Bajern je danas sasvim dovoljno odigrat da daju gol u oba poluvremena, 1.75 je kvota...
Bajern D1+1 1,75
Dinamo Kijev D1+1 1,80
Honefos D1+1 1,75
Sparta Prag T12+ 1,80
probati
Bajern - Menhengladbah 4+, 5+ (za hrabrije 7+)
Lilestrom - Sparta 4+
Porto - Gimaraes 3+ (mozda i 4+)
Who let the dogs out
Bajern je danas sasvim dovoljno odigrat da daju gol u oba poluvremena, 1.75 je kvota...
Bajern D1+1 1,75
Dinamo Kijev D1+1 1,80
Honefos D1+1 1,75
Sparta Prag T12+ 1,80
Kakva pocetnicka greska ovih iz sitija da li je ovo moguce...
Para vrti dje burgija neće.
Jesi bar odigrao Black,svaka cast![]()
znam da je malo "skretanje sa teme" al moram da ih napljujem. kakvo dno od tima majko mila. ne mogu prestati da psujem samog sebe zbog trenutka u mom zivotu kad sam odlucio da simpatisem ovaj klub. PSG je tim, pored liverpula prosle sezone koji me kostao toliko para da je to smijesno... ali ovo je bilo slag na torti. jos juce kad sam vidio da je u willijams prvi na listi najtipovanijih dogadjaju kao da sam gledao da ce da kiksnu, ali ostao sam dosledan ( kao neki vid mazohizma) da se ne branim.... rezultat znate.
p.s. kako vam se cine ovi prelazi na ove dvioje utakmice super kupa kod italijana i engleza... vrlo zanimljivosvaka cast Black, naravno.
uvatih st. nyonnais 2 (6,50) al me sjeba zurich stavih na njih gg3+...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
zao mi je samo sto nisam turio 1 na mainz.... al nisam bio siguran oce li ista ucinjet...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
danas bas loše,a da bude još gore padam izgleda i bajern GG na jedan tiket.
Kakvi debili,pih!
danas zalostan dan...
ovaj livescore bas kaska za nekim utakmicama... gledam sliga 90min 0:0 i smorim se ... okrenem na mocart kad vidim da su poveli 0:1 uprkos crvenom![]()
katastrofa... 1;1 mater im *****
3 tiketa sam igro na austrijance kako im je poco kup i svaki put mi jedan jebeni go fali
FT Grbalj Radanovici [1 - 3] Buducnost P
67' [0 - 1] A. Orahovac
68' [0 - 2] Ponovo ,hehehe
76' [0 - 3] Radonjić
78' [1 - 3] N. Radulovic
EUR 100 bonus with Tipico! Copyright © 1998-2010 LiveScore Ltd.
Buducnost upecana naravno...Mancester naravno...I Bajern khm,dalje necu...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Igrao si Bajerna na kvotu 1.20!?
e pa ***** se u ove belgijece c.brugge vodi 0:3 i zavrsi 3:3 wtf
Ima li ko neki straesan fiks da mi da? Da se malo oporavim posle vikenda.
There are currently 62 users browsing this thread. (0 members and 62 guests)
Bookmarks