8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
ako dje cujete da ima na prodaju javljajte hitno ecu od alfe 147 2.0ts, sa body kljucem ili bez, bosch motronic me 7.3.1 isti ide na sve 147 156 166 2.0ts od 2003 na ovamo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
**** hell yeah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juce sam vozio 156 1.8ts i stvarno moram priznati da se vozi bolje od svih brendova tipa c klase, a4, e 36, megana, golfova novije generacije i sl
savrsenstvo za krivine, bas sam uzivao u voznji
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Vazi, ako sto iskrsne, javi odmah, juce sam na Pegasa montirao nove gume tako da, ako bi neko da se kompezuje, moze![]()
Eo, http://www.nolimitbikers.com/forum/v...hp?f=22&t=4033 , Sparco, izvoli
ako ti da ko kakvi veliki proslijedi to ;p mogu i sport tureri, ne moraju endure i bakraci , ko to jos vozi, fic fic fic
1750 turbo motor preko 200 KS, 850 kg, 0-100 km/h 5 s, raspored mase n/z 40/60, TCT mjenjač, pogon na zadnje točkove.
Najavljena proizvodnja 2013. Samo se bojim da ne prođe kao Kamal.
gledam crnu 159 pored gintasa skoro svaki dan bas je lijepa da nije nekog forumasa?
I to dobre BMW-e.. I onda se opametio..
You'll Never Smoke Alone..
u CG ces tesko naci neku ispod 10000, ja koliko znam vecina koja je prodata na placeve bila je 2006g, i prodvane su izmedju 10-11000....
u Italiji se mogu naci 2005-2006 godiste za manje para, al opet dok je dovedes dodjes na isto...
jasam gledao nesto na ovaj sajt http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila-26.php?category=26&tags=&brand=77&model=915&price_ to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&selectedRegion=0
a u srbiji su cijene uglavnom malko vece nego kod nas ...
al u svakom slucaju dobar primjerak se ne moze naci jeftino a to sigurno ne ispod toga sto si ti napisao ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja ubodoh slucajnim uzorkom 3-4 komada sa ovih oglasa gore, i to sa cijenom izmedju 9 i 10000, i uglavnom ubodoj neke suvare...analogna klima, i sl...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks