Da li se na usb portu može puniti "iPod shuffle"?
Da li se na usb portu može puniti "iPod shuffle"?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
U poslednjih desetak dana restartovao mi se extra tv sam jedno 3-4 puta, dešavali se to i vama ili je izgleda problem samo kod mene?
Sto se restartovalo ? Reciever ili router ? Ako je router, moguce je da je pad napona to izazvao, sto god nije strasno, ali ako se reciever sam od sebe restartovao ne mirise na dobro.Morace ti ga zamjeniti...
Ovo je u pitanju-ovaj dio veliki http://www.t-com.me/img/633661445548510598.jpg čini mi se.. ti si još mislio i na reciver kroz koji i internet ide.. ?
Na kanalu 6 slika djeluje suženo. Izgleda kao da je TV Vijesti prešla na 16:9 format, ali se slika ne širi automatski preko čitavog ekrana.
Meni je isto od danas slika na TV Vijesti suzena.
ima li đe na extra tv da se gleda formula?
Kakve su sanse da budu uvedeni sledeci kanali:
Viasat history,Viasat explorer,Fox life,Fox crime i bosanski kanal TV1?
Vec smo pricali oko toga.
sramota da nam extra tv ne omogućava da gledamo spektakle kao sto je danas bila utakmica (Manchester - Arsenal 8-2)... Bas smo razočaran... Ne mogu iščketi da raskinem extra i ako je po karakteristikama najbolji servis..
Forumasi, novi SMS servis za prijavu problema mozete da testirate prije zvanicnog lansiranja
Problemi se prijavljuju slanjem SMS-a na broj 1500 u slijedecem formatu:
- Za prijavu smetnje u radu telefona potrebno je poslati poruku sadržine: TEL xxxxxxxxx
- Za prijavu smetnje na ADSL-u potrebno je poslati poruku sadržine: ADSL xxxxxxxxx
- Za prijavu smetnje sa Extra TV-om potrebno je poslati poruku sadržine: ETV xxxxxxxxx
- Za provjeru statusa rješavanja problema potrebno je poslati poruku sadržine: STATUS xxxxxxxxx
Dobicete povratnu poruku ili poziv operatera.
Servis je u testnoj fazi, pa vas molim da mi na private prijavite eventualne probleme. Hvala.
http://www.swisscom.ch/res/tv/sport/index.htm Sto se ovako nesto kod nas ne uvede ?
Ima to vec u Hrvatsku,sve sto prenosi Arena bi mogli da posebno naplacuju po dogadjaju,ali ne isplati se,uzimali bi po euro-dva za utakmicu
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jakuza sve zna.
Naravno Sasa,mozda vala ne bi euro-dva,ali bi u krv.Cijene u Hrvatsku su ogromne i to je bezobrazluk,mada oni nude i utakmice koje SK prenosi zato sto je i SK u sportskom paketu.No vrijeme je vise da i to dodje kod nas pa koliko bude da bude...
Last edited by Jakuza; 29-08-11 at 21:58.
u italiji, njemackoj , spaniji su po 10 eura ali u HD-u. a ovdje da platis 2 eura kockice da gledas? a koji extra tv matracni i bbmovi...
i onda ti dodju iz T coma i kazu: od danas imate mogucnost da igrate tetris na vasem tv-u. to samo moze uz extra tv.
p.s Sale , kolika je cijena sms prema 1500?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Extra TV sistem to svakako podrzava, samo je stvar sta prodavati i po kojoj cijeniEvo jos nije ni poceo taj servis, a vi se bunite za cijene iz okruzenja
![]()
Vijesti su sada na 16:9 automatski.
http://www.vijesti.me/vijesti/nakon-...u-clanak-35908
:encouragement: kako cu prec na nekog drugog kablovskog operatera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:afro:
Bolje da su rekli ko to nije postovao njihova prava...
Vidim vam u ćikaru dodatno gubljenje pretplatnika, jer je ovo smijurija sad.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Last edited by Jakuza; 01-09-11 at 13:15.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks