Samo jedna info za cipura, ne mogu vjezbati slobodna jer nema treninga...
A kako vi nije muka pisat toliko......... Dobijamo danas Grke da j*** ocaKad ih dobise braca Makedonci vala cemo i mi
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Samo jedna info za cipura, ne mogu vjezbati slobodna jer nema treninga...
Danas ću prvi put da odgledam bez nervoze utakmicu jer mogu samo da me iznenade pa da odigraju dobro na sve drugo sam već spreman![]()
Popovic nam je dao 7 trojki , a nas najbolji defanzivni igrac Bakic je sjedio cijelo vrijeme na klupi .. Jako interesantno ..
BISOGNA VINCERE !
Kako su naši političari pošli da gledaju košarkašice tako one kiksaše.
I sad su gore u Litvaniji Lukšić i kompanija pošli i evo opet.
Zemlju su zavili u crno a kako neće te momke![]()
Ne zna Radonjic da vodi ekipu, nekom nasem igracu krene sut i on ga izbaci. Objasnite covjeka.
Croatia vs Montenegro (Euro Basket Championship Lithuania 2011) last quarter of game
..snimak utakmice možete preuzeti sa dijela foruma gdje su i ostali snimci...
Sta je muka sa Pekovicevom tetovazom ?
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Nijesi jedini. Izgleda da ću i ja počet da ih koristim. Sinoć nijesam ni mogao da gledam već sam gledao tenis a o tenisu sam razmišljao koliko o boćanju i svako malo prebacam da vidim ima li nade, ali o'kle. Vidim Radonjić ponovo igrao zonu i to u nevakat. Možda je pokušao da zbuni neprijatelja a protivnik je, međutim, pomislio "Viđi ovih budala, igraju zonu" i buc - trojka. Naprimasmo se koševa kao nikad. Prije prvenstva sam pomislio kako bi objektivni uspjeh bio plasman u drugi krug a kako je krenulo uspjeh će mi biti ako izduram ovo prvenstvo bez zdravstvenih posljedica.
Dick Laurent is dead!
Ajde batalite prichu oko Pekoviceve tetovazhe...
Jebala vas politika i sve! Cojek igra za CG koliko mozhe, najbolje sto mozhe, to sto ne ide jbg... Ko spomente Tattoo odma BAN jeba vas pas.... !!!
P.s. Ovu GRCKU, ja ne znam ima li ikakve sanse da dobijemo, ali ja tripujem da nam je ona najlaksi protivnik od svih do sad... gledao sam ih 2 puta ove godine, mislim da njihov stil najvishe odgovara nashem, i da ih dobijamo pjeske...![]()
F.C.F.
Mislim da smo završili tu priču. Peković je pokazao ovih godina koliko mu znači reprezentativni dres pa i po cijenu da ostane bez NBA ugovora i to je jedino bitno. Nego, previše je nezadovoljstva zbog loše igre na ovom prvenstvu pa se kritika kanališe u pogrešnom smjeru.
Dick Laurent is dead!
Stvarno više ste dosadni oko te tetovaže. Jesmo ljuti na njega zbog loše igre ali niko ne dovodi u pitanje njegov patriotizam,kako se on lično osjeca u vezi nečega je njegova privatna stvar i to treba poštovati. Čovjek poštuje svoju domovinu a to je najbitnije.
Srećno našim avetinjama danas protiv Grčke...
..sljedeći koji spoemen tetovažu zaslužuje ban...
Upravo tako... ali nocas pada Grcka i bice sve bolje![]()
F.C.F.
Moze li mi neko objasnit mozemo li mi proc sa tri pobjede, jer mi u ovu nasu grupu bas nista nije jasno...![]()
A moze li se kako s jednom?
Gordic i Nenad Mijatovic. Momci su nam bili tu, ispred nosa, ali nista. Nenad je imao problema, ali je isto odigrao dobru polusezonu u Lovcenu. A mi trenutno boljeg od njega nemamo, sto se tice spoljnjih pozicija. dasic je prototip modernog kosarkasa, i odlican je, ali on je sinoc sutirao trojku za stizanje, sto je kos samo u nekih 25% situacija...
Tako da, nocas nek konsoliduju redove kako znaju umiju... neka pobjede ovu Grcku kako znaju i umiju, i da idemo dalje.. AJMO CRNA GOROOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!
F.C.F.
O kojem Mitrovicu je rijech?
Bivsem proslavljenom kosarkasu, sada uticajnom kosarkaskom radniku.
Ada onaj brko iz Budućnosti. Kad je Budućnost bila najjača on je umio da uleti na teren i da zbog njega dobijaju tehničke isl. On se posvađa sa Varvarima itd.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks