Svaka chast, Tempesti BOG!
cestitke italijanima.potpuno zasluzeno !
Čestitke Italijanima na Zlatu! Zasluženo skroz.
Srbiji čestitke na Srebru.
Ne može se pobijediti a ne iskoristiti peterac u finalu i to u produžetku..
zasluzeno italijani prvi...
AJMO CRNA GORO !!!
Mislim da će Italija mnogima pomrsit račune. Meni je to osobito drago. Da se još i Španjolci, Amerikanci, Grci, Rusi, Njemci i Australci, pa i još koja reprezentacija, pojačaju pa da vaterpolska natjecanja prestanu biti dosadno nadigravanje četiri ekipe. Vaterpolo je to zaslužilo.
Cestitke i nasim momcima sto su zadrzali jedan isti nivo igre i rezultatski kontinuitet ...
Last edited by fotograf; 30-07-11 at 15:49.
Svaka cast Srbima na utakmici(mnogo je bilo propusta-promasena dva peterca,igraci vise,milion kontra faulova...) dobro je bar su uzeli srebro i pokazali da su stalno medju prve i da se bore za zlato...naravno da m ije zao sto su izgubili,jer navijam uvjek za njih-za nase...ali bice vremena igrace opet pa neka se opravdaju i neka se dokazu da su bolji...
Sa druge strane italijani su mi bili presmijesni da nijesu imali onakvog golamana,utakmica bi bila odavno zavrsena,svaka cast Tempestiu na inzvaredne odbrane...dok igraci nisu nesto pokazali...ali jbg dobili su...
Volio bih i ja da se nadju sledeci put u Londonu Srbija,Crna gora,hrvatska i madjarska...
Idemo dalje u nove pobjede - napred Srbija ! ! !
Kakav je ovaj cup sto su dali oveme RaduU za najboljeg strijelca, jos su mu milje trebali dat...![]()
cestitke i jednim i drugima...
igralo se dosta tvrdo...tempesti objasnio, nadam se da su ga gledali i scepo i zdravko...
srbija nije mogla vise sa onako losom realizacijom igraca vise, sa 2 promasena penala i cesto losom igrom u odbrani (pogotovo prvi napad prvog produzetka kada su imali 2 igraca manje, primise go kao da nisu ni bili u bazen)
sve u svemu utakmica ne toliko dobra za gldat ali definitivno jedno od boljih i neizvjesnih prvenstava u zadnjim godinama...
sad nam ostaje da se nadamo promjenama kod nas i borbu za medalju na EP i OI inace i dalje smo 5-8 mjesta, i to ako nas sreca posluzi jer nam je i za taj plasman potrebno srece...
Svaka cast Talijanima! Najbolja su ekipa bili na prvenstvu. Tempesti je doktor!
Proceduralno!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
A italijani imaju i dobar savez takodje.
Italia vs Serbia (FINA World Waterpolo champ. 2011 Shanghai) .. The last extra time in the match..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks