ja mislim da je ovaj
528i I6 24V 2793 84/84 1:10.2 Multiport fuel injection 142 kW (193 PS; 190 bhp) @ 5500 280 N·m (210 ft·lbf) @ 3500 7.5 (man) / 8.8 (aut) 1995–2000
Fabia koji je motor u ovaj tvoj BMW?
ja mislim da je ovaj
528i I6 24V 2793 84/84 1:10.2 Multiport fuel injection 142 kW (193 PS; 190 bhp) @ 5500 280 N·m (210 ft·lbf) @ 3500 7.5 (man) / 8.8 (aut) 1995–2000
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
A sjela im ga muka, neka bar Ficu svako jutro vozi drzavni auto pa ne osjeti cjenu goriva...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
zna li neko moze li se provjerit u onaj matracni institut za transport (INTRA) kvalitet goriva i koliko kosta? da podjem na pumpu i u specijalnoj posudi uzmem gorivo i ponesem im na analizu?
ako je skupo mogli bi se skupit pa podijelit troskove - dizelasi na jednu i benzinci na drugu bandu![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
"Montenegro Bonus i slovenački Petrol raskinuli ugovor"
E ako je gorivo na ovim pumpama ista valjalo prije, sad vise nece![]()
nista dok Petrol, kao i u Sloveniji, ne dovede benz od 100 oktana za 1,28€![]()
(nečitko)
U tuze sa lijeve strane iz pravca PG![]()
Fala ti. Pođeš do tamo i ista ti rabota ka da si punio ovaj "loš" u centar PG![]()
vidim odje se bacaju fore oko kastelane, ali ja sam primjetio da mi golf dvojka masu bolje radi od kad sipam tamo benzin..
-e brate, vidjeh te danas u tuze, dje s' bio to?
i da kazem nekom "bio da sipam gorivo" a neeee
Njak Njak Njak
Tankao do cepa, naravno.
TAKUMI
dje sipat 95oktana u pg? a da valja? mene se isto fino pokazalo gorivo CMC kod delte pumpa...
ja 98 sipam kod stadiona...ali nesto nisam odusevljen...dje da sipam sjutra full?
![]()
a sto, jesu najavili poskupljenje?
ne valjda...![]()
Laka nafta za isporuke u septembru izgubila je 1,19 dolar i zaključila trgovanje u Aziji cijenom od 80,12 dolara za barel. Na otvaranju berzi nafta je pala na 75,71 dolar najniže od septembra 2010.
U Londonu, sjevernomorski Brent je jeftiniji 74 centa nego juče i prodaje se po 103 dolara barel.
Umanjenje kreditnog rejtinga SAD sa prvorazredne ocjene AAA na AA+, koje je agencija Standard i Purs (Standard & Poor's) objavila u petak, izazvla je paniku na berzama u posljednja dva dana.
Neki analitičari danas kažu da očekuju da će nafta pasti na između 55 i 60 dolara za barel, prije nego što se popne na 70-75 dolara u četvrtom tromjesečju.
Znači opet poskupljenje![]()
"Cijena nafte pala na najniži nivo ove godine"
E tek se sad pogubih jer se mi i dalje drzimo na najvecoj cijeni goriva ove godine (1.40)
Znam da odnos USD-EUR utice na nase cijene, ali ni to se nije nesto drasticno mijenjalo...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks