Da li je moguce da se prilikom dodavanja kanala izbjegne karambol koji nastane u vec podesenom (zeljenom) redoslijedu programa? Na BBM-ovom risiveru to je mnogo bolje rijeseno: novi kanali dodju na posljednja mjesta, pa ih svako pomjeri kamo zeli.
Last edited by DraganPG; 10-08-11 at 14:07.
Za trenutak sam pomislio da smo ostali bez HRT2, a on skroz na kraju. Dobro je.
Dick Laurent is dead!
Koji je ovo kanal?
Ne znam koji je, ali cemo da utvrdimo Rivaldovu biografiju narednih godina, osjecam.
:mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Posto smo apsolvirali temu oko sport kluba, odnosno nemogucnosti njegovog uvodjenja, interesuje me kakve su sanse da budu uvedeni sledeci kanali:
Viasat history,Viasat explorer,Fox life,Fox crime i bosanski kanal TV1?
ako tako lako apsolviras teme oko kanala onda si ti t-comov idealni pretplatnik
ovaj novi kablovski operater dobio je licencu i za Ct, na njihovom tv vodicu ima arena 1 i 3 SK kanala...vidjecemo sto vrijeme nosi![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Tv 777?
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Da li je neko drugi primjetio odredjeno "sustanje" koje traje vrlo kratko ali se ponavlja u vrlo kratkim intervalima?
Ili je to samo do mene tj mog Extra TV-a?
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2769
Od sjutra Extra Duo Start paket 15.08.2011. Od sjutra će korisnici Crnogorskog Telekoma moći na najbolji način da kombinuju prednosti Extra Tv-a i fiksne telefonije, uz niz povoljnosti.
Svi korisnici će moći da izaberu Extra Duo Start paket koji se sastoji od Extra TV Start paketa (57 kanala) i Komfor paketa (lokal i međugrad 0 eura).
Cijena Extra Duo Start paketa je 19.95 eura sa PDV-om, što znači da korisnici kupovinom ovog paketa štede pet eura na mjesečnom nivou (standardne cijene: Extra TV Strat 9.95 eura + Komfor paket 15 eura = 24.95 eura).
Uz sve ovo, svaki novi korisnik Extra TV-a, koji uzme Extra Duo Start paket, dobija opremu za 0 eura, što donosi uštedu od 62.5 eura.
Ponuda traje tri mjeseca.
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2768
Tri dodatna informativna portala na Extra TV-u 15.08.2011. Extra TV korisnici će od 09. avgusta 2011. biti u mogućnosti da besplatno pristupaju online izdanjima dnevnih novina Vijesti i Pobjeda, kao i web portalu Portal Analitika preko svojih TV aparata.
Jednostavnim klikom na crveno dugme na daljinskom upravljaču korisnici će svakodnevno biti u prilici da pročitaju najnovije vijesti iz zemlje i svijeta. Prisup portalima moguć je i kroz Extra TV Meni (Extra TV/Meni/Extra/Extra portal).
Korisnicima je još od ranije bio dostupan pristup portalu Café Montenegro, pa se na ovaj način, sa tri nova portala, dodatno briše granica između televizora i računara kao medijuma za pristup interaktivnim uslugama.
Pored ponude najatraktivnijih domaćih i inostranih kanala, Extra TV korisnici imaju pristup velikom broju interaktivnih servisa poput besplatnog korišćenja najpopularnije socijalne mreže Facebook, telefonskog imenika, malih oglasa, izvještaje sa berze, vremenske prognoze, popularnih igrica (Extra zabava), Videoteke, besplatnog snimanja programa, zakazivanja snimanja preko sms-a ili interneta i još puno toga.
Uz najnovija izdanja dnevnih novina i web portala, Extra TV se još jednom pokazao kao vodeći interaktivni servis za informisanje i zabavu.
U pitanju je jedna od najpopularnijih usluga u ponudi Crnogorskog Telekoma, a o izuzetnom interesovanju za Extra TV, govori i podatak o preko 45 hiljada korisnika tog servisa na kraju drugog kvartala 2011, što je 32,5% više u odnosu na isti period prošle godine. Uz to je Extra TV vodeći na crnogorskom tržištu TV provajdera, sa povećanim tržišnim učešćem od 39.3% na kraju drugog kvartala 2011.
Je li imao ko problema sa Extra TV sinoc?
Meni je na svakih 5-10 sec sjeckao svaki program i zaustavljao se na 3-4sek.. bash blagi uzas.
Ili je to zbog toga shto sam vrshio upload sa compa?
Ima li Barselone slucajno nocas dje na xtra tv sl. Sad provjerih na arene,tamo nema?
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
BARSA:REAL večeras na SK u 23h.
Alo bre, otkljucavajte RTS1 da gledam fudbal! sprdate li se to sa nama?
Ima li koga da reaguje jer je ovo banalno smijesno.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Imate tekmu na rts sat,ali stvarno retardirano sto su zamracili rts kao da imamo gdje drugo na crnogorskim kanalima da gledamo....
carpe diem!!!
Treba pitati rtcg. Oni imaju prava prenosa za CG.
Pa sto ne prenose onda?
carpe diem!!!
Vidim da za tada nije bilo najavljenih radova http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=712&id=2772
Sto nisi prijavo na 1500? Download/upload koji ide sa racunara ne smeta Extra TV-u.
Evo da pitam, posto ima i facebook i milion drugih cuda.. Postoji li sansa da se u skorijoj buducnosti na listi Extra TV servisa nadje i youtube? Predobro bi bilo..
Postoji li ikakva mogucnost da se ubaci koji novi kanal,ovo je katasrofa ljudi!Samo 3 sportska kanala,uzas...
Ima li zivog uva u Pi-com da cuje nase vapaje...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks