http://uk.eurosport.yahoo.com/15072011/58/russia-kleybanova-cancer-battle.html
Stvarno mi je zhaoNadam se da ce to prevazici...
http://uk.eurosport.yahoo.com/15072011/58/russia-kleybanova-cancer-battle.html
Stvarno mi je zhaoNadam se da ce to prevazici...
Deserve's got nothing to do with it.
Velika šteta, doći će nadam se to na svoje
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Jeste da mi je Fish mio igrach,al nocas se vidjelo da nije za top10 nikako i brzo ce nazad !
...
dobro odradjeno
http://i54.tinypic.com/vpcn5z.jpg
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Prava Srbenda i totalno opusteni lik, da je Federer bio na njegovom mjestu nebi se ni nasmijao, to je razlika izmedju njega i *****ara !
---Chelsea Fc---
Stvarno je cool lik. Nije arogantan, nije zloban i predstavlja svoju zemlju na pravi nacin.
kralj !!!!
znaš kako, federer i nadal potiču iz dobrostojećih familija dok je novak više čovjek iz naroda, zato je izmedju ostalog i opušteniji, druželjubiviji, manje arogantan, sujetan itd itd.. od pomenutih
vidi gulbisa. noletov burazer praktično, odrasli su zajedno. sin tajkuna, veliki talenat, ali ga mrzi i iz kreveta da ustane.. ostalo da i ne pričamo..
što se mene tiče u slobodno vrijeme može do mile volje da se zayebava krevelji igra...
najbitinje je da "pleše" tamo đe treba - na terenu![]()
Last edited by cssr; 03-08-11 at 20:04.
Kako neki ljudi ovdje i dalje mlate... Pa ovo je strasno.
mada su neki umni ljudi za to sklopili i stručni izraz - harizma 8)
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
prenosi li koja televizija s ovih prostora montreal?
edit:evo vidim da prenosi Sk,a ja ga nemam :o
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
nijedna CG televizija ne prenosi montreal. prenose možeš gledati osim na SK i na B92.
Moze li Viktor Troicki sto John-u Isneru? Isner je cini mi se lagano dobio Bagdadisa, i to je zbog kise veci dio drugog seta igrao danas, pa ne znam jeli umoran, moze li parirat Viktoru nocas, ako se uopste nocas bude i igralo zbog kise?
Who let the dogs out
Ako su Cilic i Anderson bili nekako ocekivani, ovo je vec nadrealizam. Ocekivalo se da namuci Raficu servisima i velikom borbom, ali da ga dobije...
Shokiran sam vjerovao ili ne ...kako li je tek Dodigu... i shto je najveci shtos nije Rafa odigrao losh mech...nevjerovatno !!!!!!!!!!!
...
Bravo za bracu Hrvate i Dodiga!Kakav mech, i kakva pobjeda!
Deserve's got nothing to do with it.
kad odigra trocki mec sa isnerom, je*o im pas mater obojici, htio sam da stavim par desetina eura na viktora, a na bet365 je non stop do dva ujutro pisalo da je prekinuto zbog kise.... Ustajem ujutro u 7 kad ono vec odigrana...pffff
Who let the dogs out
Ode Nadal, Del Po, Marej, Verdasco...
Pobjedi Djokovic, a dostina sa foruma je navijala za onog drugog. He he sorry:tears_of_joy:
To su oni "vamos rafa" itd isl...
No1e!!!
Limun iscijedi se.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Bravo Janko, sjajna igra!
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks