Strucnjace postavi koji tip ovdje ili idi na drugu temu![]()
---Chelsea Fc---
aj pisite jos neke predloge, neka vi zajebancija
benfika isto mislim da je 2 ,ako je issta ekipa od prosle godine ,wisla 1 partizan 1 i mozda ove slovence protiv makabija probati
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
turci su u Lisabon 2 put mrezu zatresli no ih je sudija ugasio ofsajdom.
volio bih da maribor i partizan prodju ali mislim da su to dvojke.
wislu trpati na golove, nisu toliki autsajderi bugari, a pretpostavljam jedinica ne vrijedi vise od 1.40 (na koju ne bih rizikovao).
Dajte jos nestooo! Ajmo ajmo... da vas ispratim :P
Moguci prelazi
Trabzon - Benfika 2-1, @38.00
Portugalci su to je sigurno bolja ekipa od domacina, vrlo je moguce da mogu do vodjstva na poluvrijeme, a onda kud koji....... Odgovara im poraz od 2:1 pa cak i od 3:1
Lozana - Lucern 2-1, @30.00
Odavno nje bilo prelaza u svajcarskom prvenstvu. Sad kada je sva paznja uperena na ligu sampiona, svajcarci mozda i ovo odrade na visokom nivou.
Who let the dogs out
Puna podrska za Luzern, dako bude nesto..
---Chelsea Fc---
Vi svi radi mene 2 uplatite na Genk, ali se nadam da ste gledali prvi mec i da realno znate ko je bio bolji, ali eto boze moj utakmica traje 90 minuta pa cemo vidjet sto kako i djeOno sto je rekao BlackVelvet tacan rezultat 2-1, smrdi mi da ce lako doc taman to, pa na produzetke/penale .
Para vrti dje burgija neće.
Dako im ga ugura ovaj malmo evo rangers ima dva crvena, volio bih nesto mi je simpaticna ova ekipa.
stp rade ovi iz rangersa??? dva igraca manje...
ugurase im ga casti mi :
Who let the dogs out
Odigrao sam 16 utakmica duple sanse sa 1e 70e ahahhhaahaha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
koji golovi nocas na ligu sampiona hahaha
mad dog, nocas neces omasit ako sve bude islo ka sto je krenulo![]()
Who let the dogs out
jad i tuga od rangersa...
Gamad skotska :mad:
Momci dobijaju 2 crvena iz cista mira. Aj objasnite mi kako je to moguce. Jaooooooooooo :mad:
jos samo ovaj genk da sacuva miran rezultat ili eventualno da postigne jedan rani gol kako bi poremetio planove grobara a meni donio lovu![]()
tesko nocas da ga genk uvali.... jedino ako ih stojkovic casti jos jedan indirektan udarac u sesnaestercu![]()
Who let the dogs out
a dobro ga dadose![]()
Ja sam lud, bice da je to. CRKNITE DUSMANI !
Para vrti dje burgija neće.
Moze li neko da obajsni ovoliku kvotu na 2 ?
http://www.betexplorer.com/soccer/no...atchid=6728870
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks