Lijepo li je cuti pozitivne utiske o CG od stranaca van Balkana...
Smjesteni u jednom restoranu u Swiss za susjednim stolom culi smo predivne utiske britanaca i italijana o CG.. Naravno hvalili su Hrvatsku, njenu infrastrukturu, hotele ali su stigli i do Crne Gore.. Lijepo su se osjecali i zadovoljstvo nisu krili.. U tome i mi odahnusmo pa i malo takosmo temu oko odmora i zasto neko od nas prisutnih nije otisao do Crne Gore.. Uz ono da mi znamo kako je i da se ne moze ocekivati bog zna sta, ali kriza je i da malo i tako pomognemo Crnu Goru i narod tamo. Eeeeeeeeeeeeee, sve je to lijepo, kad rekose.. "Jeste ex Premijer daje primjer svojih naslednicima ko Kralj Nikola kad je kovao potkovice konju ispred dvora, ali kako kad mu njegovi partijski sledbenici ljetuju po zapadu i trose novac koji im je dao crnogorski narod. Eno i Mugosa sa svojom bosankom ljetuje po BriJonima a ne na Skadarskom jezeru niti na CG sjeveru ni primorju.. Izigrava kazu Tita sa Jovankom. Skuplje su mu cijene za parking po onom asfaltu iz perioda SFRJ sa farbama iz Kine, nego u zapadnim metropolama, pa mu moze bit' "
U redu, onda je red da mi trosimo novac tamo gdje smo ga zaradili i to je to. Bar tako da pomognemo drzave koje nam daju sigurnost, i pruzaju civilizovan ambijent..
Za sve postoji razlog..
Tezak je narod balkanski - tezak..
Hvala Lepo

Reply With Quote
Kanadski milijarder Piter Mank koji stoji iza luksuznog turističkog kompleksa u Tivtu Porto Montenegro nimalo ne sumnja u uspjeh crnogorskog turizma. U intervjuu za Atlas televiziju Mank kaže da će Crna Gora privući strane investitore, jer je mnogo privlačnija za ulaganja od Grčke, Hrvatske, pa čak i Azurne obale.
Bookmarks