Ovo je stvarno bruka..bez Ezela osta.
Mozda daju snimak nedje pred zoru..
Ovo je stvarno bruka..bez Ezela osta.
aooo ljudi moji koja sramota sta je ovo da ne mozemo gledat svoju repku ni kad igra u albaniju ee qq SRAMOTA za kao Tv servis zvani RTCG
najvaznije je da oni prenose skupstinu po 25 sati dnevno, j*** im pas mater sa skupstinom
JAVNI SERVIS PO**** NAM P****
Ovo je sramota samo takva.nego ovo ne treba da nas cudi,jer svi znamo kakva nam je televizija.15000 kosta prenos.***** moj javni servis.javni lopovluk.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mogli bi se iscimat da ih maltretiramo malo. Mailovi itd. No kakvi su ne vjerujem da to umiju uopšte koristit. Gomila panjata i nepismenih čobana.
Treba zvat In televiziju,ili Budvu oni sad imaju para.
evo mejl generalnog direktora [email protected]
pa ako ce neko da salje..
Ja da se pitam sad bi poveo narod da ih uzde ka onu zgradu u London pa bi vidjeli kako bi isa prenos nocas i ukljucenje u drugo poluvrijeme u Niksic.
Evo ide bas neka fina emisija umjesto utakmice mlade reprezentacije...prosto da se zaljubis...
ja imam ovaj digitalalb tako da cu ispratit utakmicu. javljacu vam kako igramo![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
sta je digitalalb?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
paket na satelitu eutelsat 16 istocno koji prenosi utakmicu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
e pa ne vjerujem da ima ljudi koji vole sport a ne znaju sta je digitalb.
ko dade gol za ove nase mlade![]()
jel ima ko neki inet stream
Gol za izjednacenje - Sofranac
2-1 ....... Stefan Nikolic
3-1 ....... Golubovic
Prijateljski meč Crne Gore i Albanije u Skadru, koji se igra večeras od 20 časova, imao je neprijatnu uvertiru – tokom prolaska kroz Skadar, naime, albanski navijači su kamenicama i flašama gađali jedan od tri autobusa sa navijačima iz Crne Gore.
Nije, međutim, bilo materijalne štete, niti je došlo do bliskog susreta navijača dvije reprezentacije.
http://www.vijesti.me//sport/domacin...e-clanak-32802
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks