sve je izgubljeno. u Svicu 11og Oktobra za baraz.
pobijedili smo prije utakmice, to je bitno! Pi kako me nerviraju!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
sve je izgubljeno. u Svicu 11og Oktobra za baraz.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da vidimo gdje smo.
bruka prelose smo odigrali...
nije sad nista izgubljeno koliko protiv bugara.
necemo crnit momke, odigrali su kako su znali i kako im je receno, ne moze se svaka dobit. moglo je bolje, mogli smo mi da budemo kao vels, da slavimo prvi trijumf u kvalifikacijama. teorijski nije sve gotovo ali znajuci FIFU svajcarci prolaze lagano.
Stone the crow
zasto bi isli na evropsko? kad igru nemamo.... PIHHH vucinic OCAJAN, djalovic jos gori..... PIH PIH PIH...
Kako me je nervira Jovetić sve ga nešto lopa preskače, Mirko nikakav, odbrana kakva je takva je gora nije mogla bit...
Onaj prvi go kad se onako primi...
mozda nas spasi Vels i pobijedi Svajcarce iduceg mjeseca..![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nemojte dovodit vise ovog raka u studio, baksuz!
ZaŠto se sad pljuje po igraČima kad su loŠe odigrali ovu utakmicu? Kad su igrali nerijeŠeno sa engleskom bili su heroji, nije bilo bolji od njih a sad viĐite Što priČate za njih. Svi smo potcijenili wels , Što Ćemo sad, nije sve izgubljeno ...
Potpunija tabela
1 England
6 4 2 0 14 3 11 14 2 Montenegro
6 3 2 1 5 3 2 11 3 Switzerland
5 1 2 2 7 7 0 5 4 Bulgaria
6 1 2 3 2 9 -7 5 5 Wales
5 1 0 4 3 9 -6 3
Na kraju, ne izgubi utakmicu odbrana,no napad.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
a dje im bi malo mudah nocas,malo ponosa?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Polakote momci,igracemo za ono sto nam je preostalo!
onaj klinac Taylor nas je stavio u dzep i pospremio u njegov lokal.
Stone the crow
nadam se da ce protiv engleza odigrat II tim jer nam ta utakmica , prakticno, ne znaci nista, ako svajcarci dobiju bugare i vels nama ni 3 boda protiv engleza nista ne znace jer svajcarci pobjedom protiv nas ce bit drugi.
gleda li se gol razlika ili medjusobni?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
meni je ovo potpuno realno bilo:vels do sad 0 bodova,nece ni oni da se brukaju,makar kuci mogu dobiti.a pored toga nismo imali pravo da ih potcjenjujemo onako.3 utakmnice smo dobili sa ukupno 3 gola.to nije nikakav pokazatelj,i moze se lagano i nazvati srecom.ne mogu mirko i stefan da igraju sve pozicije.sredina ne umije da pronadje nacin da prenese loptu preko terena.odbranu ne treba ni komentarisati.a pored svega vels radi za engleze
Zašto ne bi išli na pobjedu protiv Engleske ?
Ako odigraju kao što si odigrali na Vembli , još na naš teren i našim navijačima , zašto se ne bi potrudili da dobiju?
Bilo je lijepo dok je trajalo,to bi bilo to..
Onu prslu Svajcarsku bez pola igraca moramo dobit inace cu se zabrinut :mrgreen:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks