View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 680 of 2251 FirstFirst ... 18058063067067667767867968068168268368469073078011801680 ... LastLast
Results 16,976 to 17,000 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Kako su nas jebali sa dugim loptama za bejla.Simon stopira igru sa njegovim fintama koje predju jednog igraca a kod drugog odma izgubi loptu.mirko nikakav zadnje dvije utakmice.Nije sve jos izgubljeno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

S kim ja duvam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

bozovic je rupa od golmana...
    i mirko ,vala,slabo je odigrao i ovu i proslu protiv bugara...nema,kod on ne igra nema ni rezultata
    Be who you are
    Do what you do
    Not win or lose

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DR-little-man View Post
    utakmica protiv Svajcarske ce odlucivat ocemo li bit prvi il u baraz,bice nam dovoljan samo bod za baraz,a za 1 mjesto dvije pobjede
    Svajcarci ce nas jos lakse dobiti nego Velsani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Shvatam razočarenje, ali defetizam je potpuno nepotreban, a da ne pričam beskorisan i kontraproduktivan.

Poraz je sastavni dio igre, Vels nije toliko loša ekipa. To što nisu imali ni jedan bod je splet loših okolnosti po njih. Jeste li vidjeli koliko je onaj Bejl moćan igrač, što se tiče igračkog kadra Crna Gora i Vels su veoma približnog kvaliteta. Tok utakmice je bio nesretan, naši promašili, njima se posrećilo, psihički pali i probudili se kasno... Dešava se.

Evo Italijani dobili 1:0 Farska ostrva. To je po meni veća sramota od ovoga.

Ja i dalje navijam za naše momke svim srcem. Ako ništa do sada su se izborili za drugi šešir za sledeće kvalifikacije. Malo li je...

I očekujem da prirede pakao Englezima za mjesec dana. Pa što bude.

Baraž je i dalje veoma realna opcija samo da bude kompletna ekipa. Živi bili, pa vidjeli.
    Pa shto ako su dobili 1:0 oni tako dobijaji cijeli zivot, pishu im se 3 boda puca im savrsheno za rezultat isto kao shto je i nama pucao kad smo 3 dobili po 1:0, 3 boda se pishu.

Naravno da cu i ja i svi ostali i dalje da ih bodrimo i podrzhavamo ali ti ovakav poraz loshe padne i emotivno i kako ocesh.

I bice paklena i atmosfera i igra nadam se sa starom odbranom sa Pavicevicem, Bashom, Dzudovicem i Jovanovicem. Ne treba zaboravit Savica naravno.

Shanse za barazh su tu tj ne smijemo dozvolit da nas dobije Svajcerska i to je to, ali se sa ova 3 boda imaginarna iz Velsa i bodom/dva iz mecheva sa Engleskom i Svajcerskom moglo pucat na direktan prolaz tj na najboljeg drugog u barazhu i da se izbjegne taj dirigovani barazh od ove Mafije.

To je sve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaj pomritelj pravi hejter ko da mu je milo sto smo izgubili samo mu psotove citam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pomiritelj View Post
    Svajcarci ce nas jos lakse dobiti nego Velsani.
    Ajde vucaj se sa topica da te ne kunem, odjednom si ispao niko te nikad vidio nije odje, do prije 2 posta i sad samo potpirujesh vatru i provocirash, odmori malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Shvatam razočarenje, ali defetizam je potpuno nepotreban, a da ne pričam beskorisan i kontraproduktivan.

Poraz je sastavni dio igre, Vels nije toliko loša ekipa. To što nisu imali ni jedan bod je splet loših okolnosti po njih. Jeste li vidjeli koliko je onaj Bejl moćan igrač, što se tiče igračkog kadra Crna Gora i Vels su veoma približnog kvaliteta. Tok utakmice je bio nesretan, naši promašili, njima se posrećilo, psihički pali i probudili se kasno... Dešava se.

Evo Italijani dobili 1:0 Farska ostrva. To je po meni veća sramota od ovoga.

Ja i dalje navijam za naše momke svim srcem. Ako ništa do sada su se izborili za drugi šešir za sledeće kvalifikacije. Malo li je...

I očekujem da prirede pakao Englezima za mjesec dana. Pa što bude.

Baraž je i dalje veoma realna opcija samo da bude kompletna ekipa. Živi bili, pa vidjeli.
    Nije to defetizam nikako,nego popizdis kad vidis neke igrace kako se vuku po terenu,kako trener postavlja pogresnu taktiku i igraju mu pogresni igraci.Kad vidis da nekima fali patriotizma,fali srca.Niko im ne bi rijec reka da su se borili muski do kraja pa i da su 10 primili,ali kad izgubis od ekipe koju mozes da dobijes i koja nije bolja od tebe e to iritira.
    I dalje smo mi svi uz momke ali neke stvari se ne tolerisu i gotovo.ako se boris i ne ide,u redu je ali ako ne ides do maksimuma i gubis, e ne moze.a to za sesir i kvalifikacije kako ne.isto kao sto se odje odreda spocitava navodni defetizam posle svake utakmice tako ni ja ne volim kad se neko zadovoljava odredjenim stvarima.sad se prica prije pocetka kvalifikacija nismo ni ovoliko ocekivali,pa dobro ali sad smo tu dje smo i ne mozemo imat iste apetite kao prije pocetka kvalifikacija.tom logikom sad bi trebali da recemo neka izgubimo obje sto ima veze bicemo treci,a to nismo ocekivali na pocetku.
    nerealno mi je da se prijeti englezima a posebno posle ovakvih izdanja.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Sad smo opet u situaciji kad se ne očekuje ništa bez poraz od nas, a to je jedina situacija kad možemo isčupati nešto.
    To je 100% istina jer da je do prije godinu dana neko rekao da smo favoriti bez odbrane koja je fenomenalna rekli bi da je lud a danas se nosimo sa tim a prodjemo kako smo prosli!!!Imamo kvalitet ali ne da nemamo srecu negu su ljudi promasivali kao neki poptpuni promasaji...u prvi minut klasa do zavrsnice a zavrsnica potpuno ocajna...nemoguće...neki nas maler prati u svaki sport i jedva čekam da se zavrsi ovaj septembar...mater mu...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Oće prirediće pakao Englezima ka što su Talijanima koji nas ladno odradiše u prošlim kvalifikacijama.Ej mi ne možemo Velsa koji dvije godine nije dobio zvaničnu utakmicu dobiti niti izvući neriješeno čemu da se nadamo protiv jačih ekipa.Opet kažemo ako se ne bijemo ne ginemo po terenu ova ekipa ne može dobiti nikoga, jedan ključni igrač zakaže i gotova stvar.Jesmo bili oslabljeni u odbrani ali kad nemaš veznog reda odbrana nije kriva.I u napadu imaš dva panja Đalovića koji zvrji ka muva bez glave i Vučinića koji čuva noge ne možeš bolje proći.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

kako mi je tesko pao ovaj poraz to nije moguce....
    bjezat cu od sve mogucih stampanih e elektronskih medija nekoliko dana. samo kad pomislim na citanje onih beskorisnih analiza i izjava aktera vec mi pripane muka...
    teze od svega ce mi past podjebavanje ovih nasih crngorskih srbijanaca sram ih bilo... ali i to ce mo prezivjet.
    uzasava me i to kako ce se ovaj poraz odrazit na atmosferu u timu pred ovako dvije vazne utakmice.da sve bude gore ovdje igramo protiv engleza a nakon tog meca odmah sa svjacarcima vjerovatno odlucujucu utakmicu... djalovic nek je zdravo, ne znam sto ga cico toliko voli, to mi nikad nece bit jasno. mislim da je sto se forme tice a i svega ostalog damjanovic ispred njega svjetlosnu godinu. vucinica kometarisat necu, jos od bugara imam mi ide na onu star maksimalno. savic je doktor, kakav igrac majko mila. kakav peh sa basom, uhhhh...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    Shvatate li vas dvojica o cemu pricate alo? Sasa Balic, PRVA takmicarska utakmica, PRVA uopste "velika" utakmica i zapadne ga Gareth Bale.

Jel ti balic dodje nesot branis ka ko da je klasa neka ja sam reko svoje misljenje da je nj najegova pozicija kod drugog gola bila skroz na centar da je bio gdje je trebo gola ne bi a gdje je njawise promaje bilo na njegovu stranu i nije to samo bejl bio tako da ti prica ne pije vodu.Momak je obicni prosjek i to je to
    Nema shto da ga brani nego pricha istinu, imao je naspram sebe jednog Bejla koji se posprdao sa Maiconom tadashnjim mozhda i najboljim desnim bekom planete i to u oba mecha LS sa Interom, neshto ne bih rekao da je Balic imao puno kikseva ili da je utakmica odluchena njegovom kakvom greshkom.

Neiskusan je i mladji tako da ima kad josh da napreduje, sasvim korektna partija od njega nocas za razliku od nekih drugih manekena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad procitam komentare odje, pomislim da smo mi nekakvim cudom odjednom potonuli na dno tabele. Nije smak svijeta ljudi, nije ni taj baraz tako losa solucija, mada iskreno sada cemo se morat dobro pomucit i do njega da dodjemo.
    Ne zelim da ispada da branim Vucinica, ali on je do trenutka kada je pretrpio onaj udarac bio medju najboljima na terenu, pa i vidjeli ste da je i izasao zbog te povrede. Utakmicu nam je takoreci izgubio Bozovic, jer je od onog njegovog kiksa i primljenog gola sve krenulo nizbrdo, nasi su potpuno klonuli duhom i potpuno izgubili kontrolu nad utakmicom. Batak iako su svi kukali zbog njega je sasvim dobro odigrao, Savic skoro perfektan, a Balic solidan kada se uzme u obzir koga je cuvao. Zverotic je potpuno podbacio, jeste spasio onaj gol sa stative ali veceras nisam siguran je li desnog beka igrao on ili Simon. Opet Vukcevic solidan, cini mi se da mu je forma u usponu, dok su Pekovic i Drincic bili ispod prosjeka. Jovetic najbolji, a Djalovic najgori, ubjedljivo. I Damjanovic i Delibasic su za ono malo vremena dokazali da su mnogo bolji i korisniji igraci, pogotovo Damjanovic koji ima jako dobru tehniku, sto uz Vucinica i Jovetica u tandemu moze biti jako korisno. Nista, sad protiv Svajcaraca i Engleza, pa neka bude sto bude. Samo ne treba sada dozvoliti da kola krenu nizbrdo i da reprezentaciji potpuno padne moral, kao sto smo vec uspjeli sa nekim drugim nasim reprezentativnim selekcijama. Balkanski mentalitet pa to ti je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Oće prirediće pakao Englezima ka što su Talijanima koji nas ladno odradiše u prošlim kvalifikacijama.Ej mi ne možemo Velsa koji dvije godine nije dobio zvaničnu utakmicu dobiti niti izvući neriješeno čemu da se nadamo protiv jačih ekipa.Opet kažemo ako se ne bijemo ne ginemo po terenu ova ekipa ne može dobiti nikoga, jedan ključni igrač zakaže i gotova stvar.Jesmo bili oslabljeni u odbrani ali kad nemaš veznog reda odbrana nije kriva.I u napadu imaš dva panja Đalovića koji zvrji ka muva bez glave i Vučinića koji čuva noge ne možeš bolje proći.
    Niko ne ochekuje od njih da dobiju Engleze odje ali da ochekujemo da se biju, kolju, ginu i pruzhe borbu od prvog do zadnjeg minuta , to obavezno, pa ko shto ponese nije problem, samo da se pokazhe ona zhar i zelja sa pochetka kvalifikacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Nema shto da ga brani nego pricha istinu, imao je naspram sebe jednog Bejla koji se posprdao sa Maiconom tadashnjim mozhda i najboljim desnim bekom planete i to u oba mecha LS sa Interom, neshto ne bih rekao da je Balic imao puno kikseva ili da je utakmica odluchena njegovom kakvom greshkom.

Neiskusan je i mladji tako da ima kad josh da napreduje, sasvim korektna partija od njega nocas za razliku od nekih drugih manekena.

odoh na offf previse sam vruc na prvog koji mi je na um naisao sam reko sto ne treba

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    ovaj pomritelj pravi hejter ko da mu je milo sto smo izgubili samo mu psotove citam
    nisi cuo za cuvenog sinisu sa podforuma politika?e moj druzeee....

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Ljudi, samo treba bit optimistican kao i prije ove utakmice! :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post

Naravno. Bar je dao sve od sebe. Kod drugog gola su svi kiksali, on je ostao visoko u jednom od rijetkih izlazaka na tudju polovinu ali je zato i Ramsey bio sam pored tri igraca.

Uvijek ali uvijek se pitam treniraju li ovi ljudi. Igraju li oni fudbal? Lipsali su posle pola sata. O sutevima necu da pricam, sramno je da profesionalni fudbaler onako sutira.
    Generalno, nikad nemamo sredinu a ovoga puta je i to nista prepolovljeno. Samo Drincic i Pekovic i tu nema sto da se prica o nekakvoj igri prema naprijed.

Jos nesto, od kad su ovi nasi poceli da igraju ovu "barsa" igru kroz sredinu, dupli pasovi, prva lopta i to?

Mi$a, Rade, a sjedite malo da ve zamolim. Dobro se odmorite pa pogledajte snimak utakmice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

x sa bugarskom-a dobro dobro nije lose
    albanija-a prijateljska je to
    vels-a nema veze idemo dalje

malo li je? pa se onda prijeti englezima.nekate
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da... Ja mislim da su se nasi kladili ko ce prvi go sa centra da da. Ja ne vjerujem kako su sutirali momci. Pekovicu svaka cast posebno, pa onda Joveticu. Kukali Balic je imao pakleni zadatak, koji je odradio sto je bolje mogao. Vucninicu treba da se oduzme kap. traka i da Pekovicu, pa neka vidi sto ce i kako. Nisu nasi navikli ofanzivnu igru. Treba tvrdo, na kontre, kao sto znamo. Ali potpuno razumijem Cica, i zasto je ovu taktiku probao.

Jasna je stvar: Poraz boli, ali se morao desit kad-tad. Dosao je u lose vrijeme, ali jos nista nije gotovo. Ovo nam je poziv da spustimo loptu na zemlju, i budemo realisticni. ALI TO NE ZNACI DA PRESTANEMO DA IH PODRZAVAMO!
    Last edited by _HokutoNoKen_; 02-09-11 at 23:11.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv Engleza i Svajcaraca na pobjedu, nema nam druge!

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

gospodo, da ne zaboravimo jos jednu "sitnicu", a to je da ce za Svajcarsku u zadnjoj utakmici protiv nas igrati mozda njihov i najbolji igrac, gospodin : Sepp Blatter

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Kad procitam komentare odje, pomislim da smo mi nekakvim cudom odjednom potonuli na dno tabele. Nije smak svijeta ljudi, nije ni taj baraz tako losa solucija, mada iskreno sada cemo se morat dobro pomucit i do njega da dodjemo.
    Ne zelim da ispada da branim Vucinica, ali on je do trenutka kada je pretrpio onaj udarac bio medju najboljima na terenu, pa i vidjeli ste da je i izasao zbog te povrede. Utakmicu nam je takoreci izgubio Bozovic, jer je od onog njegovog kiksa i primljenog gola sve krenulo nizbrdo, nasi su potpuno klonuli duhom i potpuno izgubili kontrolu nad utakmicom. Batak iako su svi kukali zbog njega je sasvim dobro odigrao, Savic skoro perfektan, a Balic solidan kada se uzme u obzir koga je cuvao. Zverotic je potpuno podbacio, jeste spasio onaj gol sa stative ali veceras nisam siguran je li desnog beka igrao on ili Simon. Opet Vukcevic solidan, cini mi se da mu je forma u usponu, dok su Pekovic i Drincic bili ispod prosjeka. Jovetic najbolji, a Djalovic najgori, ubjedljivo. I Damjanovic i Delibasic su za ono malo vremena dokazali da su mnogo bolji i korisniji igraci, pogotovo Damjanovic koji ima jako dobru tehniku, sto uz Vucinica i Jovetica u tandemu moze biti jako korisno. Nista, sad protiv Svajcaraca i Engleza, pa neka bude sto bude. Samo ne treba sada dozvoliti da kola krenu nizbrdo i da reprezentaciji potpuno padne moral, kao sto smo vec uspjeli sa nekim drugim nasim reprezentativnim selekcijama. Balkanski mentalitet pa to ti je...
    To je to, a bogomi kad citam neke komentare ubijedjen sam da nijesu ni gledali utakmicu. Prvih 15 minuta imali igru i da nije bilo onoliko nerezonskih i brzopletih sutiranja (ala Mirko lobovanje sa 50 metara) mozda.... Zadnjih 15 minuta stisli ali malo kasno malo srece falilo i gotova rabota. Spopali Bataka a sad gledam bez nerviranja ponovo utakmicu i i nesto ne vidju neke greske, ali...

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    gospodo, da ne zaboravimo jos jednu "sitnicu", a to je da ce za Svajcarsku u zadnjoj utakmici protiv nas igrati mozda njihov i najbolji igrac, gospodin : Sepp Blatter
    Ko ga jebe! Mozemo mi i protiv tog korumpiranog smeca. Nego ko bjese onaj njihov najbolji igrac sto je prestao da igra za repku?
    Ako nista bar smo egal :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    To je to, a bogomi kad citam neke komentare ubijedjen sam da nijesu ni gledali utakmicu. Prvih 15 minuta imali igru i da nije bilo onoliko nerezonskih i brzopletih sutiranja (ala Mirko lobovanje sa 50 metara) mozda.... Zadnjih 15 minuta stisli ali malo kasno malo srece falilo i gotova rabota. Spopali Bataka a sad gledam bez nerviranja ponovo utakmicu i i nesto ne vidju neke greske, ali...
    Ja kad vidim ono izbijanje lopte glavom sa boka u sredinu ocu monitor da pocupam i bacim ga preko balkona jer ne vidim to ni kod extra loših ekipa a još dodavanje lopte saigraču kojeg napada igrač sa ledja je stvarno dobro promisljen potez degnerika na kvadrat ali opet da je napad šutira u gol a ne u publiku ili aut sve bi se zaboravilo ali eto... samo da se Pavicevic vrati jer zbilja ne pravi tolike debilisanje...makar nije do sad a ko zna...
    deuscroix

Page 680 of 2251 FirstFirst ... 18058063067067667767867968068168268368469073078011801680 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)