pa dobro, na proslo svjetsko smo bili deveti, sad cemo vjerovatno 7. ili 8..... i to je napredak, URAAA
PERO MRS
pa dobro, na proslo svjetsko smo bili deveti, sad cemo vjerovatno 7. ili 8..... i to je napredak, URAAA
PERO MRS
AJMO CRNA GORO !!!
on garant ima neku cedulju sa opravdanjima za lose rezultate, pa kad jedno iskoristi prekrizi, pa predje na sledece...
ili je kupio ovu knjigu:
![]()
Imao sam priliku da vidim tvoju teoriju za tih 42 posta, uostalom rekli su ti ljudi odje koliko si tup.
Shto bi ga kritikovao iko da se zamjera ostalim politichkim funkcionerima VPSCG, jer oni Pera nece da mijenjaju, odgovara im sad im je marioneta i njima banja, njemu banja i boli ih q.
Ovaj brani na osnovu politichke partije, onaj igra na mamino i tatino ime, onaj na tetkino itd.
I shto bi dovodili nekog ko nije voljan da se povinuje njihovom kretenzimu i unishtavanju ovoga sporta?
P.S. Progledacesh kad tad.
Klasicna ona opravdanja nekoga ko je kriv i dje se sve raspada.Ima nesto okolo,sto nam smeta ali vam necu rec sto.Postedi nas roPe.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
A da je Pero odma pošao u policiju, ništa od ovoga ne bi bilo.
Rekli su mi da sam tup!? To je jedino i sto su rekli drugo nisu ni mogli. Uzmimo za primjer rukometase. Ista prica i opet Pero ali ovaj put Milosevic. Pero ovo, Pero ono... milion negodovanja i prica nebuloznih. Zasto igra ovaj a ne onaj, zasto tamo a ne onamo, treba ovako a ne onako, onaj zbog para, a ovaj duzan. Pero klepa pare nista ga nije briga!? Covjek se rvao sa ajkulama, pokusavao da napravi sistem ali dzabe. Najurili ga i sto smo dobili? Nista kao i ovdje sto bi bio slucaj. Taj Pero je kao i ovaj sastavio ekipu i borio se da ih uopste prijave za takmicenja jer je ideja bila da se preskoce te kvalifikacije pa da se polako ukljucuju. Plasirali su se na EP usli medju 12 sasvim dovoljno. Mada je i tada bilo genijalaca koji bi sigurno i do medalje stigli sa onim timom!?
Isto i ovdje slucaj prica vam je kao da ne ynam kakv je izbor i spominjete covjeka koji bi vam vjerovatno isto rekao. Lako je pricati treba i uraditi, lako je pljuvati i biti protiv nekoga treba i biti za nekoga tako da vam je vizija ne daj Boze. Ovo nije samo ovaj sport vec generalno svaki, sa ovakvim mentalitetom osporavanje svega i svacega u jednoj zemlji od 600 hiljada ljudi koja s obzirom na broj i s obzirom na odliv talenata koji igraju za neke druge zemlje ima sasvim zadovoljavajuce uspjehe. Sve svodite na politiku. Ja sam vjerovatno veci opozicionar nego svi vi ali to sto necu da popljujem svakog naseg sportistu veze nema sa time.
Zar nije taj isti Porobic trebao da bude selektor Rusije i za vece pare, mislite da taj Porobic ne bi mogao naci angazman za iste pare koje ovdje dobija. Na kraju sto ce njemu sjekiracija kad moze bez pritiska nekog drugog da trenira? Covjek ima podrsku i saveza i javnosti iz razloga sto znaju da sa njim imamo sansu uzeti medalju bez njega ni to ne bi imali.
P. S. Obelikse znas onu izreku "Kad ćorav progleda daleko vidi" kao stvorena je za tebe.
http://vukajlija.com/kad-corav-progleda-daleko-vidi
E stvarno je genijalan potez ne prenosit' ovo no cemo gledat' snimak.Ne mogu ni rezultat da nadjem
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Dobili smo 8-5
bravo nam ga, sedmi smopih
nego je li moguce da postoji coek kao pero, koji nikad u zivotu nece priznat da je on nedje pogrijesio, nego mu je uvijek neko drugi kriv, on je fenomen... pera za predsjednika O.o
AJMO CRNA GORO !!!
Oće li bit dočeka?
cestitke hrvatima na osvojenoj bronzi...
e sad jos malo pa finale ...
idemo delfini
Ova kratka rečenica je postala BREND U Crnoj Gori.Otimaće se oko autorskih prava.
Mislim da je počela da se primenjuje od prethodne Olimpijade kada smo bili 4-ti, pa onda rukometašice6-te i na kraku košarkašice 6-te!
Tada sam govorio da je to glupost, treba slaviti samo medalje!
ja kad se sjetim doceka iz malage, dobro mi je za narednih 30 godina, pa da nista ne osvojimo, i da nam puero vazda trener bude. JER SAMO MI imamo zlato iz malage...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
CurvaNord,
Kakva će ti biti satisfakcija i zadovoljstvo ako Italijani pobjede Srbiju, a tvoja Crna Gora je 7-ma?
Ne smije se Italija podrzavat' ne ?
Savo D. na tribinama plivališta u Šangaju, bodriće reprezentaciju Srbije.
Sudija isti Turcin koji je sudio Srbija-CG u Malagi. Znaci, ko god da izgubi, na njega ce drvlje i kamenje, vazda je cudnih kriterijuma bio
Idemo, delfini...
Just to slip the skin...
I Koganov sudi finale, haahhahaha, biće zanimljivo
kako ruzna utakmica, lopta im i ne treba.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks