E sto da se radi... A ljudi moji.. da mjenjamo selektora ili ne, da mjenjamo savez ili ne, da mjenjamo pola reprezenacije ili ne, da mjenjamo...
Iskren da budem ne znam sto se tu treba ucinjeti da bi se doslo na zdrave grane..
Jednom sam postavio pitanje ko to treba da dodje u savez kao novi ljudi? Ja iskren da budem ne poznajem te nove ljude koji bi ru mogli da rade a da ne budu pod pritiskom interesa klubova. Jer svi ti novi a i stari su bili clanoci nekog kluba i onda , opet nista.... Ne znam za rjesenje tu.
Mjenjati selektora to mislim da je definitivno dio rjesenja, ali samom njegovom zamjenom ne mislim da bi doslo do drasticnog poboljsanja izdanja nasih reprezentativnih selekcija.. Mislim i na mladje isto tako, njih pogotovo nema nidje!!
Mjenjati pola ekipe ?? I to je drasticno rjesenje, ali sigurno da Sefiku treba dati zahvalnicu, a i jos poneko bi je dobio, po meni ticic, zatim bi razmisljao u pravcu nikole janovica .. Napisao sam to vise puta , nije lose jos jednom, u našoj ekipi nikada nece moci zajedno da funkcionisu kao jedna cjelina 5 ili 6 ega kao što su, braća janović, zloković, gojković, dodaj njim sefika, ivovic. Vlado je prvi pokupio kofere kada je vidio da tu leba vise nema, zloković je otprilike njegovim stopama, tako da sada janović kolo vodi. Svako ko misli suprotno po meni grjesi.. Jer kada ti imas u ekipi prvu sedmorku u kojoj svaki od igraca z sebe misli da je najbolji na svjetu, i koji se uzgred budi receno ocima na mogu vidjeti, onda ta treba da se ocekuje? Ne budimo smjesni...
Smisao ove lakrdije je da se oni nekako dovuku do olimpijskih igara sledece godine u nekom, bilo kakvom sastavu, ono labudova pjesma generacije, a onda totalno podmladjivanje repreyentacije.. Samo jos ovo , bojim se da poslije tog podmladjivanja , ovo 6 ili 7 mjesto će biti misao na imenica, s obzirom kakve imamo alternative...

Bookmarks