samo malo opustit nogu, bez prekomplikovanih pasova i kombinacija - u prostor, TRCI, daj, gol.
treba delibasica uvesti.njemu se oni amaterski kiksevi ne mogu desiti
samo malo opustit nogu, bez prekomplikovanih pasova i kombinacija - u prostor, TRCI, daj, gol.
Stone the crow
Ja mislio mi cemo izac cvrsto,pomlatit se,udarit neki polupresing bucnut jedan ili dva i posle mirni.Kad ono,mlako,nejako,neorgganizovano potpuno,bez vizije.Bonja,vidi se da ne brani,jebiga.Onakav gol ne smijemo da primamo,onaj je prisa pored tri igraca i ubacio loptu..Treba gurat igru prema njihovom golu,a ne one suteve iz daljine mlake nerezonske.Djalovic tanak,nikakav.Cvrsce,organizovanije i brze moramo u drugo.Malo da se konsoliduju i krenu,nista nije izgubljeno.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
a sto su gosti u studiju strucni.mnogo se od njih moze naucit. a tek crvena kosulja i kravata...auh.
ajmo joveta majka mu stara.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
evo norveska dade penal u 88 minutu....pa nas za sad preskacu za najboljeg drugog.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
opet ista prica.nasi igraju ka da su krv davali prije utakmice
sramota.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
bravo mirko kraljuuuuuuuu
Cao Euro :-(
e u p.... m...... no tako nam i treba. oce petama da se dodaju.
oce ovaj balic crveni da dobije, jos nam to treba -.-
Realno..lagana pobjeda Velsa.
bicemo srecni ako ne dobijemo jedno 4-5 komada.
To Kranjcaru, neka si ti reka da ce bit 3+ , zna sam da ce se ovo desit kad smo ih onako podcijenili
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nije mi jasno sta se ovo desava...centar ne mozemo da pređemo.
batak = maler
Mirko s njegovim vjecitim preseravanjem i baletanskim odigravanjima.Neagilni,inertni,necemo izgleda nista napravit.
preskacu igru...eeee.
spustite loptu na zemlju ogaj je spalio. bez ideje potpuno. uh.
Jovetic se isto preserava zajedno sa njim,sve neki sminkerski driblinzi,sam sebe dribla.nema ovdje ritma,nasi kao da su na izdisaju.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks