almeria 1
elche gg3+
valladolid 1iD2+
xerez 3-5
kvota: 16,31
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
srbija x-2
cg x-2
izrael 1*1
rep. irska 1*1
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Brate, umjesto da hejtujes i spamujes forum zajedno sa drugarom patom, pokusaj da sam sastavljas tikete, ne prepisujes odavde i ne postavljas odje, mozda ces prije dobit neki kes, a ako bude tako, ni jedan ni drugi se ne morate vracat na forum, jer sam usao odje da prepisem 2 para, a ubijem se da nadjem neki predlog od vasih prepucavanja, svaki sedmi post ima veze s kladionicom...nemoj ovo licno shvatit, ali tema se s razlogom zove 'kladionica'...
Engleska 2
Belgija 2
...i poslusat mad_dog-ov predlog crna gora 3+, ako se nadje lijepa kvota.
Momci gazite ove nase 2,3+
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Cg 3-5 u meridian 2,50 da se proba![]()
Last edited by Shadow'91; 02-09-11 at 11:37.
Ja cu danas da probam Garciu Lopeza protiv Simona 2 ,kvota 4.5 ... moglo bi doci,sa 10 e pa sto bude
i dodacu engleze 2
Last edited by Alexandre_PATO#7; 02-09-11 at 11:45.
Lambda
Znaci samo cu vas zamolit da se kanite my name is, jer ako je odje ko MENI licno pomoga. Znaci pricam o meni da ne bude posle, nit sam momka zna niti ista. Par tiketa mi je posla na pm ispratio i dobio. Momak ima znanje, srece sta li vec. Od jednom sad je dosa ovaj Pato i tu prdenja nesto, aj vozdra druzeeee...
Para vrti dje burgija neće.
Nisam ja reka da on ne stavlja tiketa, radi mene svaki dan nek tura, nego samo da prestanu da se prepucavaju i to. Isti my name je i odje javno postavlja tako da...
Para vrti dje burgija neće.
Sto ste ga presrali sa tim jebenim prepucavanjem vise...koji vam je...pato postavlja svoje tipove,i nikoga ne nagovara niti iko mora da prepise njegove tipove...kao i mi sto radimo...i ja sam postavio par tiketa i na svaki sam puko na po jednu ili dvije utakmice,,i momak koji je postavio prije neki dan tiket i ja sam na taj tiket dodao valenciu i sve sam prosao i pukao samo na jednu njegovu utakmicu MIllwal...i sta sad,,treba da ***** po tom liku,,kako me je zajebo i uzeo mi pare iz dzepa...mislim neznam cemu toolika prica i prepucavanje medju vama...my name is zna i dobro igra kladionicu jer sam pratio neke tipove koje je postavljao i dolazili su...ali nijedan nisam odigrao...neko ima malo vise srece neko malo manje...i sta se tu moze...mislim da je glupa odluka my namea da kao ne dolazi i ne pise vise odje na ovaj forum i postavlja tipove,,ali njegova stvar,,i njegov problem..bilo bi lijepo da svi pomazemo jedni drugima i da dobijamo sto vise tiketa a ne da se prepucavamo ko je maler ko je baksuz,ko je koga zajebo ,ko je debil,glupan,budala....mislim da bi trebali kao i do sad da postavljamo svi svoje neke tipove ili bilo sta,i da se pripomazemo...sa raznim informacijama...haos))
dosta sam se ispisao,ajde sad postavljajte tipove za danas![]()
Rece neko da je onaj Al Pacino sa bloga ok. Vidio sam da je za danas najavio 100% Sure! SMS tip.
Poslah poruku za taj tip i stiglo mi je ovo:
20:45 Stockport - Luton 3+ @ 1,95
Ako bi dobro pogadjao ove sms tipove, mogli i se dogovorit odje pa da svaki put kad ima sms tip neko od nas (svaki put razlicita osoba) posalje poruku i objavi odje sta je dobio i da tako vrtimo u krugPoruka je 1e
Ja mislim da ce ta utakmica doci cisti X i odigracu je sa nekim jos utakmicama...valja probat
a i 3+ mozda dodje![]()
Imam problema sa kladjenjem na meridianov sajt ovih dana. Dobio sam malo vece pare ovaj mjesec i izgleda da su poceli zbog toga da mi smanjuju kvotu na bilo koji odigrani mec, bilo uzivo ili ne. Kvotu od 2.2 smanuju mi na 1.5. Kvotu od 1.5 smanjuju na 1.1. Nebitno da li je ulog 50 ili 5 eura. Je li se jos kome to desavalo?
Na koji nacin vrsite uplatu na bet365 i kako vam oni kasnije isplacuju novac? Moze li da ide preko Visa Electron krtice? Nemam neko iskustvo sa tim
meni su na bet365 isplatili za dva radna dana. Registrovao sam se preko visa electron kartice, racun kod ckb banke. 7 dana se ceka visa kartica, ostalo se sve za dan završi.
Najmanji je problem sacekati 3 dana. Samo da ovako ne smanjuju kvotu kao ovi sto su krenuli. Hvala na infu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks