Koja kablovska/satelitska/itd. televizija prenosi meč Ren-Zvezda sjutra u 18.30?
Evo Turci napravise zbrku Fenerbahce izbacen iz Lige Sampiona jer su namjestali utakmice i sad se ne zna ko ce ulecet umjesto njih .
Da nije ko od vas upoznat sto se radi kad dodje ovakva situacija , cini mi se da se ovo prvi put desava?
Gospodin.
Jedan od omiljenijih mi likova u fudbalu uopšte. Legenda!
neka ga je dao vala)
odlicna utakmica...
Kako mi je zhao Udineze... Vishe Di Natale-a... Stvarno je igrachina...
Slazem se.
ee moj di natale![]()
Ipak iskustvo prevladava. Ovo ne odgovara Milanu. Sad ce Milan bit u drugi sesir, i vec ZNAM da ce im u grupu doc Barca i Man City. Dako im makar Dinamo dodje da odgledam uzivo taj Milan vise![]()
DICIOTTO
Svakako bi bio u drugi sheshir jer ce Bajern proc'... Neka dodju, neka dodju.![]()
Slazem se.
Sve nesto mislim da ce Real i Milan ponovo biti zajedno u grupi.![]()
Sa ovakvom igrom Arsenal moze biti srecan ako grupu prodje.
Sto ti je sudbina,legenda kluba,igrac koji godinama sam vuce klub i gazi,u odlucujecem momentu,promasuje penal.Preveliki je pritisak bio.Ipak je Arsenal na iskustvo izvukao prolaz u ls,a i malo je nestvarno da jedna ekipa koju vodi Gvidolin udje u ls.Rekoh ja prosli put da ce udineze proc jedino ako Di natale da 3 gola.Neiskustvo je to,tamo nema igraca sem di Natalea koji je igrao ls.A Arsenal ce da najebe u ligu sampiona
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
promasaj protiv spanije, sad i ovaj promasaj...malo previse od njega.
arsenal je truba tim i s ovakvom igrom nemaju sto da traze u CL. udinezeu je falio 1 dobar igrac naprijed i lagano bi ih otresli.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks