aooooooo kakva sramota za ovo sto nema prenosarazocaran sam u drzavu
![]()
Evo parametara za TVSH Sat (ukoliko eventualno bude tamo)
Eutelsat W2M 15.8°E
12656 V
SR 4883
V-pid 100 A-pid 110
Dick Laurent is dead!
aooooooo kakva sramota za ovo sto nema prenosarazocaran sam u drzavu
![]()
Ja nisam. Ipak je to RTCG. Pa oni nisu prenosili mec protiv Italije u gostima.
nama u Tuzima ce uhvatiti lagano jer pripadamo sjevernoj Albaniji![]()
salim se , ali uglavnom na rtvsh ce biti prenos
pa cemo uz cokoladu pratiti utakmicu sa hapamut spahijom
![]()
serpentina, POBRO,
oko toga kako i dje gledate utakmicu se dogovorite preko privatnih poruka.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ajmo danas da se osvetimo za onaj nesrecni poraz u podgorici.ako nam englezi ne mogu nista onda neka se ovi spreme na makar 3 komada.zao mi je sto ne mogu ici na skadar od posla jer sam druga smjena ali idu braca moja da brane obraz niksica i crne gore.CRNA GORA ALE
kokakola malboro suzuki
http://img142.imageshack.us/img142/9709/birdsds5.gif
ima li koji lokal u PG sa satelitskom?
evo odje utakmica ako ne lazu
http://www.lshunter.tv/
E moze bit..Hvala ti :P
Prema ovome samo Digitalb prenosi,a on je kodiran,no nadajmo se da ce i TVSH prenosit'
http://liveonsat.com/2day.php?start_...&end_yyyy=2011
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
na TVSH ide rekama da je prenos u 20:00 (koliko ja rezumijem albanski)
a dje gledas taj tvsh
Nadam se dako im više oduzmu pravo i daju INTV. Zgadilo mi se slušat one majmune sa RTCG i svaki put mislit ima li ili nema prenosa. Lupeži obični.Fudbalska reprezentacija Crne Gore večeras od 20 časova igra prijateljski meč protiv Albanije u Skadru, ali ljubitelji fudbala neće moći da gledaju TV prenos tog susreta jer nijedna televizija nije otkupila prava prenosa.
Međutim, iako je najavljeno da će biti prenosa utakmice između mladih reprezentacija Crne Gore i BiH (prenos je najavljen u programskoj šemi RTCG za danas), ljubitelji fudbala ipak neće moći da gledaju ni mladu selekciju!
Kako nezvanično saznajemo, razlog je što RTCG ne može da plati troškove prenosa (dnevnice za 20-ak ljudi koji rade prenos) u ukupnom iznosu od oko 500 eura!!!
Da komedija bude još veća, RTCG ima ugovor sa Fudbalskim savezom Crne Gore da za naše područje potpuno besplatno prenosi utakmice fudbalskih reprezentacija Crne Gore, što je stavka po kojoj je FSCG u protekle četiri godine praktično častio RTCG oko milion eura!
Ugovor između RTCG i FSCG traje do juna naredne godine, ali s obzirom na to da je prekršen, velika je vjerovatnoća da će RTCG izgubiti i pravo da prenosi "utakmicu svih utakmica", protiv Engleske pod Goricom!
Jes.. Evo vele da skupljaju pare za EP u kosharci i za prenos is Velsa... Kakvi tugomiri!
Slazem se.
Inace dobri RTCG prikuplja sredstva da bi smo mogli da gledamo mec protiv Velsa. A tacno nece imat' para![]()
Zna li neko prenose li možda Bosanci ove mlade jer izgleda bez streama nećemo gledat ni njih.
Dick Laurent is dead!
Ako se utakmica u NK igra ne može niko prenosti sem naša tv tako da se nemate čemu nadat.
Da ako raskine savez ugovor sad posle ovoga.. Ovo je stvarno sramota shta se radi!
Slazem se.
Evo Fatića muči tetiva pa neće igrat. Svaka muka na njega i teško da može normalno nastavit karijeru kad ne može povezat mjesec dana bez povrede. Vladimir Božović upada na njegovo mjesto.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks