Kako ga nije usralo, a kako nece kad ga ostavljaju samog PU ! Kako ce da brani kad odbrane nema ?!
Pa ovo je bruka! Bonja nenormalno loše brani, praktično ga nema! Bruka i sramota da će ovi da nas dobiju.....
Kako ga nije usralo, a kako nece kad ga ostavljaju samog PU ! Kako ce da brani kad odbrane nema ?!
Para vrti dje burgija neće.
Kakav gol!
Puu..što je sa ovom odbranom ovo je bruka od ovakve reprezentacije primiti tri gola,svašta...
Koljenom ga je dao, a i golman samo nek je zdrao...
Originally Posted by Nk-001
Pu ***** ti mentalitet naš kako prosusumo sve dobro što napravismo.Albanci ne moraju da igraju mi ćemo sebi golove dati.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
batak igra?
uuh gasim strim idem da spavam)))
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Auu kakva dva gola...
Ovo je sramota srece mi.
Ovaj Batak je prilicno supalj...
sto nam radi bakaj![]()
simon je izgleda potpuno izdusio kao igrac.
prosuce nas ovih zadnjih 20 min
ao ne znam sto da mislim,odbrane nidje,reprezentacija koja nije mogla godinu dana primit gol,u napad nam igraju simon i djalovic koji ne mogu pas odigrat.igramo utakmicu bez centarfora.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Albania vs Montenegro (10 avgust 2011) - Stefan Savic Goal (40 min... 1-1)
Batak je najgori igrac, to sam vazda prica ja ne znam sto vas tu cudi. Ili napravi penal ili neku glupost ili i jedno i drugoOvaj Jovetic cijelo vrijeme samo se krpi sledeca i buka se, pomamio se nesto
![]()
Prijateljska utakmica sa Albanijom...
Hahahhaa bez majke osta`...
Намјерно Другачији...
a je li ovo ubacio Delibasica prije Beciraja da ve ne kunem?A Kranjcaru jeba bih te nocas.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sreca da imamo ovoga Savica u repku inace....
Ja kad sam pričao da mi Đalović ne bi nikad zaigravao u prvih jedanaest ovđe me htjedoše raskubsti a viđi sad
Sto ne bi igra kad igramo FANTASTICNO ?! Mi realno nista nismo ni napravili, 2 prekida - 2 gola. Ovi Albanci tacno nam komplekse nabijaju, te oni , te njihovi timovi.
Koliko su samo kontri imali zadnjih 10 min...
Originally Posted by Nk-001
Mi jesmo napravili deset šansi za gol ali što nam vrijedi kad nema ko da ga dadne i kad svojim greškama vraćemo ove pedale albanske u igru
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks