onda da ih izbjegavam...alfa ionako unistava gume po unutrasnjoj strani...jos mi treba da se potrose brzo
sava ili goodrich??? ja sam nesto za savu, ako nista drugo ima ljepsu sarucijena ja u 5e
EKV, probaj Rotex.
To ti je Tigar koji se prodaje u Dojcland a radi ih Michelin.
Stavio to komsiji na W210, drze ko gluve ali ne znam da li se trose.
TAKUMI
ma vise ne znam ni sam...je li cemu TOYO PROXES C1S???
goodrich na suvo predobre malo meke ali na kishu boba ne valjaju ... ja sam imao na kola sve cetri iste i od pocetka na kisu nisu nesto drzale a komad je bio koliko se sjecam 80e (185/60R14) u kastelanu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Toyo ti je svaka dobra, ali se trose brzo.
TAKUMI
ma continental sam imao i na 156...a i na ovu vec imam continetal naprijed, koje su skoro pa nove....pozadi su neke pojma nemam koje, ali vec skroz ponesene po unutrasnjoj strani...a continetal je skup...180eur je SC3 kod vujacica
Uzmi onda Barum Bravuris 2, koja je, u biti, ContiContact 2.
TAKUMI
imas u kastelani neke kineske dzabaluk po 45 eura komad odradice ti posa... ja sam ih uzeo za svog pasata![]()
imas i one bachene na cemovsko...odradice posa..
uzmi gumu da valja..
continental toyo michelin ili tako nesto
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ja u kastelanu, raspitujem se za gume... rekoh koje imate.. i poce:
..imas ove od 120e, imas od 115 ovo su neke japanske dobre, ima 125, 60...
-Molim?
60e (uz facu koja je licila kao da je ugledao zenu sa 4 noge)
rekoh: "sto je to, kinesko jel?"
-mmm, (nesto gleda gleda), jeste, kineska..
upola jeftinija ladno
Njak Njak Njak
Nokian su dobre a jeftine gume
http://www.oponeo.pl/gfx/articles/za...0tyres%207.jpg
Istina.
TAKUMI
*****ti, ti si najgluplji momak na ovom svijetu.
Zasto stedis na gume?
TAKUMI
ja ne volim nesto da pretjerano stedim na gume...i do sad su mi uglavnom bile na autu, cintinetal, dunlop ili nokian...sad bas nisam pri parama za neke skuplje gume 180+ eur po komadu, zato pitah za ovu savu ili goodrich....ali sve su prilike da ce ici toyo...
Imam Toyo gume i zadovoljan sam sa njima i nisu preskupe
volvo s40 2.0D 2005.god. sto mislite o ovom vozilu?
Pitanje: Da li zna neko ovdje kad se vozi Glava Zete a kad Kotor ove godine?
glava zete sjutra ja mislim
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
moze li mi neko napisat kompletan dan sa psom, jer se rasprabvljam s drugom a je pas ka clan familije...
Hellblazer...
1. Koliko kosta krpljenje gume?
2.Dize mi temperaturu nenormalno , jes da je ljeto i vrucine ali do 90 stigne za 2 minuta voznje. Otvorio sam cep gdje je voda i voda je bas nekako zagadjena i naradzansta ,auto nisam vozio 5 mjeseci pa je li moguce da je zacepljenje nedje?
3. Ima li Opel Astra F 95' ventil za ispustanje vode na jedno mjesto ili moram da micem selne na dva mjesta?
Hvala
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks