I u Rozaje je super jeftino (prvi put bila i odusevljena sam), Andrijevici, Plavu, Gusinju, Beranama.. A i ne fali nista. Priroda i uljudnost - raj za najizbirljivije..
Hvala Lepo
Mrzim kad se kaže "Bio sam u [ime zemlje] i lažu za cijene!!!!11" jer često bude razlika duplo u okviru jednog jedinog grada. Popijte kafu na Zabjelu, a onda otiđite u neki od "fensi" lokala u centru i naručite isto...
To je kao da kažeš "Bio sam u CG i cijene su mega povoljne!" - "A gdje si bio?" - "U Šavniku".
Ima milion primjera... centar Beča je među najskupljim mjestima u svijetu po skoro svemu, dok samo par stanica metroa dalje možete proći višestruko jeftinije, itd.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
I u Rozaje je super jeftino (prvi put bila i odusevljena sam), Andrijevici, Plavu, Gusinju, Beranama.. A i ne fali nista. Priroda i uljudnost - raj za najizbirljivije..
Hvala Lepo
Ma sve prosto, ali ići nedje na odmor pa provjeravati dje je i kakva je kanazlizacija meni nekako cudno. Ja otisa kod taste u goste pa nemam pojma dje je, a ne u svijet bilo. Dodje turista na recepciju i ne kaze "da vidju sobu", no pokazi mi kanalizaciju.....
Kad vas molim ajte svi u Grcku za upola cijene, da mi se ko covjek okupat i provozat autom. Jedite tamo po plazama svoje punjene paprike i pamidore i pijte svoje kafe iz termosa. Vodite s vama i ove nase koji dozvoljavaju ovaj "vasar turizam"...
Ne znam za Leskovac...Bilo me sramota da vidjeh svijet a da CG nisam kompletirala... Sad mogu na odmor u Bocvanu nakon S.A...
Hvala Lepo
Evo,spremam se isto kao ti,pa da probam...
Evo ja ću vam reći đe je jeftinije.Onomad prije nekoliko godina put me nanese u Bugarsku na njihovo primorje (Crno More) u njihov najveći turistički centar Nesebar.To vam je nešto kao Bugarska Budva.E sad odmah da kažem jednu stvar mjesto po provodu za mlade šije sva naša primorska mjesta odreda za klasu uz to nemaš prosjaka, nema gašenja muzike, nemaš racija po kafića policajce možeš viđeti samo ako ih pozoveš da dođu, hiljadu mjesta za provod za svakoga po nešto naroda sa našeg govornog područja koliko oćeš a Engleza,Holanđana i Njemaca.Cijene su sprdnja primjer: Pica od 400 gr i dva točena piva od po kile u centar Nesebara đe se nalaze sve luksuzni lokali je 4 eura kafa tu do 80 centi a tekila do 1,50.U svaku diskoteku ili klub nezavisno jel ultraluksuzna (Top Hill) ili prčvara ka u Sutomore ulaz je 3 eura kako su mi rekli po dogovoru svih gazda lokala, cijene pića su takođe identične razlika može biti najviše do 50 centi zavisno od lokala. Takođe svaki lokal ima jedan divan običaj koji se zove happy hour obično
oko 11 sati uveče kada cijene SVIH pića padaju upola i tada kreće
opšte ludilo.Smještaj je u hotelima sa četiri zvjezdice čija je starost u prosjeku 10-15 godina mene je ispao tada 35 eura sa doručkom u privatnom smještaju oko 10 eura.Ono što je nezamenjivo u Crnoj Gori je naše more i naše plaže tu Crno More nije ni primaći i to što Bugare ne odlikuje prevelika doza ljubaznosti.Ali ako čovjek hoće hiperaktivan odmor bez stajanja (ono što više ne postoji kod nas radi baba i đedova koji oće da spavaju čim mrkne) onda vam je Nesebar raj.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Attachment 62259
Attachment 62260
Attachment 62261
Attachment 62262
Attachment 62263
Attachment 62264
Attachment 62265
Da je ovakva priroda kao na sjeveru CG Svajcarcima..eeeeeee...
Kako kazu Podgoricani da po x put parafraziram.. Pokondirenom tikvanu daj cokoladu, on foliju ije, cokoladu baCHa..
Hvala Lepo
Nezasiti nijesu, nego cijene ono sto imaju, i od "nichega" naprave nesto.
Svajcarci kao pragmatici bi od ovog prirodnog raja napravili civilizacijski raj sklada prirode i postovanja civilizacijskih normi, sto bi rekli i ja s njima.. Komplimetni gradjanima gradica koje sam imenovala i srecno sa daljim civilizovanim napretkom..
Hvala Lepo
šteta što ljeto kratko traje
The more things change, the more they stay the same.
Ja sinoć izađoh u BR. Poslije Kotora i Budve ovdje mi je sve prejeftino. Dva piva su 3€, dok je recimo u BD (casper) ili KO (portobelo) jedan 3€. Častih konobara 5€, gledoa me začuđeno....
Znači nevjerovatan kontrast...
Ti si za konobare mitropolit![]()
Evo jedne "divne" turističke vijesti koja odslikava kolike smo goozice i kakvim se lihvarima daju plaže u zakup.Još samo da vazduh počnu prodavati.
Na plaži Trsteno naplaćuju tuširanje I pored toga što je turistička sezona veoma dobra, zakupci plaža ne biraju način kako će zaraditi više novca. Vjerovali ili ne na plaži Trsteno naplaćuju čak i tuširanje.
Prema žalbama brojnih turista koji su ovih dana bili na toj plaži navodi se da automat traži 50 centi, a ne vraća kusur.
"Ukoliko odlučite da jedan dan provedete na plaži Trsteno, nadomak Budve, poželjno je da imate dubok džep. Na toj plaži ležaljka i suncobran koštatiju 12 eura, a dodatnih dva eura potrebno je izdvojiti za parking. Čini se standardne cijene na crnogorskom primorju“, javlja Radio Antena M.
Na plaži Trsteno se naplaćuje i tuširanje. Nakon što se okupate u moru, možete se istuširati jedino ako imate kovanicu od 50 centi, jer automat ne prima ostale, a kusur ne vraća.
Vršilac dužnosti glavnog turističkog inspektora Svetlana Šljivančanin iznenađena je time kako se zakupac usudio da naplaćuje tuširanje
"On to ne može da radi. Ja stvarno prvi put čujem za tu primjedbu, ali u svakom slučaju moj inspektor će danas ili sjutra izvršiti kontrolu i preduzeti upravne mjere i radnje. Sretali smo se sa problemom parkinga u zaleđu kupališta, sa neoslobođenim dijelom kupališta, sa nedostatkom spasioca, ali sa naplatom tuševa ne naravno," rekla je Šljivančanin.
I dok inspekcija utvrdi da li je prekršen Pravilnik, kupači će danas za desetak tuširanja odvajati po pet eura. A zakupac će najvjerovatnije dobiti veliku novčanu kaznu.
"Ako inspektor izrekne mandatnu kaznu onda je ona 165 eura za odgovorna pravna lica, odnosno 220 eura za preduzetnika. Ukoliko podnese zahtjev za prekršaj onda kazna može biti i do 3.300 eura. Sve zavisi od težine prekršaja i naravno od procjene sudije," objasnila je Šljivančanin za Radio Antenu M.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ada... prosle godine sam sjeo sa drugom u onaj `restoran` na trsteno, lijevo...
Gladni, cijeli dan nismo jeli... i dolazi konobar...
Dobar dan
Dobar dan...
Sto cemo? Ajmo po hamburger... ajmo...
2 hamburgera... ok...
i tu kao nesto pricamo... i vrtim onaj kao meni, nesto se raspricali pa nismo ni gledali... kad ja tamo a ono medjutim...
HAMBURGER 8EURA!!!
8EURA!?!??!?!
16 eura dva hamburgera?!?!??! ahahhahahahhahahaha
Kunem vam se... vristimo ,ali bas vristimo od smijeha...
I na kraju je on platio, ima para momak...
E zamisli ti to... nemas nidje blizu nista, pa oni taj bezobrazluk iskoristili...
8eura!
Da je 2ipo eura da reces `je.bem vam majku u pi,cku bezobraznu...` a 8 eura hamburger kao u brzu hranu?!
Tako da Trsteno zaobilazite ili samo svratite na sat-dva vremena... ima cesto dobrih riba...
Намјерно Другачији...
18e ne vjerujem hahahahahahhahahah
Nisu 18 nego 16, ne pretjeruj sad i ti!![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks