a dje si se kupao,ako Bog da?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
ali? aaaali...?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
nervira me, straaaasno me nervira kad tip vozi 40-50km/h na tri trake i svakih 2.5 sekunde koci, a ispred njega zive duse nema :mad:
mene nervira što sam cijelu noć tražila vikky po kotoru i nisam je našla!
nothing comes from violence and nothing ever could
Stevanne SINKOSmiri se 3 su trake
obidji ga,preskoci ga,zgazi ga
Samo nemoj da se nerviras
![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ne mogu, puna je.. nebitno sto ga ja mogu zaobic.. znam da mogu, ali samo kad vidim to.. uff.. vole kocnicu vise no ista na svijet.
zamisli još da ti kočnica ne valja![]()
Last edited by vikky; 21-08-11 at 21:50.
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
požari..zamalo mi urnisaše plažu..
bagra...
Sell the Vatican, Feed the World!
E da, nerviraju me lopovi.
Tu es mon héro!
Megalomanija ljudska. Nevjerovatno. Još gore je kad se, tako neutemeljena, valorizuje.
Pojedini postovi koji me, ovako ateističnog, naćeraju da pomislim: o bože, sa kim ovaj stvor priča, da mi je znati...
Last edited by skobalj; 22-08-11 at 11:37.
To što u Podgorici već duže vrijeme ne mogu zaspat naveče. Ako čudom legnem u 1h, znojim se (sam) do nekih 3h a onda malo kao zaspem i budim se do 9,10 sati svo vrijeme jer izgoreh!
Ja mogu zaspat jer napravim promaju, a zivim na osmi sprat pa mi je prijatan vazduh kolko tolko... ali zato jutro... mokar krevet, glava, i ustanem se neispavan.... pih.... Kad ce zima doci, da se pokrijem jorganom, ususkam u jedno mjesto, i ne dizem se iz kreveta prije 2 sata... i da mi voda iz cesme uvijek bude ledna
Njak Njak Njak
ja ne mogu zaspat, jer sam ponekad toliki kreten da je to za ne povjerovat.
Isti problem,neispavanost vucem evo 2 nedjelje.
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
E meni vrućina ne smeta ni mrve, ali me zato nervira kad moram raniti ujutru... Sama pomisao na ustajanje prije 7h mi ne da da se opustim i tenzija raste kako dan odmiče i kako se približava noć (oće to tako, jelte) jer - znam da neću zaspati do ko zna kad i već znam kakav će mi osjećaj biti kad mi zazvoni alarm ujutru...![]()
Last edited by puppy; 22-08-11 at 10:55.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
auuu, a dje radis to pa se dizes prije 7h?ili mozda putujes iz nekog dalekog grada, pa moras ranije?
![]()
A ja moram jastuk jedno neđeljno da mijenjam jer izgrizem cio jastuk!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks