Basu samo dodaj.
Kako bi malo približio snagu naše reprezentacije da vidimo koliko igrača teoretski ove godine igra međunarodne klupske utakmice:
Champions league
Stefan Savić (Manchester City), Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb), Petar Grbić (Olympiacos), Marko Baša (Lille)
Europa league
Savo Pavićević (Maccabi Tel Aviv), Vladimir Božović (Rapid Bucureşti), Stefan Nikolić (Steaua Bucureşti). Teroretski tu može biti mladi Luka Petričević (PAOK).
To je to. Uporedite druge države iz regiona i dosta stvari biva jasno. Možda poslije ovog spiska ljudi počnu više cijeniti trenutni rezultat naše nacionalne selekcije. Kažem "možda" iako znam da je to sci-fi zona za domaće megalomane.
Last edited by amnesiac; 26-08-11 at 12:56.
Dick Laurent is dead!
Basu samo dodaj.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Marko Basa igra LS, posto je sad u Lille.
Ups, kiks. Dodato![]()
Dick Laurent is dead!
Beciraja makni jer ga on nece vise zaigravat dok bude Cico na klupi.
Jasno je da hoće. Obojica su dali vrlo sinhronizovane izjave. Bećo da je svim srcem uz reprezentaciju, Cico da na njega opasno računa ali samo ne na ovom meču. Znamo o čemu se radilo ali oni to zataškavaju što je pametno i daju pametne izjave. Samo malo strpljenja i sve to dolazi na svoje mjesto.
Dick Laurent is dead!
Ne znam bas koliko je ovaj kriterijum relevantan,mada je moguce da se Vucinic,Jovetic i Vukcevic ne bi izborili za prvih jedanaest u Samroku recimo.
Trenutni rezultat nase selekcije je odlican,posebno ako se uzmu u obzir ceste povrede vaznih igraca,posebno ono sto se desilo Joveticu,ali domaci ???(sta je suprotno od megaloman?) bi takodje morali da shvate da ova nasa ekipa ni po cemu ne zaostaje za vecinom evropskih selekcija,lise onih najjacih.Koliko igraca Velsa ili Bugarske igra evropska takmicenja?
Uopste,taj kriterijum "dje ko igra" moze,ali i ne mora da bude pokazatelj kvaliteta igraca,a posebno ne kvaliteta neke reprezentacije jer su tu i neke druge stvari u igri.
Last edited by GreatMontenegro; 26-08-11 at 15:13.
jedini ja ne zamm o cemu se rdi a zanima me)
radio ovih sedmica pa sam van toka, pa ako mi moze ko pojasniti makar u pvt. a odlican ti osvrt mada je bez naseg trojca napadackog koji je realno tu. citao sam danas sastav srpske reprezentacije i gledam dje sve igraju, samo je to pokazatelj da je najbitnija hemija u repki. uporedjujuci nase i nihove igrace i nase i njihove trenutne rezultate u kvalifikacijama.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
"Vels će biti motivisan da pobjegne sa nule i da se napokon dokaže, ali mi mu nećemo to dozvoliti", kazao je Kranjčar.
I love this man![]()
AJMO CRNA GORO !!!
evo se Baša povrijedi, valjda se oporavi do petka....
ako on ne mogne onda vjerovatno Zverotić na beka, a Savić i Džudo štoperi. ni to nije loše, al bi mnooogo bolje bilo da može da igra
Sta je sa Savom Pavicevicem? Sad valjda moze da igra.
ne može, valjda kartoni, znam da je još davno bilo da neće moć da igra. zna li ko što se dešava sa Jovanovićem, znam da je bio povrijeđen?
Procitah na sajt Lilla, izgleda da je povrijedio primicac. Ako bude teza povreda nece moci da igra barem 2 nedelje. E jebiga ne mozemo jednu utakmicu odigrat a da neki kljucni igrac nije povrijedjen.
Last edited by filip__pg; 28-08-11 at 22:36.
Pa je li to moguce ..
BISOGNA VINCERE !
Aoooo što velite to ljudi?! Nadam se da će igrat u petak stvarno jer nam je pre prebitan!
Sa sajta Lila...
Quant ŕ Marko (Basa), il souffre de l’adducteur gauche. Il a au minimum une élongation, ce qui l’éloignerait des terrains durant quinze jours si ça n’est que ça. »
15 dana pauze izgleda. Ne mogu da vjerujem!!! Pu malera
Last edited by Ramos; 29-08-11 at 08:21.
Znači bez njega u Velsu...
odbrana je već bez Sava bila oslabljena, ovo će tek bit problem. Valjda će bar Jovanović bit zdrav, sa Zverotićem, Savićem i Džudom i ne bi bila loša odbrana. Biće zanimljivo đe će se naći mjesto za Stevana, da li će uzeti mjesto nekom iz sredine, Đaloviću ili možda Vukčeviću s obzorom da nije odavno igrao za klub pa odluči da ga ubaci s klupe. Vučinić, Jovetić, Drinčić, Peković su sigurni, ostalo ćemo viđet što je Cico smislio
http://www.vijesti.me/sport/basa-ne-igra-protiv-velsa-clanak-35473
evo i potvrde crnjaka...
Samo da ne vidim Bataka na početku. Odma gasim TV jer neću imat živaca to gledat.
A kakvi Batak mrtvi, najbolje bi bilo da on igra.
Volio bi da izađemo u formaciji 4-3-3. Božović, Zverotić, Savić, Džudović, Jovanović pozadi, ispred nijh Peković, Drinčić i Kašćelan da krljaju, naprijed Simon, Stevan i Mirko.
To bi ja uradio da sam trener ka što nisamne bi mi počinjao Đalović...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks