70-100€ je farbanje vrata....za 50e ti niko ne mozhe odradit kompletna vrata kako treba bez da te chasti ruke....
70-100€ je farbanje vrata....za 50e ti niko ne mozhe odradit kompletna vrata kako treba bez da te chasti ruke....
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
mnogo je stefke 70-100e za vrata , poa meni jbt za dva branika i sajtne su trazili 120e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
30-40e materijala za vrata?
Nemoguce...
Sta racunas tu u materijal sve?
Njak Njak Njak
Ima li neko da zna koliko bi kostao da se iznajmi kombi od fizickog lica s vozacem i gorivom do odese?
frende, cuo sam da nije ni djuro sto je nekad bio. valjda je poavetao nesto... ali zato ima boljih od njega, pretpostavljam znas za onog lakera preko puta karabuskog kod onog otpada do rogama? zakazah za sjutra da mu ponesem farove da mi lakira (30 eura) pa rekoh da te pitam ocemo li se nac nedje da ih skinemo jer ja ne umijema moras mi i onu fioku pogledat...
fakat 1200 ojra iskesirah za prevod auta, brijem da ce i registracija do 350 no pricacemo o tome.
Kod koga? Ja znam da su mi zadnji put za jedan branik uzimali jače od 100 eura, za plastike male od motora po 50 eura, tako da mi 70-100 eura za vrata dzabe zvuciInace, da sam na tvom mjestu, ne bih se zbog toga upustao u farbanje citavih vrata, nikad to kao fabrika ne moze ispasti, ne po pitanju boje, nego kvaliteta, a jos je novo auto. I sve da izlakiras opet cete neko na parking tako zakacit
![]()
Meni su za poklopac retrovizora uzeli 5e... sasvim fino ispalo, fabrika... ali to je kad znas da se cjenkas i ne pristajes na prvo sto se kaze
"koliko uzimas za ovaj poklopac"
-"pffff, 10e"
"moze za 5, ovo je sitno, pripremljeno, samo se predje i to je to"
-"aj dobro, 5"
Materijal sami je jeftin, idite u boje i lakovi i vidite koliko vam treba fabrbe za 3m povrsine... ruke su ono sto nasi lakireri papreno naplacuju
Njak Njak Njak
uh spominja si mi nedje prije za sukuruc, mislis da bi mogao da mi rijesi ovo malo udubljenje bez da se farbaju cijela vrata - a pozadi i gepek?
kome sad vjerovat?
pa to i ja pricam, nije pametno bar zbog 2-3 cm farbat novo auto (vrata), al fakat je da me to udubljenje (vrata na moju stranu) iritira, jos mi je auto crno i vidi se taj "odsjaj"...
Ja ne znam ima li kod nas nekih uredjaja da se to samo "ispegla", kao usisivačem, raspitaj se
Podji i pogledaj.....materijal je sve ali ne jeftin...Za 5-10e ti je lakirao jer mu se potrefilo da radi neshto s tom bojom vjerovatno, kad bi znao koliko je posla da se pripremi, ochisti pishtolj itd da bi od tebe uzeo 5e za koje ni ruchat ne mozhe ne bi prichao gluposti....Lakiranje nije jeftino ali jbg, tako je kako je....
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
zanimljivo i jako korisno ovo izgleda.... ajde ako imate jos neku preporuku recite, posao bih ujutru da vidim sta mi je cinjeti.
ovo bi mi skvakako rijesio problem na vratima, al za gepek ne znam.
na vratima je udubljeno skoro isto kao na ovom klipu:
Last edited by sport89; 23-08-11 at 21:00.
U CG ne postoji stabilizator lijevog i desnog tocka za Citroen ZX, 'ocete li vjerovat. I na kraju nadjoh nekog coveka, Zlatka, zivi u staroj Zlatici, tako mi makar rece, samo mi je rekao donesi te stabilizatore da ti ih napravim. Posteno od njega. a mrtav sam pao danas po onome suncu od radnje do radnje i od otpada do otpada.
:*
je li moguce (i ako jeste dje) da izradim duplikat kljuca za pezo 308? i kolko me to moze kostat?
hvala.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks