to vam pokazuje onu trenutnu ili kako?
ili da se restartuje komp kad se krene od CT...
meni a4 nije tako malo trosio.
Najmanje sto sam vidio je nekih 5 zarez nesto litara .... pg - tuzi.
nemojte se sprdat![]()
^^
S ugasenim autom u ler?
to vam pokazuje onu trenutnu ili kako?
ili da se restartuje komp kad se krene od CT...
meni a4 nije tako malo trosio.
Najmanje sto sam vidio je nekih 5 zarez nesto litara .... pg - tuzi.
nemojte se sprdat![]()
Originally Posted by my name is ...
ali nije ti stalno nizbrdica od pg-ct... i nedje moras stisnut gas i eto odma prosjecna na gore![]()
auuu opet poskupljenje goriva cim se ovde naglaba o potrosnji,e najbolje ka firgosi samo vatra i pun gas zaleti pa izbaci na ler po pola km ide ugasen i vadi prosek....
Najveca uzbrdica je prije Vuk Petrola, a 80% je nizbrdo, znaci 0,0 l/100 km.
TAKUMI
od kad je poceo taj sistem da je potrosnja 0 u tim uslovima (mislim od koje godine i u kojim kolima, znam da je na sva novija tako)
ima li veze od broja obrtaja i sl....
mene bas interesuje je li i na moju 145 tako ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To ima svaki MPI sa TPS-om.
TAKUMI
znaci kad ja idem niz tri trake npr petom + cruise control nekih 80/90 kmh auto mi trosi kao upaljac ?
eeeto ti ga na, a svi mi vele da mi auto puno trosi![]()
Last edited by aCid_cOokiE; 04-09-11 at 13:30.
Ne ne, nego manje nego upaljac, jer upaljac makar nesto trosi a tebi auto u tim uslovima 0 :stung:
sa cruise control-om i nije potorsnja 0 jer on mora na sitne pravine ili blage uzbrdice da odrzi zadatu brzinu...a bez cruza bi neprimjetno usporio recimo za 20 km/h i onda dosao opet do padine gdje bi ubrzavao
Njak Njak Njak
Ma ok to, nego ja pricam da one dionice sto bi bez cruza prosao sa blagim usporavanjem (jer je ili ravno ili sitna uzbrdica) , sa cruzom ce pocet da trosi jer ce kompjuter htjet da zadrzi zadatu brzinu i dodat ce malo gasa da to odradi...
Njak Njak Njak
Aooo bas ti zavidim.
TAKUMI
Maksimalna brzina kroz grad.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks