DA nema kakav link?
Zasto Dule Vujosevic nije trener Crnu Goru?
Kod nas je danas prvi nastup najboljeg pleya eurolige Bo Mekkejleb koji se vratio u reprezentaciju bice to dobra utakmica...
DA nema kakav link?
Postojaće Crna Gora...
konacno i nas malo trojka da krene, ali nije da je samo krenula, vec su se gradile situacije za sut, tako da to raduje![]()
Ja mislim da bi Golubovića valjalo pošteđet obaveza na Evropskom prvenstvu.
Dick Laurent is dead!
Dasic dobar danas
Sto je sa Dasicem, ka da sa lanca pusten ...
Mora sa njima psiholog radit, ako ovako budu divljali i pravili faulove, svi ce gledat da nas dobijaju bukvalno sa slobodnih bacanja. A da Dasic ima zelju da igra, ima.
Sto se Golubovica tice, u ovom sastavu bi trebao da odmori, jer on igra dobro jedino kad ima konstantno veliku minutazu, a naravno pored Pekovica je imat ne moze.
kad pocinje evropsko?
31. avgusta.
Dobro odigrana danas utakmica,vidi se cim dodamo gasa da to sve izgleda drukcije. Dasic je odigrao odlicno.. Golubovic mi je izgledao malo "izgubljen" danas ali moje misljenje je da je njemu mjesto na Evropskom,ima u njega dinamita kad treba.
Ljudi vidim da dosta vas spominje Vujosevica , ja sam vidio na aerodromu kad su isli za Ljubljanju Deja i Duleta zajedno , tako da ne vjerujem da Dejo moze tu sto da promjeni , jedino sto stoji uz aut liniju vjerujte mi da se Dule pita 80% ..
BISOGNA VINCERE !
Pa Vujošević je u štabu, često je i pored linije koliko sam moga primijetit. Danas je onaj engleski komentator fino objasnio način igranja: Ako CG ovako nastavi sa neorganizovanom igrom nemaju što da traže na EP(bukvalan prevod).
A nije da nisu u pravu, ja se zalazem za agresivnu igru, odbranu, ali ne po svaku cijenu. Vec sam spominjao Dasica danas, vidi se da zeli da igra i nesto uspijeva sa srecom, ali ne moze da mase rukama i da udara protivnicke igrace bez potrebe, jer ce svaka pametna ekipa igrati protiv nas tkz bez igre, odnosno svaki napad ce ici na slobodna bacanja i to ce im bit dovoljno. Moraju se malo smirit i organizovat, iskoristit Bjelicu - nije on los igrac, takodje mozda nisam u pravu, ali ja bi pustio malo Golubovica da se razigra jer smatram da moze. On se jednostavno plasi, vidi mu se u ocima da kad uzme loptu zna ukoliko kiksa odma sjeda na klupu.
Svakako momcima svaka cast i nadam se da cu se organizovat da podjem do Litvanije da ih bodrim, jer ce im podrska bit potrebna!!!
Naprijed Crna Goro!!!!
Možda nije Englez bio al je na Eurosportu na engleskom komentarisa. Znam da je Dašić neki divlji faul tada napravio a odma i Golubović se izmajmunisa sa nekim promašajem.
Ja taman pomislih neki londonac mlati o kosarci
Mislim da na osnovu jednog turnira mjesec dana prije Evropskog ne moze niko da nagadja sto ce i kako ce biti na Evropskom,jeste da nijesmo pokazali odlicnu igru ali se vidjelo da se i nije bas grizlo previse,vjerovatno se cuvaju za one bitnije utakmice![]()
Ja mislim da prva reprezentacija koja ne igra na centre nego na sutere kad nam dodje ima da nas isasavi. Mi imamo jaku centarsku liniju i to je to, odbrana nam je raspad. Golubovic je u totalnom padu evo par godina i mislim da ga ne treba vodit. Takodje ni jednog od sehovica i bakica. Vranes nek je zdravo isto. Sut nam je katastrofa a slobodna su nam jos gora
Šut i slobodna se daju popravit, ruke su teške. I nadam se da će to uspjet jer smo po mladima viđeli koliko može da košta loš procenat šuta.
Ja Dasica ne bih vodio na EP. Znam da ce mnogi sad da skoce na mene, ali momak je potpuno van forme, svaki 5 ili 6 sut mu dofati obruc. Pokusava neke ulaze koji nicemu ne vode, gubi dosta lopti.
vidji nije on u formi kao ni jeretin mozda ali ko ce da igra beka lise njih dvojice i borisova. Scepa sigurno vode a nicemu ne koristi covjek osim ako ga samog samcijatog na tri ne ostavis a to se nece desavat precesto na takmicarske meceve
Ako igrači noć uoči utakmice provedu po kafićima i diskotekama ne može se od njih previše očekivati.
Nije njemu problem forma no glava. Da ga oće neko išklepat kako valja pa da se malo smiri. Ne znam kako ga puštaju da sve to odrađuje na svoju ruku i tako ležerno. Ka da je trening a ne utakmica.
Opushtite se ljudi tek su momci zavrshili pripreme, usput nisu ni htjeli na izvolte da daju chitav repertoar trenerima ostalih selekcija na turniru.
Valjda nashteluju te nishanske sprave do 31vog.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks