Page 79 of 2534 FirstFirst ... 2969757677787980818283891291795791079 ... LastLast
Results 1,951 to 1,975 of 63350

Thread: [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interesuje me sta se radi u situaciji kad jedan izgubi kontrolu nad vozilom pri, prosjecnoj, brzini od 100 km/h, a put je pun krivina? S obzirom da sam ateista otpisao sam mogucnost bozanske intervencije.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Kakve veze ima tvoje pitanje sa...bilo cim?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Okej, pojasnjenje za ogranicene. Koji je dio na autu odgovoran za gorenavedeno stanje?

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Guzica auta uglavnom je ta koja zanese kad se gubi kontrola, tad zavisi na kakvom si putu, ali ako imas iskustva ili cak igras neke igrice sa realnom fizikom, znat ces gdje motat volan da bi zadrzao kol'ko tol'ko pravac, vrlo pozeljno uz dodavanje gasa ako je prednja vuca, mada u neku situaciju gas ti moze i pogorsat zanosenje...ko sam ja da ovo pricam al ajd...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa kad izgubis kontrolu onda si izgubio kontrolu i tu ti nema lijeka, tu moze samo taj Bog u koga ti ne vjerujes da te cuva.

E sad, ako te auto zanosi, onda kontriras volanom, ako ti ide preko nosa onda mices nogu s gasa.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    frende, cuo sam da nije ni djuro sto je nekad bio. valjda je poavetao nesto... ali zato ima boljih od njega, pretpostavljam znas za onog lakera preko puta karabuskog kod onog otpada do rogama? zakazah za sjutra da mu ponesem farove da mi lakira (30 eura) pa rekoh da te pitam ocemo li se nac nedje da ih skinemo jer ja ne umijem a moras mi i onu fioku pogledat...

fakat 1200 ojra iskesirah za prevod auta, brijem da ce i registracija do 350 no pricacemo o tome.
    Frende, imamo lika za prevod, sto god ti treba.

Quote Originally Posted by sport89 View Post
    uh spominja si mi nedje prije za sukuruc, mislis da bi mogao da mi rijesi ovo malo udubljenje bez da se farbaju cijela vrata - a pozadi i gepek?

kome sad vjerovat?

Frende, Djuro ti ima uredjaj sa kojim ti vuce lim i skoro da ne ide kita, i moze da ti ofarba samo fleku i da se ne poznaje. On je meni to radio na A8 sa zajebanom bojom.

Sa njim nema cijenkanja, ako ti kaze 300, dajes mu 300, ako mu kazes 250, on kaze OK, ofarbace ga za 250 ali nece biti kao iz fabrike.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post

Frende, Djuro ti ima uredjaj sa kojim ti vuce lim i skoro da ne ide kita, i moze da ti ofarba samo fleku i da se ne poznaje. On je meni to radio na A8 sa zajebanom bojom.

Sa njim nema cijenkanja, ako ti kaze 300, dajes mu 300, ako mu kazes 250, on kaze OK, ofarbace ga za 250 ali nece biti kao iz fabrike.
    Hvala na informaciji Fabia, bili mogao okvirno da mi kazes koliko bi me kostalo kod njega ovo da mi sredi - za ta vrata (isto kao sa klipa sto sam prilozio)?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Frende, za jednu obrebotinu 4x1 cm mi je trazio 30 eura, DA SE NE POZNAJE, ide okrugla fleka precnika oko 12-14 cm.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Frende, za jednu obrebotinu 4x1 cm mi je trazio 30 eura, DA SE NE POZNAJE, ide okrugla fleka precnika oko 12-14 cm.
    aj vidjecu da ga nazovem i da podjem do njega, naravno ako se snadjem da stignem do sukuruca jer nisam nikad bio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sport89 View Post
    uh spominja si mi nedje prije za sukuruc, mislis da bi mogao da mi rijesi ovo malo udubljenje bez da se farbaju cijela vrata - a pozadi i gepek?

kome sad vjerovat?
    Cuj, gledaj to na ovaj nacin (moram zbunit fabiju) Djuro ti je nesto tipa tvog Milana. Zvucno ime kao Milan ali ime koje se u kontiniutetu (vec par godina) raspada, slicno kao vi u Evropi. Djuro ti je jak u region Malesije. Ovaj sto ti ja preporucujem ti je vrlo blizu (500m od mosta rakica) i mogu ti rec da je trenutno svijet izmislio za djura cuvenog.

Frende, mala info za tebe (fakat ***** te po sred automobilizma) Djuro vec neko vrijeme sve sto ima veze sa bojama narucuje kod ovo lika. Dovoljno je posjetit ga jednom u toku dana i covjek se lako moze uvjerit s kim ima posla. po 10 automobila parkiranih, dolaze ljudi sa CT pa raznih registracija...

Na kraju krajeva ko ce mrcenog djura nac u one vukojebine, kad moze lagano na sami ulaz karabuskog s lijeve strane lagano zavrsit posa jeftinije i bolje...

na slatkim smo mukama. dog cemo se nekako...

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    33 Posts

Pošto nisam htio da otvaram novu temu, (iako smo je imali prije, zvala se Automobilizam!) i tu smo pisali sve i svašta što nam se dešavalo na putu ili van njega. Kasnije se tema malo otegla pa se i nije pisalo o autima,i dešavanjima na putu, i to je moderatorima zasmetalo (sa pravom) pa su sve to prebacili na arhivu, a pošto sam već rekao da ne želim da otvaram novu temu, pitaću ovdje.

Interesuje me da li neko od Vas imao sličnu situaciju na području PG, tačnije kod lukoil benz.pumpe u Tološe. Naime, grupica momčića, ajd sad, nemam pojma koliko su godina imali, ali vjerovatno nisu bili preko 14 čim im je zadovoljstvo bilo da auta koja prolaze magistralom gađaju jajima, i onda čim bi pogodili metu, uhvatili bi šturu. E pa ja sam sinoć bio meta i dobio jaje u suvozačeva vrata. U koloni auta još jedno auto je dobilo jaje, ali vozač vjerovatno nije ništa ni osjetio jer je produžio dalje, ali ja sam stao, izdrao se na STOKU, i ništa drugo nisam ni mogao uraditi, jer je STOKA naravno pobjegla.
    Na slici možete da vidite koliku sam štetu pretrpio, ali to nije ništa naspram onoga što su mi upropastili predivno veče koje sam do tada imao. I dalje ne mogu da vjerujem da se naša djeca, zadovoljavaju takvim stvarima, mislim, i ja sam bio dijete i možda nestašno dijete, ali nikada nam nije ni palo na pamet da ovako nešto uradimo. Eto sva sreća pa je prozor bio zatvoren i sva sreća pa je jaje pogodilo okvir vrata i nikome ništa nije bilo. Hvala Bogu na tome.

Ovo je samo bilo "obavještenje" tako da Vi koji ovo pročitate, sa pažnjom prođete ovu dionicu, i izbjegnete neprijatno iskustvo.

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

Ti si dobro proša. Ovi divljaci kod mene vazdušaru koriste za takve "šale".

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    33 Posts

A dje je to "kod tebe" da znam da ne prolazim tuda...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Koliko vidim, ovo se moze ispolirat.
    A isto mislis da malo precerujes, ne zbog toga sto osudjuje sto su te gadjali, nego zbog ove recenice:
    "Eto sva sreća pa je prozor bio zatvoren i sva sreća pa je jaje pogodilo okvir vrata i nikome ništa nije bilo"
    Pa nisu te bombom gadjali

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    je li moguce (i ako jeste dje) da izradim duplikat kljuca za pezo 308? i kolko me to moze kostat?
    hvala.
    anyone?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Koliko vidim, ovo se moze ispolirat.
    A isto mislis da malo precerujes, ne zbog toga sto osudjuje sto su te gadjali, nego zbog ove recenice:
    "Eto sva sreća pa je prozor bio zatvoren i sva sreća pa je jaje pogodilo okvir vrata i nikome ništa nije bilo"
    Pa nisu te bombom gadjali
    Evo otvoreno te pozivam da dođeš i da mi to ispoliraš, pošto sam uvjeren 100% da ne može da se ispolira (oštećena je farba).

A sto se tiče ove rečenice, samo ću tu reći, nedaj Bože da te neko pogodi jajetom u glavu sa te razdaljine.

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

A đe druže, to ti ostane modrica ka da te neko šakom zalijepio. Jednom mi je kroz prozor uletio bumbar i druga zveknuo, precenuo sam se od smijeha kako mu je čvoruga na čelo ostalo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ja sam rekao, koliko vidim, na sliku se ne vidi fino je li farba ili na lak ostalo.

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    33 Posts

Dobro si rekao Dutch...

Ja samo zamišljam moju ženu našminkanu modro-plavo ispod oka.....a treba na neku svadbu u subotu da idemo :-D

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,782
    Thanked in
    1,594 Posts

ne moze se ispolirat .isto imam na zadnjem dijelu auta sa strane kod stopa.identican otisak
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    i kombi i kamion imaju samo po tri sica to su uglavnom samo za prevoz robe auta a ne za putnike,al ne vjerujem da tebi to odgovara,ti vjerovatno trazish sa vishe siceva,a ako ti odgovara pitacu.

Quote Originally Posted by stefke View Post
    ahhaha imam ja neki koNbi ;p koliko km ima do tamo? koliko ljudi
    bude mjesta za 9 ljudi - vozac znaci moglo bi 8 ljudi da ide
    Evo sam se snasao sinoc, za 8 je trebalo, dobri ste momci (:

Thanks Thanks Given 
    1,836
    Thanks Thanks Received 
    2,424
    Thanked in
    1,336 Posts

e jbg... da znas za drugi put

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DadoMonte View Post
    Pošto nisam htio da otvaram novu temu, (iako smo je imali prije, zvala se Automobilizam!) i tu smo pisali sve i svašta što nam se dešavalo na putu ili van njega. Kasnije se tema malo otegla pa se i nije pisalo o autima,i dešavanjima na putu, i to je moderatorima zasmetalo (sa pravom) pa su sve to prebacili na arhivu, a pošto sam već rekao da ne želim da otvaram novu temu, pitaću ovdje.

Interesuje me da li neko od Vas imao sličnu situaciju na području PG, tačnije kod lukoil benz.pumpe u Tološe. Naime, grupica momčića, ajd sad, nemam pojma koliko su godina imali, ali vjerovatno nisu bili preko 14 čim im je zadovoljstvo bilo da auta koja prolaze magistralom gađaju jajima, i onda čim bi pogodili metu, uhvatili bi šturu. E pa ja sam sinoć bio meta i dobio jaje u suvozačeva vrata. U koloni auta još jedno auto je dobilo jaje, ali vozač vjerovatno nije ništa ni osjetio jer je produžio dalje, ali ja sam stao, izdrao se na STOKU, i ništa drugo nisam ni mogao uraditi, jer je STOKA naravno pobjegla.
    Na slici možete da vidite koliku sam štetu pretrpio, ali to nije ništa naspram onoga što su mi upropastili predivno veče koje sam do tada imao. I dalje ne mogu da vjerujem da se naša djeca, zadovoljavaju takvim stvarima, mislim, i ja sam bio dijete i možda nestašno dijete, ali nikada nam nije ni palo na pamet da ovako nešto uradimo. Eto sva sreća pa je prozor bio zatvoren i sva sreća pa je jaje pogodilo okvir vrata i nikome ništa nije bilo. Hvala Bogu na tome.

Ovo je samo bilo "obavještenje" tako da Vi koji ovo pročitate, sa pažnjom prođete ovu dionicu, i izbjegnete neprijatno iskustvo.

Da su mene owako strefili dzaba bi bjezali,stiga bih ih i jeba im swe po spisku cigani posrani

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Radi li jos onaj Wurth na Cvijetin?

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Da nije mozda bilo nojevo jaje ?

Page 79 of 2534 FirstFirst ... 2969757677787980818283891291795791079 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)