fala qurcu da jednu utakmicu povedemo na startu.
fala qurcu da jednu utakmicu povedemo na startu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
prima Peković loptu okreće se i naravno promašuje a komentator veli hrabri Radonjić Pekovića to je igra koju od njega očekuje. znam šta je mislio kad to rekao ali lako se može i tumačiti drugačije! brateeeeee kako kasnimo da branimo trojke ovo je smijeeeeeeeeeeešššššššššššnoooooooo!!!
je li realno kakve greske pravimo
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ocete li neko mac ovog hercegovca politicara do pocinemo od tetovaza? utakmica se gleda, druze.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne vidim problem ako momak ima takvu tetovazu. Ja mislim da ga tetovaza do sad nije sprecavala da daje svoj maksimum kada igra za reprezentaciju.
e moj Bakicu
dade trojku Borisov ljudi
mi jedan na jedan sa košarkaškom tablom nemamo šanse. ono što najviše zaboli je činjenica da oni koji igraju na 20 odsto svojih mogućnosti u svakom meču su tu na egalu. pa kako da ne popizdiš onda. nije problem loša forma nego što su oni totalno dekoncentrisani. ovako nešto nisam gledao skoro. plus što svi protiv nas pucaju trojke jer ih mi ne branimo tako da će nam i najgora šuterska ekipa uvaliti desetak minimum!
treba ih fino svaki dan na trening ucit da dodaju lijepo lopte a ne ka iz topa pa ako ufatu, ufati
Kod nas nervoza nevidjena vlada ... nisu opusteni uopste. Vidi se da imamo kvalitet ali nesto ne fukncionise.
kakvo smo mi dno od reprezentacije majko mila. i zbog koga ja trosim svoje zivce.
pricaju mi ovjde neki, a i ja sam u startu, kao radonjic kriv. radonjic nije kriv sto pekovic veze nema, nije kriv sto nam centri ne mogu uzet loptu jednu pod kos, sto nam igraci sami pod kos promasuju zicer.... pihhhh
ajte momci trgnite se više u p.m.! vidite li da su ovi tuga kao i vi!!!
sto je ovo ljudi. ima neko gori cak i od nas, a ni njih ne mozemo dobit.
ne mogu da vjerujem da promasuju zicere onako....
sto je muka sa ljudima da mi je znat?
"both teams are trying desperately not to score at times..." Ova ide na produzetke.
Dobro, odbrana konacno nesto pokazuje. Man-marking konacno, ne pucaju nam trojke. Dosta skokova. Ali sad, zicer se ne moze dat. Nama kad jedno popravimo, drugo u*****o.
DICIOTTO
shta promashi Bakic jel ono mogucje, neznam njega i Vranesha shto su uopshte vodili kad nemamo nikakve koristi od njih.. Bolje da su poveli bracju Shehovic, siguran sam da bi duplo bolje odigrali..
sada razumijem one Kolumbijce ili Urugvajce, ne znam ko ono bi, što su ubili svog fudbalera. Ja jučer zamalo djecu nisam pomlatio posle utakmice koliko sam nervozan bio. Sad bih smio da se zaletim među svih 12 i da se pobijem za cijelom našom reprezentacijom kada vidim sa koliko volje igraju.
Da okupim 10 momaka iz grada oprali bi ih u basketu kao bebe.
Ma ja sam kreten što ih uopšte gledam.
Jes da su tvoje komšije iz Pruške, ali stvarno je mogao stariji Šehović umjesto Bakića da upadne.
Onakav promašaj se ni iza zgrade ne viđa.
Vučević isto ima neka mentalna pomračenja s vremena na vrijeme.
Danas se može do pobjede lagano, znaju momci da im je posljednja šansa.
Last edited by [kinetic]; 04-09-11 at 17:03.
moraju za trojku sutnut ka da im je zadnja
invalida ovih, pih
Last edited by chucknorris; 04-09-11 at 17:08.
Evo oce Isidora Bjelica trojku silu na sramotu da da. E pa ljudi moji, sto je ovo...
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks