U SHIT.
Najebali su, a i mi smo najebali ako ne bude plina iz Ine.
A da, imaju odlicnog menađera i komercijalistu (ovaj prvi ima osnovnu, drugi nema) pa nije ni čudo.![]()
A zato ti Fabija reklamiraš KastelanuPodgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv firme ''Castellana'' d.o.o. iz Podgorice i njenog izvršnog direktora Nikole Duševića (52) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa, čime su oštetili Budžet Crne Gore, za novčani iznos od preko 61.000 eura.![]()
U SHIT.
Najebali su, a i mi smo najebali ako ne bude plina iz Ine.
A da, imaju odlicnog menađera i komercijalistu (ovaj prvi ima osnovnu, drugi nema) pa nije ni čudo.![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 01-09-11 at 15:47.
TAKUMI
Nisu svi takvi, ima dobrih koliko hoces.
Fakat. Ima tu istine.
Pa i meni, najvise zbog toga, pogledaj apsolutnu prosjecnu od plave crte, i ispod nje. Ovo gore je sve Castellana, ono dolje su druge pumpe:
Nisi valjda i ti zadovoljan?
TAKUMI
naravno da jesam. zao mi je jer ce zbog ovoga ako budu prestali sa kradjom (mozda i budu najebali skroz kao firma) prestati da pruze dobre usluge tj krenu da rade posao sa benzinom kao ostale pumpe...
Znas kako, pumpa nema veze sa servisom tako da...
TAKUMI
Kolko je plin na Inu
75 centi
Ti stvarno imas veze...
Sve znas jebenti...
Kakva Kina? Koja Kina proizvodi Savu?
TAKUMI
sipao sam ja zadnih 3 puta u Castellanu , evo cuo da ih falite pa reko da probam ...
plin im je zbilja dobar i prelazim na 300km nekih 30km-40km vishe ... mada racunao sam od Starog Aerodroma do te pumpe ima ravno 7.5km tako da to tamo i nazad 15km (taman ta razlika sto se malo vise predje) ... mada jedino je dobro sto znash da koliko toliko sipash bolji i cistiji plin nego na okolne pumpe ...
ps. red bi bio da spuste ove pumpadjije ovaj plin malo , evo cijene goriva idu gore dolje (manje su uglavnom nego sto su bile kad su podigli cijenu plina)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Verbalni je oborio rekord svih rekorda sa njihovim plinom, 570 km sa 52-54 litara.
TAKUMI
Nešto mi je sumnjivo zašto drže cijenu plina na ovom nivou, sad je najmanja potreba tj. nije zima nije potrebno grijanje
evo ljeto prolazi .......
Rekao sam nekoliko puta da trenutno svaki pumpas zaradjuje oko 30 centi po litru, jer nabavna cijena je super niska.<br><br>Nema drzave pa im moze bit.
TAKUMI
Benzin kontrolise drzava a plin ne.
TAKUMI
Plin ne kontrolisu, tj. pumpasi imaju pravo da se igraju sa cijenom kako oni hoce.
TAKUMI
treba hvatat ove diplomate pa preko njih sipat gorivo po 0.80ebez poreza i akciza
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
od CT do PG je i ispod, meni je pokazivalo 4.5 litra sto bi znacilo da od CT do PG mogu doc sa bocom od 1.5 litar...zato je od PG do CT minimum minimuma 14.5![]()
She is only here to annoy herself!
Da mi je znat koliko pumpari i država zarađuju na benzin (1.36e)
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks