Originally Posted by
milovan
Teshko je meni sa ove distance realno ocijenit stvarnu opasnost za CRNU GORU,
ali ljetos na sahrani moje tetke od "106" godina najstarije Crnogorke u Andrijevici, od 1000 saucheshca, jedno 990 mi saopshti svoje mishljene, da tamo nema Crnogoraca, nego je DPS platio Rome da se tako izjasne, ali mene izgrlishe i izljubishe, jer BRAT JE MIO, bilo koje sorte BIO.
Ja ne vidim RESHENJE za neke regije u CGi, jer je POLARIZACIJA UZAVRELA i niko se nece predat bez BORBE, ne ORUZANE nego sa BALVANIMA VEC VIDJENI SCENARIO,
za trule kompromise SRCEM I DUSHOM SAM PROTIV,
ali sa GLAVOM MOJOM I TVOJOM,
rado bih odio kod PEDIKIRA I MANIKIRA,
da se ja i ti SVIDIMO NASHOJ "BRACI" da NAS PRIGRLE I DA SE U NAS UZDAJU,
I DA NAS SMATRAJU BRACOM, A NE OVE NA USHCU SAVE U DUNAV.
DESTOMILIONSKI SRPSKI NAROD, se STRASHNO PREPAO od stotinak hiljada CRNOGORACA, da im ne ukrademo ISTORIJU I KULTURU I ONIH 500 godina , prolijevanja nashe krvi za NASHU SLOBODU ZLATNU, da mi imamo JEZIK, CRKVU, DRZAVU, HIMNU i PRAVOPIS, koja nije pod njihovom komandnom palicom.
A STRAH izaziva MRZNJU, a MRZNJA IZAZIVA ZLO,
i nash STRAH od njihove AROGANCIJE I DOMINACIJE, stvara josh vishe ZLA I MRZNJE,
a oslobadjanje od STRAHA,
je uslov da ZIVIMO SA BRACOM BRATSKI, ali ja nijesam siguran da je to moguce postici bez RASPISIVANJA NOVIH IZBORA DEMOKRATSKIH,
DA USTANOVIMO STVARNO STANE STVARI,
PA AKO MORAMO PRAVIT TRULI KOMPROMIS, SILA BOGA NECE MOLIT, A MI SE MORAMO SKLONIT VELIKOME BRATU IZ BIOGRADA; I NABIT U NEKI COSHAK I GLEDAT VOJVODE KAKO KOLOVODE PO NASHOJ CGi.
Srdachan pozdrav,
nadam se da nikoga nijesam povrijedio ovim mojim procjenama,
ali se mene lichno plache poslije ove moje ispovijesti, sve mi ovo teshko pada, boli me shto mi uvijek sebe u glavu pucamo, bliznjima jer je to najsladje zabranjeno voce.
Bookmarks