kladionica comeon poklanja 5 eura bez uplate, ima i bonus 100% na prvu uplatu
Imate li što pametno za danas?
kladionica comeon poklanja 5 eura bez uplate, ima i bonus 100% na prvu uplatu
cija je ovo kladionica? Mora da su neki prevaranti
Koja online kladionica daje 100 % na prvu uplatu osim bet at homa i bet365?
EDIT: Kako na gamebookers da dobijem ovaj bonus? Tokom registracije pise bonus code ali ne znam da li se tu nesto kuca ili sami mi bonus dodaju kad im uplatim novac?????????
Last edited by guns roses; 10-08-11 at 11:55.
Kina - Jamajka 1 2.00
bi li se mogao odigrati ovaj bagdadis protiv isnera, kvota je 5.00, prekinut je mec juce zbog kise pri rezultatu 1:0 za isnera u setovima i 2:1 za bagdadisa u drugom setu....
Djeluje kao potcjenjen ovaj kipranin, ili je stvarno ovaj isner toliko jak
Who let the dogs out
ja sam malo gledao juce, cini mi se da je Bagdatis taman bio poceo igrat bolje kad je prekinut mec, neznam kako ce to posle kise sad krenut.. juce sam izludio na Chelu, cekam ga za 281 e i u trecem setu vodi 4:2 i servira protiv povrijedjenog momka, koji samo sto ne preda mec, i ovaj debil ladno izgubi.
cekam dva tenisa koja su odlozena od sinoc na bet 365.... kad pocinje bagdadis i verdasco?
koliko treba da prodje da na bet365 na te meceve stave kvotu 1 ???
Who let the dogs out
stvarno mi nije jasno zasto je kvota 3.00 na albance??? kad su oni kompletni sad procitah njihove novine, isto tako mi rece drug iz skadra da su sad dosli njihovi iz Tirane igraci naravno, Cana, Bogdani, Salihi kompletan sastav, ovi nasi bez 7 igraca , Jovanović, Pavićević, Pejović, Peković i Drinčić, Damjanovic i naravno ujedno i najbolji Vucinic. malo mi je cudno...
Evo i sastavi obje repke:
Albanija: Ujkani - Vangjeli, Dalku, Cana, Curi - Agoli, Bulku, Duro (Vila), Lala - Salihi, Bogdani.
Crna Gora: M. Božović - Savić, Baša, Džudović, Balić - Kašćelan, Zverotić, V. Božović - Vukčević, Đalović, Jovetić.
Aljbaneze- Crna Gora od nula do 2..nepromaseno.
azerbejdzan vs makedonia x*x ht0:0 win
italija vs spanija x*x ht1:1 win
tunis vs mali 1*1 ft4:2 win
njemacka vs brazil x*x ht0:0 win
kvota: 7,24
ps: ovo je igra iz meridijana neznam ima li u ostale kladionce.... x*x= poluvrijeme ili kraj ce bit X
Last edited by Shadow'91; 10-08-11 at 23:22.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
poklon kvota na japan 2,30ljepota jos samo 2 utakmice nocas i bice veselo
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dva dubla za danas
Slovenija-Belgija ppx 1.95
Albanija-Crna Gora ppx 1.95
Kvota 3.80
Slovenija-Belgija gol u oba poluvremena NE 1.87
Albanija-Crna Gora gol u oba poluvremena NE 1.82
kvota 3.4
Srecno!![]()
Za prvi dubl u BOOK ti je kvota 4,2 da znasPozdrav i srecno,ja cu mozda ispratiti oba dubla sa po 10 e
![]()
ja ne smijem postovat nista da me ne ubije ko
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Bookmarks