je li ko pokusavao radi li placanje preko ebaya?
Ja sam danas popodne kupio nesto na ebay.co.uk, i platio odmah, bez problema... Rekao sam, ako ne prolazi placanje, trazite prodavcu PayPal nalog, i posaljite mu pare direktno sa PayPal-a...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Sto ne moze da se registruje NLB Visa jeans kartica na paypal, jel pokvarena?
CKB, Hypo Alpe da ja znam, mislim i Podgoricku takodje...Za ostale nemam pojma
Niko ti to ne moze rec, nlb ne ide 100%, ckb i ostatak ako prodje prodje.. Medjutim, meni su prijatelja uzela kartice u erste banku, i registrovali se
E da, cuo sam da i ovo pomaze, ali nemoj te me shvatit neozbiljno, ja sam tako vidjeo
_ u pitanju je da kompjuter pokrenete u safe mod with networking, pa otale instalirat "program-virus" za sakrivanje adrese, koji kada ga startujes radi 5 min i onda se izgasi sam, i onda registrovati svoju karticu na pay-pal, jer kako kazu IP Adresa kompa je ta koju pay-pal vidi da dolazi iz CG, a nlb nikako ne ide
Sta je tu je, moracu i ja probat nekud ovo
![]()
Prodajem 3 macke.. Dvije slicne, i jednu istu :P
E vala su nas posteno o jadu zabavili, dako bude sta u ovom septembru ama jagnje bi im poslo u firmu tamo..
a qq, a ako nam ga ikad uvedu, sve ce cijene padat u cg za nepunih 2 mjeseca.. Imaju brasno da narucuju sa ebay-a![]()
![]()
Prodajem 3 macke.. Dvije slicne, i jednu istu :P
ip adresa ne igra nikakvu ulogu... broj kreditne kartice je taj po kojem se prepoznaje da je kartica izdata u CG...
Zamisli situaciju, ti si hrvat, imas kreditnu karticu iz HR, dosao si u CG na 2 mjeseca, cuo za internet trgovinu, i odlucio da se registrujes na pp, jel te nece prihvatit jer nisi kuci u HR?
IP adresa ne igra nikakvu ulogu, tacka
Njak Njak Njak
[SIZE=2]Dear PayPal member,
We need your help[/SIZE][SIZE=2]
To give us the time to work together on this to solve this issue
we've temporarily limited access and what you can do with your PayPal
account until the issue is solved.
We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account and we want to work with you to get it back to normal as
quickly as possible.
What's the problem?
Please take a moment to confirm your profile and/or update it,
and please make sure that your info (address,phone number, etc.)
is correct and accurate so we can have your PayPal
issue solved as quickly as possible.
To help us with this and to find out what you can and can't do
until the issue is resolved, please visit
Resolution Center
Thanks,
PayPal
stiglo mi na mail.
da iskuliram?[/SIZE]
Pogledaj samo adresu tog linka :grin:
to je meni jednom stiglo, pa se prepadoh, kad ono spam...
Njak Njak Njak
htio sam da narucim nesto jednom drugu, pa me interesuje kako da stavim da stigne to na njegovu adresu ... moram li da mijenjam na ebay adresu i ostalo i jel to moguce tako odraditi uopste
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa samo reci prodavcu da ti je to poklon, i napisi mu na koju adresu da posalje... A ti sve kupi normalno sa svojom standardnom adresom...
Ja sam se danas prijatno iznenadio! Vrlo prijatno.
Naime, prije 10 dana sam poručio fotoaparat i dosta opreme u B&H Photo! Vrijednost preko 500 evra.
Prvo sam se obradovao vremenom za koje je stigao paket, a onda još prijatnije iznenađenje! Očekivao sam da dobijem onaj tiket od pošte, sa kojim idem gore kod željezničke po paket. Očekivao sam i da platim PDV i carinu, zbog vrijednosti robe!
Danas, nađoh paket pred vratima od kuće!!!! Nisam platio NIŠTA! Čak ni ona 4 evra. Hvala Pošti CG! A već sam spremao preko 100 evra za dažbine! Sada ću ih utrošiti da sebi kupim još nešto!
Posle kalkulacije.....uštedio sam 220 evra da sam sve ovo kupio negdje u regionu! Toliko od mene! Hvala.
Koju si opciju koristio za slanje? USPS Priority Mail?Jel bila na paketu US Customs naljepnica, gdje pise vrijednost paketa? Imao si dosta srece, uglavnom zbog ne-strucnosti lica koja rade na carinskoj posti... Tako sam i ja dobio aparat postom od oko 900 eura, i nisam platio takodje ni centa za carinu i pdv...
![]()
ali je isto tako taj paket mogao zavrshiti nedje vidimo se ....
te stvari skupe bi trebalo samo uz potpis i priznanicu da isporucuju (tj. preporucena posiljka )
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da, USPS Priority! Na paketu je bila faktura sa pravom cijenom robe!
Što se tiče Pošte CG, vjerovatno je kao što kažeš neko nestručno obavio posao i na kraju ja nisam platio ništa. Ja sam bio spreman na to da platim PDV i carinu, jer u protivnom nebih ni poručivao, ali šta je tu je....nisam platio i moram biti zadovoljan na taj način.
E sad.....jesam li zadovoljan sa dosta toga u CG...nisam, ali to je druga priča!
Pozdrav!
Ništa nije bitan IP, jer se verifikuje kartica. Najbplje prolazi Podgoričke banke jer je dio Societe Generale grupe koja ima svoje predstavništo u HR pa smo mi povukli od njih brojeve.
Inače IP adresa ti je uvjek ista, ušao ti u windows ili u safe mode, ili preko ubuntu -a ili preko telefona. Za ostatak svijeti ti si broj sa područja Crne Gore...
Na paypal idi na add new secondary adress. Ja sma tako stavio adresu firme. Ođe me poštar mora naći![]()
jel bi mogao neko da mi preporuci neki sajt za dostavu u CG ovaj receiver Amiko Alien SHD-8900
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks