Svuda je ista cijena
Mene zanima da li je svuda ista cijena za iznajmljivanje risivera,ili mogu da lupaju cijene?
Svuda je ista cijena
Zanima me jos jedna stvar,kakva je situacija sa Sport klubom,ne zamracuju valjda i njega??
Sve sto imaju u ponudi imaju pravo i za CG,kao i ES ili Arena
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ima li paket Arena sport u ponudi?
Nema,samo BBM i Cabling imaju i SK i Arenu
Total je imao ugovor sa Arenom ali su odjednom prekinuli saradnju tako da sad ima samo SK u totalu.
Zamolio bih da mi neko od korisnika Total tv-a, kaže da li se se na Totalu emituju Sportklub i Sportklub+ u formatu 16:9 ili 4:3, pošto ova gospoda iz M-kabla, drže format 4:3, tako da pola terena i rezultat meča ne vidim, i još tvrde da takav signal primaju i da oni nemogu sami da stave format 16:9.
16:9 naravno,SK emituje svoje kanale u tom formatu,to sto su ovi nesposobni da to namjeste je druga prica
Crna Gora
AGENCIJA ZA RADIO-DIFUZIJU
Broj: 02 – 84/5
Podgorica, 28.08.2011.godine
SAOPŠTENJE
Danas je direktor Agencije za radio-difuziju donio odluku kojom se Privredno društvo
„Total TV Montenegro“ d.o.o. iz Podgorice, kažnjava novcanom kaznom u iznosu od 5.000
€ zbog kršenja uslova iz izdate dozvole za distribuciju radio i televizijskih programa
posredstvom satelitskog distribucionog sistema.
Odluka je donesena nakon postupka sprovedenog po prigovoru da je operator „Total TV
Montenegro“ neovlašceno emitovao radio-difuzne programe i pojedine programske
sadržaje.
Kažnjeni operator je upozoren da ce svako ponovno kršenje uslova iz izdate dozvole, akata
Agencije odnosno svako nepridržavanje ranijih odluka Agencije, rezultirati strožijim
kaznama u skladu sa Zakonom o radio-difuziji i Zakonom o primjeni propisa kojima se
ureduje zaštita prava intelektualne svojine.
Prilikom donošenja odluke, direktor Agencija za radio-difuziju je imao u vidu da prema
kažnjenom operatoru do sada nijesu preduzimane mjere propisane zakonom, te da je u
ovom slucaju izrecena kaznena mjera srazmjerna prirodi i težini prekršaja.
Takode, Agencija za radio-difuziju smatra da se može ocekivati da ce izrecena novcana
kazna biti dovoljna da navedeni operator ubuduce ne ponovi protivpravno ponašanje.
Takvo ocekivanje zasnovano je na cinjenicama da je operator pokazao spremnost da
ažuriranjem podataka o listi kanala koje distribuira i stavljanjem na uvid ugovora kojima se
regulišu prava i obaveze u vezi sa distribucijom kanala na teritoriji Crne Gore, te
zatamnjivanjem kanala u vrijeme emitovanja programskih sadržaja za koje ti kanali
nemaju pravo emitovanja za teritoriju Crne Gore, u narednom periodu ispoštuje sve uslove
propisane izdatom dozvolom.
Odluka o izrecenoj kaznenoj mjeri bice objavljena na veb sajtu Agencija za radio-difuziju
www.ardcg.org.
Agencija za radio-difuziju
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 9 Telefon:+382 20 201 430 E-mail: [email protected]
Podgorica, Crna Gora Telefax: +382 20 201 440 www.ardcg.org
Ako se ne varam ovo je TTV MN druga kazna od 5000e, tako da ne stoji dio saopstenja...
" Prilikom donošenja odluke, direktor Agencija za radio-difuziju je imao u vidu da prema
kažnjenom operatoru do sada nijesu preduzimane mjere propisane zakonom"
Agenciji koja kao eto postoji i nesto kao radi treba prvo da krene od ciscenja svog dvorista, tako sto ce da provjeri prava prenosa lokalnih TV stanica.
Jer vec i ptice na grani znaju da one imaju samo prava za analogni ne i za ostale vidove prenosa, znaci i tu malo zatamnjivanja i kaznjavanja.
Last edited by maxpower; 29-08-11 at 22:36.
kakvo su smeće ovi iz ard-a to u svijetu nema a tek njihove odluke to je za nevjerovat. gospodo ako hoćete da primjenjujete tobože zakon onda morate početi od naših takozvanih tv stanica koje emituju programe preuzete od al džazire i sličnih televizija, koje emituju filmove i serije sa titlovima koje bi i malo dijete bolje uradilo. ako kažete da je ovo i još puno toga po zakonu onda ne treba da postojite.
Ode Disney XD izgleda da bi dosla ova Mini Ultra,teski debilizam,nego Ultra je SBBov kanal,da bar oce ubacit Boomerang
http://www.totaltv.tv/upload/documen...kom_110915.pdf
Ovo je samo za Srbiju,ali bi bilo dobro kad i bi i nama ovako poredjali kanale
http://www.mmmobil.net/pdf/Info-%20s...d%20kanala.pdf
ZanimljivoVlasnici SBB-a počeli pregovore o kupovini dela Pinka za 150 miliona evra
Vlasnici SBB-a, Investicioni fond Mid Europa partners, počeli su pregovore o kupovini dela TV Pink u vrednosti od 150 miliona evra, saopštila je danas pres služba Pink media grupe.
"Razgovori i pregovori su u toku, i ako dođe do značajnih odluka, javnost će biti blagovremeno obaveštena", piše u saopštenju povodom moguće dokapitalizacije u iznosu od 150 miliona evra.
Iz SBB-a za "Blic" je potvrđeno da je došlo do sastanka predstavnika "Mid Europa partners" koji su, zajedno sa Evropskom bankom za obnovu i razvo,j vlasnici ove kompanije, ali nam je rečeno da lokalni menadžment kompanije SBB nije uključen u razgovore.
Odluka o početku pregovora o dokapitalizaciji doneta je 25. avgusta.
jeli se još kome dešavalo ovih dana da mu na ttv koči jedan dio kanala a jedan normalno radi, upitanju je zadnjih par dana. dali je do mene ili je što drugo upitanju. ma vala ni taj dizni xd mi nije nešto, pored dva dizni kanala djeca nemaju đe viđet crtani sa mikijem,pajom i šiljom. boomerang bi bio pravi potez.
Ne mogu da vjerujem da zamracuju rts koji i ne prenosi meceve cg
a ti bi prije da gledas Srbiju, nego crnu goru, je li?![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ne treba da zamracuju prenos Srbije po kom pravu to rade? Jeli su li kupili pravo i za kablovsku? Mene utakmice MNE i ne zanimaju kao i mnoge ovdje. Treba po netu da traze se prenosi a mnogi nemaju net.
http://www.cafemontenegro.com/index....25&news=195437
Pa nek oni zatamnjuju sve sto stignu, na kraj ce ostat bez ijednog kanala
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Zna li neko šta je razlog nestanka naziva filmova, emisija i sl. na našem jeziku u programskoj šemi? HBO, istorijski kanali, Sci - fi etc. ne samo da više ne prevode imena sadržaja koji daju, već su gotovo u potpunosti ukinuli i opise istih.
Nije ništa kritično I guess, vidio sam promjenu pa me zanima o čemu je riječ.
Izgleda da od sad na EPG idu originalni nazivi,meni je tako mnogo bolje,ali definitivno bi vecini onako vise odgovaralo.
MINI ULTRA startuje sjutra :stung:
pozdravljam uvođenje mini ultre ali sam protiv toga da se ubaci umjesto diznija xd koji ima prevod. neka je ubace umjesto ovog diznija koji nema prevod.
Apsolutno!
Svaka cast SBBu ipak sto pravi jos jedan tematski kanal i to sinhronizaovani,djeca ce sigurno uzivati!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks