Taman tako![]()
Taman tako![]()
DICIOTTO
dovidjenja i prijatno.
vise ni minut svog vremena necu posvetiti ovom timu...
ovakvu grcku danas svaki prosjecan tim bi vodio sam 10-15 poena razlike, ali mi smo ispod prosjecna reprezentacija. mozda i najgora na prvenstvu - cinjenica.
ufff steta sto nemam balkon davno bi televizor otisao preko njega
najgore je što su mi i košarku omrznuli pa mi se ni ovi ostali mečevi ne prate!
13-0 serija, ocemo jos!
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
E,ne vracali se da Bog da !
1908.
Opet su poceli sapunom da se igraju. Ne mogu se sa loptom povatat.
DICIOTTO
ovo je za plakanje. navijam za njih svim srcem, ali neka ih je sramota. od saveza do trenera do igraca.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ugasio sam televizor, jer nisam moga' gledat ove nase amatere vise.
najgori tim na prvenstvu. katastrofa je blaga rijec.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tv off , ne interesuje me ovo prvenstvo viseMada ova Gruzija je jaka mislim da ce oni do trona
Auuu ja sam odawno prebacio na pink gledam grand show
ovo je prvi put da ne navijam za svoju reprezentaciju. zbog cega? zbog radonjica.
pa neka mrska sehovica a ubaca bakica koji ne umije polozit loptu u kos.
druga bi prica bila da je dule vodio.
ovo je uzas...ovaj posrani trojkas iz stomaka ih gleda samo na tajm aut...katrastofalna igra, igra bez ikakve taktike, uzas....da je srece pa da se prekine utakmica pihh
Nema Radonjic autoriteta u reprezentaciju, u Buducnost su mu na svaku utakmicu zivci leceli, samo sto nije igrace poceo da bije a odje ne smije pisnut nikom
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
zna li ko....idemo li dalje ako dobijemo Grcku i Finsku?
ma gladijatorske igre su najbolje bile, publika odlučuje šta da se radi sa onim ko je izgubio, e onda bi morali drugačije. Ja bih uvijek bio u publici.
Radonjic nema veze s njihovim nekvalizezom... Kad je pocinjalo prvenstvo samo par igraca nije bilo bez kluba. Ovo je klasicna grupa gradjana. Kvalifikacije su odradjene na naboj, domaci tereni su davali krila igracima, od kojih su mnogi bili u zenitu. Sad su ti stariji godinu dana i nemaju pojma. Recimo Jeretin. On je prosle godine bio iskusan. Sad je vec preiskusan i neupotrebljiv... Gledao sam Ukrajinu i pitao se kako oni uopste imaju kosarkasku reprezentaciju. Pa, imamo je i mi...
idemo, ali tesko da cemo ovo dobit, a tek finsku! ovo je nemoguce ljudi, sramota me je kako igraju!
Rage raspale !
BISOGNA VINCERE !
'Oce li mi Radonjic platiti TV ako ga sad izbacim kroz prozor?
Najjadnija košarka koju sam u životu gledao! Najgori smo tim prvenstva... tužno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks