Received 
    6,832
    Thanked in
    3,273 Posts

Milu prvi poraz u 20 godina rukovodjenja.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Nemj kacit snimak kad te molim.....
    Ahhahhhhahha (od srca si me nasmija)...

Forumaši dali je ijedan od vas primjetio ili obratio pažnju na jednu stvar dok su ovi naši "igrali"...
    Nijednom nijesam vidio osmjehe medju igračima,optimizam,podršku sa klupe,što je ovo sa njima svima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nemoj ga slobodno nama prisvajati,eto ga vama ride:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

jedino sto mi je zao je sto smo uzeli nekoj boljoj reprezentaciji mjesto na prvenstvo. stvarno mi je to zao... kakvi luzeri, kakvi jadovi. kako su nemotivisani, losi... najgora reprezentacija na prvenstvo, ubjedljivo. odvratni su. trebali smo nekako kosarkasice prosvercovat, kunem vam se da nas ne bi obrukale ovako.

Thanks Thanks Given 
    9,455
    Thanks Thanks Received 
    6,894
    Thanked in
    2,712 Posts

oni jedva cekaju da se ovo zavrsi pa da se pocne sa splavovima, kad su vidjeli da mogu dobit odmah su stali jer ko ce jos nedelju dana mlatit po litvaniji bez ikakve potrebe.

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,744
    Thanked in
    1,094 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post

Forumaši dali je ijedan od vas primjetio ili obratio pažnju na jednu stvar dok su ovi naši "igrali"...
    Nijednom nijesam vidio osmjehe medju igračima,optimizam,podršku sa klupe,što je ovo sa njima svima...
    Ma neki je pičvajz, što drugo.
    Danilo Mitrović direktor svih reprezentacija. Taj lik ne može farmu krmadi vodit a ne što drugo. A tek ostali to je sprdnja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

tacno mi dodje za sto dobismo makedoniju,no ih nismo mnogo ostetili pa ajde
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    I ja sam se pitao zbog cega bas on, ali onda sam cuo da ga je dobio zbog rodjenja...

Borisov - Ima 25 godina ali izgleda kao da polako privodi karijeru kraju. Ne znam za koji to klub on moze da igra.
    Jeretin - gotovo sto se vrhunske kosarke tice, ako ju ikad i igrao.
    Scepanovic - njegovim ulaskom je pocela serija Grcke.
    Vucevic - sto on zna da igra?!
    Bjelica - sto on igra u Litvos Ritasu?
    Bakic - on je promasio polaganje, sam samcat. U mecu gdje dva poena definitivno nose prevagu...
    Cook - pricao sam o tome koliko je on u stvari neupotrebljiv. Ovo prvenstvo je to i pokazalo... I cemu ta manija za crncima plejevima?! Koliko nas istorija uci, crnci nisu bas najinteligentniji. A jos kad malo "podivljaju" sa svojim idejama, nije mi jasno kako moze da ih isprate ovi tromi evropski igraci...
    Radonjic - Zrtva. Dobio vruc krompir u ruke, bio glup pa prihvatio da se opece.................
    Niti jedan suter. Nije htio to Ivanovic da kaze, ali je vjerovatno mislio nekompletni kosarkasi. Jebes te vanjske igrace koji ne umiju da sutiraju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li neko mail Dejana Radonjica da mu kolektivno cestitamo na vodjenju reprezentacije na ovom EP?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A dje si vidio da se neko na pokajanje smije. Sramotno je ovo jer nije problem kad se izgubi u sportu ali ovo je sprdanje i igra preko ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bruka i sramota!

jedno je sigurno, na ovaj topic krocit vise necu...

zivjeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    ovo sam cuo jedno 1241415486989856 puta.....igraci nisu krivi,ne previse,vec onaj smoto od radonjica,kakva je ono dzukela.
    Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=my name is ...;2367372]Ima li neko mail Dejana Radonjica da mu kolektivno cestitamo na vodjenju reprezentacije na ovom EP?[/QUOTE -.-

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by bulit View Post
    jedino sto mi je zao je sto smo uzeli nekoj boljoj reprezentaciji mjesto na prvenstvo. stvarno mi je to zao... kakvi luzeri, kakvi jadovi. kako su nemotivisani, losi... najgora reprezentacija na prvenstvo, ubjedljivo. odvratni su. trebali smo nekako kosarkasice prosvercovat, kunem vam se da nas ne bi obrukale ovako.
    Kojoj. Na ovom prvenstvu su igrali svi koji su culi za kosarku, ali niko lose kao mi. Dobro, mislim da je i Ukrajina bila bas losa, bar sto se igre tice...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ma svi su krivi,nema sad ovaj - onaj.
    Onaj promašaj Bakića već sam pripremio za youtube kao naj promašaj EP...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tuga, jad , sramota sve najgore za ovo kolektivno dno od igre i zalaganja i timskoh duha i podrshke i chega sve ne.

Dako se dobro iskachu po splavova i kafana dok im ne pochnu prvenstva.

Ekipa koja nije prekvalitetna jer imamo samo par igracha da valja ovo ostalo solidno/prosjek obichni ali sve sa tim igrachima su trebali da se PROSHETAJU kroz grupu sa 5 pobjeda, protiv nikad gore Grchke, Hrvatske, Bosne raspale i Makedonije sa jednim i po igrachem tj. Mekejlebom i Ilijevskim.

Ali ti Makedonci su izgarali na teren, igrali za grb i drzhavu, predstavljali zemlju tachno onako kako treba da se radi, pjevali sa navijachima a ovi nashi prekaljeni asovi ne mogu jedan drugog da bodre sunce li im njihovo ***** prejedeno, maxe promukao sam kao pas odje od nervoze vike i dernjave, PIH.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanima li koga snimak utakmice da postavim kasnije za preuzimanje,možda selektora Radonjića i igrače..:biggrin:
    ako mozes da postavis onaj kos od bakica XD

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tim nespreman i neuigran, atmosfera nikakva, motivacija ne postoji, na klupi karikatura od trenera - nije se tu objektivno ništa moglo ni očekivati. Kako se Radonjić pogubio na početku drugog poluvremena (slično je bilo i protiv Hrvata), čovjek jednostavno nije dorastao ovakvom takmičenju. Pekoviću nakon uzimanja brda love u NBA košarka je na zadnjem mjestu, juče ga je Tomić odučio od košarke, danas Kufos rasturio u svakom pogledu - na terenu je izgledao ko obična pičkica, ja sam crvenio, njega boli *****. Jad i bijeda, no kad čovjek vidi koji su to likovi koji upravljaju Savezom i ovo je mnogo, pitanje je kad ćemo opet biti na ovako velikom takmičenju. Sad ću bar na miru gledati pravu košarku, bez nerviranja - uz pivo i kikiriki, pa najbolji nek pobijedi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rukometna reprezentacija u kvalifikacijama je sve dobijala a onda prije Evropskog promijenismo trenera i ništa, tako nam je i sa košarkaškom reprezentacijom. Za one koje ne znaju gdje bi sa njima odmah u reprezentaciju, što u direktore, što u selektore, što u trenere, ekonome, vodonoše, lelekače... Niko nikoga neće otpuštiti jer se reprezentacija pravi godinama, uspjeh je i što smo se plasirali među 773894 najbolje reprezentacije svijeta, a ako i promijene onda će uposliti još većeg bilmeza od aktuelnog.
    Što se tiče vaterpola, živi bili pa vidjeli da li ćemo više ikada nešto uraditi ozbiljnije osim, možda, prolaska kvalifikacija.
    Nego o košarci, sjećate li se da smo Fince dobili oba puta po 20-30 koševa razlike, evo sjutra ćemo vidjeti gdje smo sada u odnosu na reprezentaciju iz kvalifikacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma svi su krivi,nema sad ovaj - onaj.
    Onaj promašaj Bakića već sam pripremio za youtube kao naj promašaj EP...
    Ono je vec vrhunac utakmice, ono cu ja koji sam trenirao kosharku do 15te godine da dam ZMURECI, nikog oko njega 3 metra slobodan sam, izbachio ovoga shto ga je pratio i uspijeva momak da PROMASHI onakav zicer, ono se jednom radja.

Svi odreda vataju loptu kao vruc krompir, nema skoka, nema odbrane, nema jedne jedine posrane akcije na utakmici, svi stoje umjesto, podju 2-3 igracha na Pekovica ovi blenu svi u mjestu i cekaju loptu da shutnu trojku, ona mrtva raspala karakteristichna igra Buducnosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvisko View Post
    rukometna reprezentacija u kvalifikacijama je sve dobijala a onda prije Evropskog promijenismo trenera i ništa, tako nam je i sa košarkaškom reprezentacijom. Za one koje ne znaju gdje bi sa njima odmah u reprezentaciju, što u direktore, što u selektore, što u trenere, ekonome, vodonoše, lelekače... Niko nikoga neće otpuštiti jer se reprezentacija pravi godinama, uspjeh je i što smo se plasirali među 773894 najbolje reprezentacije svijeta, a ako i promijene onda će uposliti još većeg bilmeza od aktuelnog.
    Što se tiče vaterpola, živi bili pa vidjeli da li ćemo više ikada nešto uraditi ozbiljnije osim, možda, prolaska kvalifikacija.
    Nego o košarci, sjećate li se da smo Fince dobili oba puta po 20-30 koševa razlike, evo sjutra ćemo vidjeti gdje smo sada u odnosu na reprezentaciju iz kvalifikacija.
    Ovo boldovano, sjutra slobodno 50e singl na Fince i to sa hendikepom da nas dobiju.

Page 249 of 715 FirstFirst ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)