Nijesam sam ga kupio nego dobio niti cu ikad dat tolke pare za telefon. Ocu aKo budem milionerali nikad necu bit prosle su devedesete
![]()
Cemu sad ovaj komentar kad sa te pare sto si uzeo s2 mogao si uzet iphone , a imas bolji telefon od iphona i ne valjda ti :/ . Evo bas sam juce cackao nesto oko novih firmwera i rootowao telefon opet i isprobavao neka sranja , i posle cijelog dana maltretiranja telefona baterija je na 90%
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Nijesam sam ga kupio nego dobio niti cu ikad dat tolke pare za telefon. Ocu aKo budem milionerali nikad necu bit prosle su devedesete
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovaj HTC stvarno pravi bezvezne telefone zato i nudi otključavanje bootloadera vjerovatno
http://www.engadget.com/2011/08/15/h...n-prepares-fo/
Radi li ovo iko više liše njih?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo da se malo povezemo, bar mi korisnici Androida, a ne da slusamo suplju pricu o ajfonu i Ainu...
Kao sto rekoh, dobih ga prije neki dan, a ovo su programi koje sam ubacio na njega, pa ako ima neko nesto zanimljivo jos da doda ili preporuci neka napise.....
Navigacija: iGO My Way ( Amigo ) sa svim mapama iz q1 2011 godine. Imam torent dje su sve mape i POI za sve evropske zemlje, pa samo strikirate sto ocete i skidate, sve je iz 2011. Navteq proizvodnja. Ako kome treba neka javi...
Video Plejeri: Real Player, Mobo Player, Rock Player
Muzika: Winamp, Player Pro
File manager: Adao File Manager
Cleaneri: Cache Cleaner NG, History Eraser Pro
Pretrazivaci : Opera Mobile i integrisani
Komunikacije: Skype, Tapatalk,
Multimedija: Advanced Task Killer, Angry birds sve, Break the Bricks, Racing Moto, Tom i jos neke sitne...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
shminka, ne vidi se odje nista...
(nečitko)
Evo editovao sam i uvelicao
ova tema je ista kao i ona za AUDI. tamo uskacu bmw-eovci i mercedasi pljujuci po svemu sto ima znak audi a ovdje vidim je 63. padobranska divizija s Ajfonovima. opustite se malo ajfonovci - imate najbolji telefon tako da ne vidim cemu sva ova halabuka.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ko je odje ajfonovac? Ja samo vidim wannabe ajfonovce, koji furaju neke kante, a ajfon smatraju za ultimativni afrodizijak i uber mashinu :?
(nečitko)
Evo odje iphone uber masina 1728 score a galaxy s2 3388 , jbg veca kubikaza![]()
najbolji Blacklist : SPC (srpska pravoslavna crkva xD)
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
kenetov san:
![]()
![]()
(nečitko)
Ima naravno mape u taj torent Navteq... za sve zemlje Evrope pa i Crnu Goru. POI za CG me posebno odusevio, ima za PG bar tridesetak restorana i picerija uvrstenih i svaka benzinska i td... bas su dobro to odradili...
WANNABE AJFONOVAC :applouse:
Last edited by Petronas; 16-08-11 at 17:07.
Jbt ja sam mislio da ima ono samo dve glavne ulice u x ukrstene kroz cijelu cg i to je to
Ma ja i sa ovim razbijam...
Gle ovo, S2 je smeće za ovaj...
http://www.gsmarena.com/xiaomi_phone...-news-3007.php
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
koja ti je omiljenja razlika MIUI vs. CM7? :mrgreen:
(nečitko)
Hahahaha na ovoga ne pada signal ka na iphone , slika 4
to nije odgovor na postavljeno pitanje? Ili hoces da kazes da ne shvatas pitanje, a a a? :mrgreen:
(nečitko)
Mislim nema veze koji je mod i ui, kažem samo da je galaksi mnogo lošiji telefon od ovoga jer ima sporiji procesor a i dosta je jeftiniji...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
svi mi zamo kakvo su smece ti kinezi ... imao sam prilike da dost kineza procackam , na papiru sve lijepo pise ali je u stvarnosti ****** nevidjeno ....
a da ne pricam o njihovim tabletima koji su se masovno pojhavili kod nas po 150-200e ali to je uzas ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ps. Dobar score ima ovaj SII nema sto ...
Da ga on ima bio bi najbolji tel na svijet....
Sent from my Desire HD using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks