Nishta se vriskom ne postize a da ima kratak fitilj ima. Panichar, umjesto da smiri ekipu i povrati ih malo on prvi gubi kontrolu.
Nishta se vriskom ne postize a da ima kratak fitilj ima. Panichar, umjesto da smiri ekipu i povrati ih malo on prvi gubi kontrolu.
Widjecete da ih dobijamo sad u zadnjoj cetwrtini cemo ih razzvaliti
O krivici trenera se mozda moglo pricat protiv Bosne ili Hrvata eventualno,ali odje se jednostavno vidi da je ekipa limitirana,2 prava kosarkasa od kojih je jedan totalno van forme i gomila sirovina,tesko da se mnogo vise moglo i ocekivat.Plus savez koji drze politicari,a ne ljudi od struke,gospoda su mislila da se sa samo jednim pripremnim turnirom moze ekipa poslat na ovakvo prvenstvo.,dok su sve ostale reprezentacije zadnjih mjesec dana bukvalno samo isle od turnira do turnira i igrale prijateljske,nasi su ladili muda,a rezultat toga se vidi iz prilozenog.
Ugasih TV. A sad cu da se oslobodim i sveg gnijeva na svijet sto ga imam a ova ga ***** izazvase u meni.
Majku da vam ***** vasu usranu sram vas i stid bilo matraci jedni, Radonjicu *****rce jedno jadno dako vise odjebes i pocinemo od tebe.Makedonci sa jednim ipo igracem igraju sa svima i prodjose da lje a ti sa ovakvim timom nisi mogao do tri pobjede pored nikad gore grcke i hrvatske i jadne bosne. Da vam sve na svijet ***** vase, mislio sam da ovo nikad pricat necu i govorio sam neka gube sve zivo ali makar cu nasu himnu slusat a od koga da cujem pizda vam materina kad je ne umijete lise vas par. A puno mi je srce bilo kad je ona Velsanka prije dva dana pjevala a odje su joj se sprdali, ona je naucila a ova nasa banda setaca ne moze. Progovori li ko da je ovo uspjeh i njega na ***** nabijem.
NADAM se da ce ovi nasi novinari sa srecom izac iz guzica raznoraznih i napisat sve i svata majku im ***** jadnu.
Cush evo vidi se sad da Dejan Radonjic niti ima iskustva niti moze da vodi nasu reprezentaciju,MOMCI KAO DA NISU IMALI PRIPREME NITI NISTA,nemaju ni igru ni nista....
Tvoj post mi je interesantan. Toliko psovki je u zvjezdicama, ali ona najosnovnija, se rijecju "*****", nije.
zemljo otvori se, progutaj ove nesrece
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nije nas islo na ovo prvenstvo..i tacka..Bice bolje sledeci put. E VIVA!
garantujem $utra od Finske gubimo najmanje 25 razlike...ko od sale.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zanima li koga snimak utakmice da postavim kasnije za preuzimanje,možda selektora Radonjića i igrače..:biggrin:
ajde da oborimo sajt kscg u znak protesta!
Najači komentar na RTCG je da Makedonci navijaju za Grčku u ovoj utakmici jer im odgovara a ne zna da postoje reprezentacije koje ne grade sebi plasman tako što će im neko drugi to omogućit ali to je taj naš mentalitet![]()
deuscroix
Na 16 razlike santopuls skace da lopta ne izadje naucite nesto kako se igra od grka za repku nije vazno gubis il vodis moras svaki atom snage da ostavis
Ali svi imaju po jednog crnca na pleju... Mi bar imamo hendikepiranog.
ovoga Pekovica nek je sramota i neka ga Zamborta,ko mu bloakde nabija. Eto takoI ove komentatore treba pobit,tacno coek pocine kad ih se veza utuli
zivjela zenska rukometna reprezentacija,njih necu dirat ni kad izgube sve meceve jer znam da se bore i pjevanje himne na glas mi je dovoljno!!
na kojim li su makedonci bili drogama kad izgubise od nas
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
A dobro nije lose, jedna pobjeda dosta...
Vala bas ovaj Cook ne sluzi nicemu, samo se pitam na osnovu cega on dobi drzavljanstvo kad je jedan totalni prosjek...Onaj Draper je klasa za njega.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks