http://uk.eurosport.yahoo.com/15072011/58/russia-kleybanova-cancer-battle.html
Stvarno mi je zhaoNadam se da ce to prevazici...
http://uk.eurosport.yahoo.com/15072011/58/russia-kleybanova-cancer-battle.html
Stvarno mi je zhaoNadam se da ce to prevazici...
Deserve's got nothing to do with it.
Velika šteta, doći će nadam se to na svoje
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Jeste da mi je Fish mio igrach,al nocas se vidjelo da nije za top10 nikako i brzo ce nazad !
...
dobro odradjeno
http://i54.tinypic.com/vpcn5z.jpg
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Prava Srbenda i totalno opusteni lik, da je Federer bio na njegovom mjestu nebi se ni nasmijao, to je razlika izmedju njega i *****ara !
---Chelsea Fc---
Stvarno je cool lik. Nije arogantan, nije zloban i predstavlja svoju zemlju na pravi nacin.
kralj !!!!
znaš kako, federer i nadal potiču iz dobrostojećih familija dok je novak više čovjek iz naroda, zato je izmedju ostalog i opušteniji, druželjubiviji, manje arogantan, sujetan itd itd.. od pomenutih
vidi gulbisa. noletov burazer praktično, odrasli su zajedno. sin tajkuna, veliki talenat, ali ga mrzi i iz kreveta da ustane.. ostalo da i ne pričamo..
što se mene tiče u slobodno vrijeme može do mile volje da se zayebava krevelji igra...
najbitinje je da "pleše" tamo đe treba - na terenu![]()
Last edited by cssr; 03-08-11 at 20:04.
Kako neki ljudi ovdje i dalje mlate... Pa ovo je strasno.
mada su neki umni ljudi za to sklopili i stručni izraz - harizma 8)
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
prenosi li koja televizija s ovih prostora montreal?
edit:evo vidim da prenosi Sk,a ja ga nemam :o
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
nijedna CG televizija ne prenosi montreal. prenose možeš gledati osim na SK i na B92.
Moze li Viktor Troicki sto John-u Isneru? Isner je cini mi se lagano dobio Bagdadisa, i to je zbog kise veci dio drugog seta igrao danas, pa ne znam jeli umoran, moze li parirat Viktoru nocas, ako se uopste nocas bude i igralo zbog kise?
Who let the dogs out
Ako su Cilic i Anderson bili nekako ocekivani, ovo je vec nadrealizam. Ocekivalo se da namuci Raficu servisima i velikom borbom, ali da ga dobije...
Shokiran sam vjerovao ili ne ...kako li je tek Dodigu... i shto je najveci shtos nije Rafa odigrao losh mech...nevjerovatno !!!!!!!!!!!
...
Bravo za bracu Hrvate i Dodiga!Kakav mech, i kakva pobjeda!
Deserve's got nothing to do with it.
kad odigra trocki mec sa isnerom, je*o im pas mater obojici, htio sam da stavim par desetina eura na viktora, a na bet365 je non stop do dva ujutro pisalo da je prekinuto zbog kise.... Ustajem ujutro u 7 kad ono vec odigrana...pffff
Who let the dogs out
Ode Nadal, Del Po, Marej, Verdasco...
Pobjedi Djokovic, a dostina sa foruma je navijala za onog drugog. He he sorry:tears_of_joy:
To su oni "vamos rafa" itd isl...
No1e!!!
Limun iscijedi se.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Bravo Janko, sjajna igra!
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks