Siguran sam da idemo u baraz !
Nema druge nego smjenit Cica, je li tako Braco? :mrgreen:
Siguran sam da idemo u baraz !
Zasto je Bozovic svaku loptu bacio odbrani umjesto da ispuca i Balic je najveci znalac da zadrzava loptu a najveci dobitak je saznanje da mi odbranom dobijamo jer doktor Basa i specijalista Pavicevic sa Jovanovicem i Savicem cine razliku miljama daleku od nocasnje ekipe ali nisu bili tu da dobijemo 0:1 ka vazda...uff
deuscroix
sad cu ti kazat.treba da se stidi kako mu je ekipa odigrala i tu je vise kriv on nego oni.kako je izveo ovakvu ekipu bez balansa,bez vizije bez icega smislenoga.pa ona prica ofanziva i samo ofanziva protiv velsa,imamo sansi.evo vidjeli smo tu ofanzivu.sto bi sa onom nasom pricom nema tima kome Mirko i Stevan ne mogu dat gol,aa,sto rece igorm pospremi nas onaj decko samo tako.Protiv Bugarske je izugbio 2 boda,ajde niko nije nesto precerano zamjerio,e onda odjednom za Vels se mijenja koncepcija i idemo svi u napad.e pa vidjeli smo sad da mu je propala ta zamisao.djalovic,od nocas je svima jasno da ne treba da igra u prve.izveo je ekipu bez organizacije,dje mu je taj sistem igre koji stalno spominje.niti je bilo discipline u igri,niti se znalo ko sto treba da radi,nasi su igrali ka da je trening u pitanju.djalovic je standardno trckarao,a Mirko i Stevan je trebalo da igraju neke univerzalce svudje po terenu i da sami sve odrade,a oce to oce.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
utakmica protiv Svajcarske ce odlucivat ocemo li bit prvi il u baraz,bice nam dovoljan samo bod za baraz,a za 1 mjesto dvije pobjede
Nije poenta shto smo drugi ili prvi nego shto smo izgubili od Velsa i to sve sa onim nikakvim zalaganjem i igrom, o tome se radi, mogli su oni nerijesheno da odigraju pa da budu drugi i taj remi bi bio prihvatljiv ali da izgubish od ovoga raspalog Velsa koji je do sad skupio NULA bodova je tuzhno.
Drugo koliko god bi ja i svi vi voljeli da mi dobijemo te Engleze to je sad vec nemoguc sluchaj makar za mene (volio bih da grijeshim i da cu pogrijeshit) jedino shto cemo za Engleze imati spremnog Pavicevica i nadam se Bashu, Dzudovica i Jovanovica makar da ta odbrana lichni na neshto uz standardno dobrog Savica.
Samo ne znam shta tachno chekaju da bi odstranili ovaj tumor i maler od Bataka iz reprezentacije.
pomiriteju nemoj nas vise mirit-no aj`doma!
Čitam i šutim
Cico je večeras kriv taman koliko i ja. Slab mi bio streaming pa nisam mogao gledat kako treba, ali ono što sam vidio nije ni c od Crne Gore prije par mjeseci. Vučinić ko da je na šetalištu, zadnja linija vam je bila skroz loša, igra nepovezana, sve nešto na preskakanje...zaigrali ste tek zadnjih 15 minuta. Malo prekasno jebga ali još uvijek nije sve izgubljeno. Tko kaže da će Švicarci tek tako dobit Bugare, Wales, a i vas. Mislim, jesu favoriti ali su bili i Slovenci protiv Estonije pa su večeras doma popušili. Prvo mjesto zaboravite, ali za baraž još uvijek postoji nada. Sve je do vas![]()
Ух...разочарење, али ипак...главу горе...идемо даље...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bolje da ne pricam sad, pun sam safre, ali cu samo reci sledece: ne boli me poraz, boli me (ne)igra.
DICIOTTO
Sa 2 pobjede mi smo prvi, kako god to zvucalo... realno ili ne. Tako da nije sve izgubljeno![]()
Para vrti dje burgija neće.
Jedino sto me boli je vucinic kako taj momak nema ni p od patriotizma onako se vuce a sad za juve ce da dere kakav je nama kapiten kuku nama
Prvi normalan post.
Shvatate li vas dvojica o cemu pricate alo? Sasa Balic, PRVA takmicarska utakmica, PRVA uopste "velika" utakmica i zapadne ga Gareth Bale.
Normalan covjek, koji normalno razmislja. Niti jednu vazdusnu loptu Bale nije uzeo, jednom je kasnio i za to je dobio zuti. Druga stvar, dva potpuno razlicita igraca, a i inace je Bejl brzi od svih nasih zajedno. E da, i moram da provjerim situaciju kod drugog gola, od toga se ogradjujem.
Velsani su nas dobili na snagu i trku. Tu nema vise sto da se kaze.
Idemo dalje.
Last edited by Mad_dog_KO; 02-09-11 at 22:33.
Wales vs Montenegro (2 sept. 2011) - Goals ..(UEFA Euro 2012 qualifying)
Cico je izgubio 2 boda protiv Bugara, i veceras je krivac za poraz. Totalno pogresno smo stojali na terenu, potcijenili Vels, zaboravili smo da smo na 100 jada dobili isti taj Vels kuci, a ne da veceras krenemo sa 3 napadaca. Odsjecen napad od sredine, bez pravih lopti jer su predaleko stojali. Odbrana je korektno odigrala, Bonja van forme, logicno kad ne brani u klub. Savic je doktorski odigrao, Mirko se vukao po terenu, podsjetio na prethodne kvalifikacije.. Djalovica necu ni da komentarisem..
Sve sto je dobro uradio Cico u prve 4 utakmice, u zadnja dva meca je prosuo. Mi i da dobijemo Engleze moramo da uzmemo bod u Svajcarskoj ako mislimo da idemo u baraz..
Znao sam da će biti ovako čim su naložili priču oko Cicovog ugovora. Inače smo majstori da u*****o sve što krene dobro i u ostalim sportovima. Čim se postavimo kao favoriti odmah se misli da je klasa dovoljna da nadomjesti trud i zalaganje. A trud i zalaganje, uz mnooogo sreće je jedino što nas je odvajalo za taj go. Inače bih balerini Vučiniću nakon onog sklanjanja noge od ničije lopte na kraju utakmice oduzeo kapitensku traku. To treba da nosi neko sa malo više muda. Svaka čast za povremene bljeskove klase ali to nije za traku. Sad smo opet u situaciji kad se ne očekuje ništa bez poraz od nas, a to je jedina situacija kad možemo isčupati nešto.
Maxe tamo,Englezi odradise bugare 3-0,u usponu su forme i nas ce dobit.ipak su oni sila.mi s ovakom igrom nema sto da trazimo.upamet se malo bre.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
u baraz nas cekaju Srbi, Hrvati i Bosanci, bice ''igra rok en rol cela Jugoslavija'' :mrgreen:
PS
za****ce svajcarci nesto protiv velsana ili bugara
Last edited by chucknorris; 02-09-11 at 22:39.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Shvatam razočarenje, ali defetizam je potpuno nepotreban, a da ne pričam beskorisan i kontraproduktivan.
Poraz je sastavni dio igre, Vels nije toliko loša ekipa. To što nisu imali ni jedan bod je splet loših okolnosti po njih. Jeste li vidjeli koliko je onaj Bejl moćan igrač, što se tiče igračkog kadra Crna Gora i Vels su veoma približnog kvaliteta. Tok utakmice je bio nesretan, naši promašili, njima se posrećilo, psihički pali i probudili se kasno... Dešava se.
Evo Italijani dobili 1:0 Farska ostrva. To je po meni veća sramota od ovoga.
Ja i dalje navijam za naše momke svim srcem. Ako ništa do sada su se izborili za drugi šešir za sledeće kvalifikacije. Malo li je...
I očekujem da prirede pakao Englezima za mjesec dana. Pa što bude.
Baraž je i dalje veoma realna opcija samo da bude kompletna ekipa. Živi bili, pa vidjeli.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
ja, vjerovatno u manjini, sam zadovoljan igrom vukcevica. imao je koliko vidjeh samo 1 sut krvnicki iz pozicije koja nije normalna. ranije je to radio stalno, a nocas je trazio igru, trazio loptu - i davao ih je. pola njegovog zalaganja i entuzijazma od nocas da su imali kljucni nasi igraci mi bi pobijedili glat. ne mogu sve stevan i mirko, pogotovo mirko.
ajde, bice bolje !
Stone the crow
Izwcu recenicu jednog forumasa da mi ne zamjeri
Balkanci ljudi koji zeznu ono sto se zeznut ne moze potpisuje.
Shvatate li vas dvojica o cemu pricate alo? Sasa Balic, PRVA takmicarska utakmica, PRVA uopste "velika" utakmica i zapadne ga Gareth Bale.
Jel ti balic dodje nesot branis ka ko da je klasa neka ja sam reko svoje misljenje da je nj najegova pozicija kod drugog gola bila skroz na centar da je bio gdje je trebo gola ne bi a gdje je njawise promaje bilo na njegovu stranu i nije to samo bejl bio tako da ti prica ne pije vodu.Momak je obicni prosjek i to je to
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks