o da oce vise.ne mogu iscekat sjutra da tresnemo taj Vels.A mogu mislit kako je njima.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ehhh Batak ... blago nama.
Razlika je sto Dasic zna da igra kosarku, a ovaj veze nema o fudbalu.
idemo po 3 boda !!! CRNA GORA !
Pogledaj tu klasu koja ce da predvodi nasu odbranu boze pomozi
ne znam sto vi ljudi pricate. na ovome snimku se jasno vidi da Batak....nema mane.
Mozda nas Batak sve iznenadi i odigra utakmicu zivota.![]()
ja bi isto srecniji bio da on ne dodje u kontakt sa loptom citavu utakmicu![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
sjutra u ovo vrijeme ce se uveliko igrat u Kardifu.
e iscekat ne mogu do sjutra i pocetka utakmice, nekako mi se cini da ce ovo biti ( ko zna koja po redu, al je tako) istorijska utakmica za nas. svjesni su toga i igraci i mislim da ce, koji god da istrce tamo (pa i Batak) odigrat iznad svojih mogucnosti i uciniti nas sve, jos jednom, ponosnima...
e **** mi oca ako se ne bi najvise radovao $utra da Batko glavom zabije gol. 0:1 rezultat.![]()
Nista.Vidimo se sjutra na skaline,pa sto bude!![]()
Jo Jo 63'
0:1.
prije cetiri noci sam sanjao i sjetio se sna, obicno odmah zaboravim (rekose mi ka malom da se mora sanjat svaku noc a pitanje je da li cemo se sjetit) da je 7 min i ja palim tv jer kasnim sa posla i repriza gola daje ga mirko iz kosine. Ali to nije sve jer to nije gol za 0 1 vec za 0 2pa da vidimo oce li tako bit jer sam sjutra druga smjena a trebao sam da budem prva, ima da molim kolegu kojeg fuca ne interesuje da iskocim ranije i eto mozda zakasnim tih 7 min
![]()
Ne znam za vas ostale al mene uzasno nerivara kao uopste nema elektronskih novina u crnoj gori kad je okpupljanje repke imamo 3 konferencije i to je sve sto znamo reportazu vijest 3 ipo minuta evo i nocas trning bio a mi nista ne znamo o njemu stvarno bruka
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks