Page 123 of 748 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... LastLast
Results 3,051 to 3,075 of 18690

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,903
    Thanked in
    2,781 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    A što ne bi bila otvorena,nema smeća a ni zmija,može se obići
    aha, ako nema zmija ima šprica i igala.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Tačno vidim da se Milovan napunio safre dok je bio na ljetovanju pa sad izdušuje po forumah
    Mene istiche rok upotrebe, chekam 65 godina da ochistimo zitke baljege sa brskutskih opanaka, gledam AMATERE MINISTRE I DIREKTORE HOTELA SA 5 zvjezdica, kako prosiplju pamet po TAJKUNSKIM I DRZAVNOJ TELE-VIZIJAMA, zivim u Kraljevini Danskoj,
    dhje pored LJEKARA OPSHTE PRAKSE,
    imaju SPECIJALISTE, koji nam izrezu u karton UZROKE NASHE BOLIJESTI,
    i napishu RECEPT za lijechenje boliJesnog ORGANIZMA, tako pametan da dodje do mozdanog ORGAZMA, umjesto slushanja GLUPOSTI OD DOMACIH STRUCHNJAKA, od kojih me zabole mOOda ili muckovi.

No da poslushamo PAPU RIMSKOGA, da je vaznija SOLIDARNOST I LJUDSKA BICA od PROFITA,
    a pop Risto zna od chega se pravi pita.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

Mamula u 13 slika

(ili: kako i zasto od ostrva nijesmo napravili turisticki atraktivnu lokaciju?)

_______

Chu zasto i kako. Pa to ti je bar prosto. Kris Krolov iz Kanade koji prodaje ostrva na međunarodnom tržištu vjerovatno bi nasao dobre kupce ali kod nas bolje da zvrji prazno a kad bi se nedaj boze prodalo e onda bi bila prica da to vrijedjelo trista melona i neko osteio drzavu. Kad se nista ne radi vala nema stete nako bi cojek lagao

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ako ce od toga sto napravi placati porez u CG isplativo je dati mu i dzabe...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

INCIDENT SA RADNIKOM OBEZBJEĐENjA NA ULCINjSKOJ PLAŽI VALDANOS
    Pištoljem prijetio turistima

Grupa turista na ulcinjskoj plaži Valdanos juče je doživjela neprijatan incident, ali srećom bez težih posledica, kada im je radnik privatnog obezbjeđenja R. R. prijetio pištoljem.
    Kupači koji su se javili našoj redakciji navode da je R. R. iz nepoznatih razloga automobilom prišao grupi stranih turista, uglavnom Italijana koji već nekoliko dana borave u auto-kampu na Valdanosu. Prema riječima očevidaca koji su se obratili našoj redakciji, odmah po izlasku iz auta R. R. je počeo da viče, vrijeđa i maše rukama. U tom trenutku iz mini-kampa začuo se lavež pasa, nakon čega je radnik obezbjeđenja stao, a potom se, iako psi nisu krenuli prema njemu jer su bili vezani, užurbano vratio do automobila, izvukao torbicu u kojoj je bio pištolj, repetirao ga i na zaprepašćenje kupača uperio u pravcu turista. Srećom pištolj nije opalio, a verbalni sukob ubrzo je okončan.
    Očevidci su sve prijavili policiji, koja je potom ispitala radnika obezbjeđenja R.R, kao i svjedoke incidenta.
    U trenutku nemilog događaja na plaži je bilo i maloljetne djece, a cijelu scenu moglo je da vidi desetak kupača, uglavnom turista iz inostranstva koji su došli na ulcinjsku plažu da odmaraju ne sluteći da će prisustvovati scenama iz kaubojskih filmova.

M.S.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Dan kao medij bi rastrgao i nevinog..
    Bila sam dan ranije na Valdanosu i zajedno sa prijateljima smo konstatovali da radnik sigurnosti ima zivce za nagradu. Spremno nas je docekao na ulazu, i u par recenica nam je objasnio sta se moze, a sta ne, i do kada je moguce ostati na plazi. "Turisti" su toliko smeca ostavili na zapustenoj plazi i okolini da je bolje da ovi iz Dana obrate paznju na vidljive cinjenice a ne na budalastine nesporazuma i onih koji bahato i ne zele da razumiju. Vidjela bih ikoga u Italiji ili bilo gdje kako bi se raspravljali sa radnikom sigurnosti, a znacenje vadjenja pistolja i onima koji ne znaju jezik - dopire do glave da su prevrsili sve mjere. Inace, popricala sam sa malobrojnim posjetiteljima koji su bili gosti na toj plazi i jasno je mnogo sto -sta.
    Radnik sigurnosti je po onom zaropeku x puta presao kompletnu plazu obracajuci se "zaboravnim" i onima koji ne razumiju - da se pripreme jer u 19 se zatvara kapija. Koliko mu je bilo "lako" u sluzbenoj garderobi, to mozete i sami zamisliti.
    Nesto od tih scena cu postaviiti naknadno.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Vala kad pročitam da su "turisti" Talijani odmah imam razumijevanja za drugu stranu bez obzira što o njoj pisali.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima li idje ijedan turista nama da valja osim onoga sto posalje pare i ne dolazi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Zbilja, nema mnogo zemalja koje se odlikuju tolikom raznolikošću, takvim kontrastima kakve ima Crna Gora. Naravno, mislim prvenstveno na evropske zemlje, jer sam gro njih posjetio.
    Bez obzira na lokal-patriotizam od koga vjerujem da niko od nas nije imun, mislim da priče tipa "ovakve ljepote, ovoga mora, ovijeh planina, ovo nema niđe na svijet nego u Crnu Goru" ne piju vodu. Svaka mediteranska zemlja je lijepa na svoj način, i tu je besmisleno praviti bilo kakva poređenja. A u svemu ostalome što je relevantno za turizam znamo svi kako stojimo, i zato smo u ovom trenutku tačno tamo gdje nam je i mjesto. Ja ću ovdje pomenuti samo primjer najbližeg okruženja, o kome je na ovom topiku bilo dosta priče i sa kojim se uglavnom i poredimo: Proveo sam ovog ljeta, prvi put, neko vrijeme u Istri, i mada ima i kod susjeda stvari koje škripe (npr.: putna infrastruktura fenomenalna, ali naplata cestarina - lele majko, onda neki djelovi obale devastirani orijentacijom na bezlične hotele ili pak na kampove, itd.), ukupno gledano oni su svjetlosnim godinama ispred nas. Najveću razliku vidim, međutim, u mentalitetu, i čisto sumnjam da se na tom planu kod nas išta može promijeniti tako da bi mogli pokušati da dostignemo turistički razvijenije destinacije.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Chu zasto i kako. Pa to ti je bar prosto. Kris Krolov iz Kanade koji prodaje ostrva na međunarodnom tržištu vjerovatno bi nasao dobre kupce ali kod nas bolje da zvrji prazno a kad bi se nedaj boze prodalo e onda bi bila prica da to vrijedjelo trista melona i neko osteio drzavu. Kad se nista ne radi vala nema stete nako bi cojek lagao
    Ima nekoliko godina Hari da su kupili i Arzu, zvrlji jednako prazno, samo sto ima ograda i ja i ti ne smijemo prici

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ima li idje ijedan turista nama da valja osim onoga sto posalje pare i ne dolazi
    Evo o kakvim se turistima radi. Samo nesto od foto - "kulturnih" turista i njihovih ostataka "civilizovanosti i kulture" (dan/vece prije "dogadjaja" o kojem pise Dan)..
    Attachment 63183 Attachment 63184Attachment 63185 Attachment 63186

Kad neko procita onaj opis od zgrozenih turista "kaubojskim ponasanjem" radnika obezbedjenja rekao bi covjek da su to "kulturni" i "civilizovani" turisti koji znaju kako se postuje priroda i gostoprimstvo, a posebno obaveze tog zaposlenika... Ma, da. Dan o ovome ni rijeci, bitno da su znali koga da optuze za "nekulturnost". Kad zakon i norme treba da se postuju - oni prvi protiv zakona i reda. Fuj.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 22-08-11 at 14:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Turista i mushterije su uvijek u PRAVU,
    u poslovnom svijetu,
    a KOMUNISTICHKE REGULE o zatvaranju PLAZA jer STRAZAR mora na vecheru su NERAZUMNE,
    ja dok se ne smrachi ne napushtam plazu,
    pa da SEDMI BATALJON PROSRPSKIH PRISTALICA UPERI AUTOMATE U MOJE RUNJATE GRUDI,
    a SMECE NEKA KUPE ZAKUPCI, a ne TRENIRAJU STROGOCU NA NENARUZANE TALIJANE.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodine Milovane, bez tih zabrana ulaska i strazara za napustene objekte Niksic vodi sa tragicnim dogadjajima. Ako niste upuceni ili niste vidjeli o cemu se radi, molim Vas ne pisite nesto sto nije u korist ljudskih zivota i civilizovanog ponasanja. I meni je dosta kritikovanja lijepo istaknutih normi ponasanja. A ove "sitnice" smeca po plazi (koje ocigledno pod utiskom predrasuda niste ni pogledali) je odraz postovanja "turista" i domacih i stranih prema ambijentu i drzavi. To u svojoj kuci ne rade.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 22-08-11 at 14:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ja sam sa ELASTIKOM gradio SOLARNE SANITARNE CHVOROVE u VALDANOSU za JNA, i strazario u RADARSKU STANICU na MAVRIJAN 6 mjeseci, svaki boziji dan odio sa mazgom za POSHTU I CHISTI VESH za posadu, znam svaku maslinu u tom RAJSKOM VRTU,
    ali te VOJNE UNIFORMISANE REGULE, PASHCHAD I PISHTOLJI su u stilu JNA,
    sjecam se PRIJEMA kad se jedan GENERAL spushtio HELIKOPTEROM,
    kako su SUNCOBRANI LECELI U NEBO I PADALI PO DHJECI I ZENAMA PODOFICIRA I OFICIRA,
    ovo mi lichi na isti SCENU, VOJNIH REGULA U JEVROPI SA JEVROPSKIM TURISTIMA,
    sve su to GENERALI LJUBICHICI,
    oce PARE OD TURIZMA, ali ne vole TALIJANE.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vi nemate obzira prema ni cemu, ni prema ljudskim zivotima, ni prema ocerupanim zicama struje, polomljenoj drzavnoj imovini,devastiranom, a djece svuda.. Nemate obzirnosti ni prema obicnom civilnom radniku obezbedjenja koji uredno obavlja svoje obaveze kulturno i sa mjerom stiteci zivote tih ljudi i duznosti koje obavlja. Ovaj put ste presli svaku mjeru, i ogorcenje ne mogu sakriti. Niste vidjeli o cemu se radi, niste svjedok tog ambijenta, ali ste prvi da kritikujete civillizovanost zbog Vasih kompleksa iz vremena od prije vise desetina godina. Neodgovorno bas. Ono je svinjac od ljudi koji posjecuju tu plazu, a ne od jadnog zaposlenog radnika sigurnosti. Ni tu nemate mjere.
    Pisite sta zelite od sada, jer ovako neobjektivni, znam sta mozete pisati. Povrsno i neodgovorno.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Nishta LICHNO, i ne umanjuje moj RESHPEKT I POSHTOVANJE i ljubav koju gajum za tebe u virtualnom svijetu,
    ne branim nikoga u tom akcidentu, jer pojma o pojmu nemam o chemu se radi,
    NEGO KRITIKUJEM REGULE O ZATVARANJU PLAZE U 19 chasova,
    tako rade i drobni pijesak,
    vishe tamo ne idem,
    jer kao TURISTA NE VOLIM OGRANICHENJA.

A u vezi CHISTOCE PLAZA,
    meni su UVIJEK ODGOVORNI ZAKUPCI, jer NAROD NE MOZEMO EDUKOVAT ZA JEDAN DAN.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Turista i mushterije su uvijek u PRAVU,
    u poslovnom svijetu,
    a KOMUNISTICHKE REGULE o zatvaranju PLAZA jer STRAZAR mora na vecheru su NERAZUMNE,
    ja dok se ne smrachi ne napushtam plazu,
    pa da SEDMI BATALJON PROSRPSKIH PRISTALICA UPERI AUTOMATE U MOJE RUNJATE GRUDI,
    a SMECE NEKA KUPE ZAKUPCI, a ne TRENIRAJU STROGOCU NA NENARUZANE TALIJANE.
    Meni je isto malo čudno da se PLAŽA zatvara u 19 sati. Plaža mora biti dostupna cijelu noć pa ako je koga volja da se kupa neka se kupa. Kod nas koncesionari imaju pravo komercijalno iskorištavati pomorsko dobro (plažu) ali nemaju pravo nikome zabraniti niti na bilo koji drugi način ograničiti pristup pomorskom dobru (plaži) bilo danju, bilo noću. Koncesionar ima pravo zaposliti čuvara koji goste na plaži može upozoriti na neprikaldno ponašanje, na primjer paljenje vatre, prljanje, lomljenje inventara, korištenje ležaljki i slično, ali nema nikakvo pravo obračunavati se s njima. U najgorem slučaju može pozvati policiju. S obzirom da se u ovome vašem slučaju radi o Talijanima, s kojima sam imao bezbroj sličnih situacija, donekle je razumljiv postupak čuvara, ali svejedno, on se ne smije obračunavati s nikim (barem kod nas).

Milovane prijatelju, ne slažem se s tobom da je gost uvijek u pravu. Moj bivši profesor, stari turistički radnik, dobitnik brojnih nagrada, i dan danas aktivan u turizmu iako mu je 70, uvijek nas je učio da je gost u pravu samo onoliko koliko je stvarno u pravu, a kad prijeđe tu neku zamišljenu crtu onda može biti Sveti Petar ali mu treba reći da nije u pravu i pokazati mu to primjerima.
    Last edited by bracodubrovnik; 22-08-11 at 14:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Pouchno i hvala brate,
    radi li solarna na EXCELZIOR u Dubroniku, i ona u Cavtatu ne sjecam se imena na samoj plazi, nije Kroacija.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Samo ću da kao neko ko je posjetio i Grčku, Hrvatsku i Sloveniju i ko je dolazio u dodir sa Talijanima kao gostima potvrditi Bracove riječi.Talijani su zaista gosti za koje niko nema riječi hvale zbog svog nadmenog i bezobraznog ponašanja.Ono što oni potroše nije srazmjerno onome što traže zauzvrat.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

@bracodubrovnik, Vi odlicno znate da kad se nalazite u drugoj drzavi da Vas ne stiti neznanje jezika. Bila sam turista u islamskim drzavama ali i bilo gdje sam se odlichno informisala i snadbjela sa recnikom. A poznajuci mentalitet nabusitih italijana, njima najbolje funkcionise mozak kad im svajcarski sluzbenik reda pridje sa oruzjem uperenim u lice, pa znali jezik ili ne.. Sto je uobicajeno u Swiss. Ali nesto ne znam da im to smeta.Sopstveno smece precesto nose sa sobom u povratku u It.
    Da nisam vidjela o cemu se radi, ne bih se upustila u diskusiju o tome. Zatvara se u 19 sati jer su tu napustene zgrade, bungalovi itd.. I to smatram sasvim prikladnim za sigurnost posjetitelja plaze (kakvi su da su) dok se plaza i objekti ne privedu namjeni. Ja sam zajedno sa prijateljima napustila zonu u 18:45, pozdravila cuvara na kapiji, sto je kulturno i uzvratio. A rekla sam vec da je x puta prepjesacio obalni dio da upozori na vrijeme, i sami smo se cudili kako moze toliko da ima strpljenja obucen po propisu sluzbe na 37C. Ali ljudi sa frustracijama od zakona vole da gaze bilo koga ko ima veze sa regulisanjem reda.
    Mnogo sam vidjela vojnih objekata po CG koji su devastirani od mjestana iz okoline, stekeri, strujna instalacija, sve iscupano i polomljeno - dozvolilo im se "demokratiju" da sprovode po svom. A kad se desavaju smrtni slucajevi zbog devastiranih i napustenih objekata, prvi su da kritikuju zasto nema obezbedjenja i ograda.. Tako da licemjerja na sve strane.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Pouchno i hvala brate,
    radi li solarna na EXCELZIOR u Dubroniku, i ona u Cavtatu ne sjecam se imena na samoj plazi, nije Kroacija.
    Mislim da na Excelsioru više nema solarne. Nastradala u ratu. U Cavtatu su Croatia, Epidaurus, Albatros, Supetar i bivša Makedonija. Ne znam za koji pitaš ali svejedno ne znam za solarnu.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nema na Excelsioru odavno. Inace, Excelsior je po mojoj procjeni naj hotel u Dubrovniku. Nakon vise "testova" fokusirala sam se da samo kod njih odsijedam, i preporucujem i za odmor i konferencijski turizam.

Hvala Lepo

p.s. Izvinjavam se Gospodinu Milovanu i ostalima na mojoj reakciji, ali zaista treba imati razumjevanja prema razlichitim primjerima, jer se ne moze suditi po sablonu opozicija svemu - pa i razumu.
    Last edited by Maja; 22-08-11 at 15:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    @bracodubrovnik, Vi odlicno znate da kad se nalazite u drugoj drzavi da Vas ne stiti neznanje jezika. Bila sam turista u islamskim drzavama ali i bilo gdje sam se odlichno informisala i snadbjela sa recnikom. A poznajuci mentalitet nabusitih italijana, njima najbolje funkcionise mozak kad im svajcarski sluzbenik reda pridje sa oruzjem uperenim u lice, pa znali jezik ili ne.. Sto je uobicajeno u Swiss. Ali nesto ne znam da im to smeta.Sopstveno smece precesto nose sa sobom u povratku u It.
    Da nisam vidjela o cemu se radi, ne bih se upustila u diskusiju o tome. Zatvara se u 19 sati jer su tu napustene zgrade, bungalovi itd.. I to smatram sasvim prikladnim za sigurnost posjetitelja plaze (kakvi su da su) dok se plaza i objekti ne privedu namjeni. Ja sam zajedno sa prijateljima napustila zonu u 18:45, pozdravila cuvara na kapiji, sto je kulturno i uzvratio. A rekla sam vec da je x puta prepjesacio obalni dio da upozori na vrijeme, i sami smo se cudili kako moze toliko da ima strpljenja obucen po propisu sluzbe na 37C. Ali ljudi sa frustracijama od zakona vole da gaze bilo koga ko ima veze sa regulisanjem reda.
    Mnogo sam vidjela vojnih objekata po CG koji su devastirani od mjestana iz okoline, stekeri, strujna instalacija, sve iscupano i polomljeno - dozvolilo im se "demokratiju" da sprovode po svom. A kad se desavaju smrtni slucajevi zbog devastiranih i napustenih objekata, prvi su da kritikuju zasto nema obezbedjenja i ograda.. Tako da licemjerja na sve strane.

Hvala Lepo
    Pravila ponašanja se moraju poštivati. Mora se poštivati i čovjeka koji radi za svoj kruh, ali moraju postojati i neka ograničenja kad se, zašto i na koga poteže oružje. U Hrvatskoj bi trenutno ostao bez posla jer Majo, bez ljutnje, ali nije njegov posao prijetiti oružjem. Ne znam kakav je zakon u CG. Ako mu zakon to dozvoljava onda ok, ali sumnjam u to. Inače kako rekoh, s Talijanima se ponekad mora na silu jer drugačiji jezik ne razumiju. Bio sam u takvim situacijama ali sam se uvijek trudio izbjeći obračune. Imamo policiju koja je za to plaćena, pa neka rade svoj posao.

Što se tiče plaže, razumijem da je to tako ali zašto je plaža uopće u upotrebi ako je u takvom stanju? Postoje li kante i kontejneri za smeće? Postoji li uopće koncesionar na toj plaži? Imamo sličnu plažu u Kuparima ali ta ima koncesionara i na njoj je uvijek čisto i uredno. Tu je 6 devastiranih i razrušenih hotela punih polomljenih stakala ali zbog toga nitko nikome ne ograničava vrijeme za kupanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svake godine Dan donosi ekskluzivne vijesti o turizmu pa ili morska pascad trce obalom ili otrovne meduze prijenjaju uz ...noge, ili je najezda algi svih boja tek kad je ispucano sve sa mora preslo se i na kopnene nemani - cuvar kauboj. Nesto nijesam bas siguran da cuvari uopste smiju nositi oruzje, ali kad Mrak napse ja vjerujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nema na Excelsioru odavno. Inace, Excelsior je po mojoj procjeni naj hotel u Dubrovniku. Nakon vise "testova" fokusirala sam se da samo kod njih odsijedam, i preporucujem i za odmor i konferencijski turizam.

Hvala Lepo

p.s. Izvinjavam se Gospodinu Milovanu i ostalima na mojoj reakciji, ali zaista treba imati razumjevanja prema razlichitim primjerima, jer se ne moze suditi po sablonu opozicija svemu - pa i razumu.
    O ukusima se ne raspravlja ali mislim da Excelsior nije naj u Dubrovniku. Super je hotel i sve to stoji ali ipak mislim da su Hilton, Palace, pa i Bellevue za nijansu bolji hoteli

Page 123 of 748 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)