Page 241 of 715 FirstFirst ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... LastLast
Results 6,001 to 6,025 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    8 Posts

a zasto se mi uopste nadamo vise icemu pitate li se vi? vidim vec se kalkulise sa pobjedama nad Grcima i Fincima a po mom skromnom misljenju puca nam po 10 razlike minimum od obije i onda cemo da sizimooo opet... sram da ih bude za sve!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Teška utakmica i opet pri kraju neizvjesna. Valjda to tako mora biti. Tomić je kralj pod koševima. Dečko jednostavno razvaljuje. Nadam se što dužoj karijeri jer je vrlo mlad. Kad mu se priključe Šarić, Hezonja i Mavra, uz još nekoliko iskusnijih, Hrvatska će opet biti na samom vrhu. Dotad ćemo nastavit uživat u ovome mučenju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oćete li da se kladimo da neće otpuštit ovoga Radonjića posle prvenstva 100%! Kad ga dosad nisu makli iz Budućnosti neće ni sad! A realno čovjek pojma nema!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene vise fasciniraju neki odje koji su od druge cevrtine poceli da gundjaju pricom kako smo vec izgubili itd... kao da nikad u zivotu kosarke tj preokreta gledali nijesu... valjda se tako bodri reprezentacija! :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    Mene vise fasciniraju neki odje koji su od druge cevrtine poceli da gundjaju pricom kako smo vec izgubili itd... kao da nikad u zivotu kosarke tj preokreta gledali nijesu... valjda se tako bodri reprezentacija! :burp:
    Pobro,u pravi si za neke,ali mi što pratimo košarku duže znamo da loše igre znaju da budu pravilo za neke,jednostavno ovi naši ne ulijevaju povjerenje da vjerujemo u bilo kakve preokrete.

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Dule vrati se !!!
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

u koliko igramo sjutra sa Grcima?

Dako se opameti Radonjic i ne ubaci Pekovica ni 5 sekundi, ajde sto nije formu dao je tih desetak poena ali kad pocne da pravi faulove u napad i te gluposti pa dodje mi da ga zapalim

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Dule vrati se !!!
    !
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    Kako da vjerujem u prekokret, ako jedna ozbiljna reprezentacija (sto mi i dalje jesmo) tokom citave utakmice dozvoljava da se primi onoliki broj trojki i da plej protivnicke ekipe od 1.70m u mozda i presudnom napadu na utakmici hvata loptu ispod naseg kosa.

I trener koji ne vidi neke stvari koji primjecujemo i mi sa foruma.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    u koliko igramo sjutra sa Grcima?

Dako se opameti Radonjic i ne ubaci Pekovica ni 5 sekundi, ajde sto nije formu dao je tih desetak poena ali kad pocne da prafi faulove u napad i te gluposti pa dodje mi da ga zapalim

!
    Gubimo od Grka od 17h...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ne treba nam ni Dule ni Dejo ni nijedan koji bude shvatao igre za reprezentaciju kao neku zafrkanciju. Dovedite igrače koji će makar odpjevati himnu i trčati pa neka sve jednu izgube,jer ovi svejedno gube a ne pjevaju ništa.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Pekovic nas upropasti,da igra kao u Partizanu imali bi sve tri pobjede
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pekovic nula prekrizena, van forme, ugojio se jedno 10 kg pa mu je i kretanje katastrofa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tužno je večeras bilo gledati Radonjića kako s blago telećim izrazom na licu prati dešavanja na parketu, ni u jednom trenutku ne razumijevajući šta se tamo dešava ili zaboga šta bi trebalo učiniti da bi se preokrenuo tok meča. Nažalost, on nema ni znanje za vođenje ekipe na ovom nivou, još manje autoriteta da petorku na terenu bira po trenutnom kvalitetu igre, a ne po ''imenu''. Peković u ovakvoj formi ne zaslužuje mjesto u timu, očajan je u odbrani (oni koji večeras uzdižu Tomića nek obrate pažnju kako će dečko odigrati protiv ozbiljne odbrane), još gori u napadu - danas je pogodio samo jedan šut iz igre!!! Tvrdim da su i Bjelica (odigrao sjajnu sezonu u Evroligi), pa čak i mali Vučević trenutno bolji od njega, ali avaj kako bi to vidio Radonjić, vječito zbunjen i izgubljen!!! Što je najgore, nas dvije pobjede u slijedeća dva meča sigurno vode u drugi krug - što u ovom slučaju znači samo još dva dana nerviranja, jer bojim se da svi unaprijed znamo ishod. Tužni dani....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Pobro,u pravi si za neke,ali mi što pratimo košarku duže znamo da loše igre znaju da budu pravilo za neke,jednostavno ovi naši ne ulijevaju povjerenje da vjerujemo u bilo kakve preokrete.
    Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Kako da vjerujem u prekokret, ako jedna ozbiljna reprezentacija (sto mi i dalje jesmo) tokom citave utakmice dozvoljava da se primi onoliki broj trojki i da plej protivnicke ekipe od 1.70m u mozda i presudnom napadu na utakmici hvata loptu ispod naseg kosa.

I trener koji ne vidi neke stvari koji primjecujemo i mi sa foruma.
    Uprkos svim nesrecama i drugih okolnosti, nekim cudom smo bili u igri 2-3 minuta prije kraja utakmice. Ja crnogorske kosarkase nisam pratio u kontiniutetu jos od vremena scepanovica kad je napustio buducnost ali sam znao i vjerovao da moze bit drame u zavrsnici... moralo je i hrvatima zaskirpit vec jednom a i nismo igrali protiv NBA all star igraca no protiv prosjecnih hrvata koji su imali tu klasnu cetvorku i ubitacnog popovica kojeg smo mi pustili da nas bombarduje...

Radonjic je tek prica za sebe, napisao bih ponesto o njemu ali nebih da izgorim sam sebe dok pisem... Nije on kriv no oni koji su ga tu postavili.

Trojkas iz stomaka!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Kakve crne dvije pobjede,dobro će biti ako uopste nađu i put do aeorodroma koliko su izgubljeni...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako bih i ja rado kritikovao Pekovica, prilicno sam siguran da je problem u tome sto se ne igraju dobre akcije za njega, sto se ne nalazi nacin da mu se da lopta kad i gdje treba. Dasic se prije svega tu istice, koji bi zasluzio tesku tjelesnu kaznu, kad bi mu inteligencija bila na nivou uracunljive osobe. Bjez bre, ne mogu ni da mislim na ovo. Dejo, pasa, daj ostavku kad se ovo zavrsi.
    You trying to say Jesus Christ can't hit a curveball?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sramota sramota, necu mnogo pisat jer sam previshe sagorio gledajuci ove tuzhne momke ove 3 utakmice, dobijaju se Italija i Izrael ne moze se opepelit protiv Hrvatske i Bosne koje nemaju ukupno 4 igracha da valja.

A i vidi se da pojedini preko qrca igraju, Pekovic je prdinja po novina kako ce bit najspremniji na prvenstvu a njemu je ochigledno pretezhak onaj shtit sa 4S shto nosi na rame pa ga to sputava, pih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i ova Makedonija dobi i Grchku a mi cemo sa Fincima da igramo egal, dovoljno je napisat greote.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve cu da razumijem... ali onaj potez da postavi zonu kad smo ih stizali... pa RADONJICU JESI LI NORMALAN???? A Popovic u igri koji ne moze trojku da promasi...

Danas je OCAJNO , ali OCAJNO vodio utakmicu...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Momci nema odbrane,pa vidite li vi kad mi igramo zonu da su Popovic ili Drejper sami,a oni nama kad igraju zonu nema sanse ni da sutiramo,nemamo rjesenje.Tu nema trenera,Vujosevic je znao svoj posao,imali smo strasnu odbranu.Ali Pekovic stvarnoi nije ni blijeda sijenka onog igraca,em sto je ugojen,em sto ne moze skocit',Drejper mu kupi lopte preko nosa,ne izvlaci se u napadu,ne otkriva se...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Djeluje da kad obuču dres reprezentacije nabače i neko proklestvo jer sam prilično siguran da npr. Markota neće više postići ni jednu trojku do kraja jer neće ni pokušavat ali nas bi Sakil O'Nil razbio trojkama...zašto je to tako pojma nemam ali je tako...što se tiče Pekovića i pored velikog očekivanja kao NBA igrača partija koju je pruzio do sad je ravna nuli a to bih isto rekao za Dragičevića ili Vučevića (kojeg su preko veze ubačili ali tako će se preko veze i svi vratiti kući) ali oni nešto i urade i stvarno je OGROMNA šteta što centarski par nije Simonović-Dragičević ali eto...ovi igrači su dokazani...mada su i sledeći porazi u našim rukama (kako kažu na RTCG) i niko nam ih ne može uzet...to nikako...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedino su danas valjali Dragicevic i Bjelica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

o čemu pričate kakav Peković? Momak igra ekstra ali Radonjić ne zna šta da radi sa njim a vala ni sa ostalim igračima. Hrvati su imali 12 asistencija više od nas, oni jednostavno znaju gdje će ko da bude i kada. Od 5 bekova večeras trojica su igrali ukupno 7 minuta? Pa normalno da će imati ovoliko asistencija a i trojki. U zadnjih 5 napada hrvati imaju 6 ofanzivnih skokova!
    Bosanci su imali 11 više ofanzivnih skokova a ovi očekuju od drugog da skoči i zaštiti svoj obruč. Potpuni raspad u koncepciji igre, samo se sjetite kako su igrali u kvalifikacijama, ubili smo i Italiju i Izrael i Finsku (2 puta po 30 koševa razlike) ovi isti igrači a sada ništa. Jednostavno je Radonjić ovdje izgubljen, bolje bi bilo da se spakuje i da zovnemo na brzinu Baletića koji je uradio ČUDO ili da plačemo i molimo Vujoševića da se vrati za samo sledeće dvije utakmice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by scepo View Post
    Oćete li da se kladimo da neće otpuštit ovoga Radonjića posle prvenstva 100%! Kad ga dosad nisu makli iz Budućnosti neće ni sad! A realno čovjek pojma nema!
    Naravno da neće, kao što neće otpustiti ni Adžića-trenera rukometašica.Iako se kotiramo po svim kladionicama medju prve 3 reprezentacije rukometasice ce lose proći kao i kosarkasi, jer nemaju trenera!
    Da je ostao Dule...glatko bi pobjedili sve utakmice u grupi, ali baš glatko jer je ovo najlakša grupa sa presmiješnim Grcima i Hrvatima koji veze s vezom nemaju.Vidjećete njihov kvalitet u narednoj rundi, biće moneta sa potkusurivanje!

Page 241 of 715 FirstFirst ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)