View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 429 of 942 FirstFirst ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... LastLast
Results 10,701 to 10,725 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    znam da je proslog ljeta nakon zagreba rekao da je nezainteresovan...
    A nije ni on corav da vidi kako funkcionishu ova gamad iz saveza pa mu se ne sjekira dodatno oko toga, to ti je isto kao situacija u Fk Buducnost, sad da dovedu Ancelotija za trenera Mugi bi diktira ko ce da igra ko nece, tako i ovi iz saveza ovamo, sa Shefikom i ostalim zajebancijama.

Onda ovo shto kapiten daje izjave, iskreno ne vjerujem da je momak takav penal i da to pricha nego jednostavno ispricha to shto mu je recheno i zdravo djaci.

Sramota.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    A nije ni on corav da vidi kako funkcionishu ova gamad iz saveza pa mu se ne sjekira dodatno oko toga, to ti je isto kao situacija u Fk Buducnost, sad da dovedu Ancelotija za trenera Mugi bi diktira ko ce da igra ko nece, tako i ovi iz saveza ovamo, sa Shefikom i ostalim zajebancijama.

Onda ovo shto kapiten daje izjave, iskreno ne vjerujem da je momak takav penal i da to pricha nego jednostavno ispricha to shto mu je recheno i zdravo djaci.

Sramota.
    Po meni je još veći penal ako govori nešto što mu je neko drugi rekao da kaže, a da to ne misli.

Mislim da bi Čapro bio idealan za selektora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Po meni je još veći penal ako govori nešto što mu je neko drugi rekao da kaže, a da to ne misli.

Mislim da bi Čapro bio idealan za selektora...
    bio bi on idealan al mislim da bi to odmah znacilo da se prekrize sefik, ticic, danilovic...pa mozda i jos ko bolji...ne zaboravite kako je mladjana izbacio iz sastava a primorac bez njega osvojio ligu sampiona...
    i naravno siguran sam da mu ne bi niko mogao diktirati sta i kako da radi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Znao sam da se Hrvatska raspada bas kao i mi,zato mi je jos zalije sto smo ispali,postadosmo prosjek u vaterpolu lagano....Sto se tice Italijana samo se cekalo kad ce opet proplivat,nikakvo iznenadjenje....
    ...sve je to normalno i relano, ništa strašno.Poslije osamostaljenja došlo je do euforije, imali smo na raspolaganju sve igrače stasale za velika djela, drugi nas nijesu ozbiljno shvatali,od nas se nije previše očekivalo, poklopile su nam se kockice i osvojili smo titulu!
    Od tada Olimpijada 4-ti,svjetsko Rim 9-ti,evropsko Zagreb 5-ti,svjetsko Kina 7-mi.To je kontinuitet rezultata koji jasno govori gdje pripadamo.Možemo mi da se zavaravamo koliko hoćemo ali poslije Malage, Crna Gora je osrednja reprezentacija od koje više niko ne zazire.
    Ali tako je to, na kraju dođe sve na svoje!
    Zato ja smatram da imamo veliku šansu na evropskom prvenstvu u košarci.veoma smo jaki a niko nas posebno ne uvažava.ako sada to ne iskoristimo , nećemo imati šansu više nikada.
    Jer kod nas kao malu zemlju ne važi pravilo , TREBA VREMENA, jer koliko nam god daš vremena nas ima ko u osrednjem evropskom gradu, a odatle nema šanse izvući nešto.Košarkaši su relikt nekih prošlih vremena, stasavali su u velikim klubovima SFRJ i Evrope.Zato je sada i više nikada velika šansa.
    jedino gdje je naša veličina prednost je životni standard.Tu možemo biti kao Luksemburg!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bio bi on idealan al mislim da bi to odmah znacilo da se prekrize sefik, ticic, danilovic...pa mozda i jos ko bolji...ne zaboravite kako je mladjana izbacio iz sastava a primorac bez njega osvojio ligu sampiona...
    i naravno siguran sam da mu ne bi niko mogao diktirati sta i kako da radi...
    Zato i mislim da bi bio idealan Treba tu čistkica mala da se napravi i red da se zavede, to se vidi iz aviona...

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Mogao bi i Vičević...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da se ni capru bash ne radi u uslovima u kakvim funkcionise vaterpolo kod nas. uz to, covjek je otisao u italiju da makar malo naplati svoje znanje, bez mnogo pritiska. zasluzio je, s obzirom na to sta je uradio sa primorcem, i u kakvim je uslovima radio.

ali, sustinski, mislim da bi bilo kakva radikalna promjena [tipa promjena selektora] bila dobra. pero je odlican trener, medju najboljima, ali je ocigledno da ovo vise ne ide, i da nece ni da krene dok se nesto ne promjeni. potrosicemo citavu vrhunsku generaciju, a osvojiti samo 1 medalju.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Ja ne vjerujem sto pisu pojedini. Sad je Ticic namjerno udario Busljea!? Svaka mu onda cast za izvjedbu. Ko je gledao cio snimak vidjelo se da mu je isti sekud bilo krivo i onakvih duela ima na stotine samo se eto na ovom desilo da ga je pogodio na nezgodno mjesto. Namjerno nije mogao.

Znaci dodje Capro i prekrizi ovih pet, sest igraca!? Pa sa kime cemo igrati? Nek jos izbaci i Mladjana a sa njime i brata mu i zlato je sigurno!? Ako vec idemo tim redom mogao bi i Zlokovica. Sto da ne? Mnogo se prenemaze. Jel da!? A tek Ivovic? On je posebni ljubimac ili mi se onomad ucinjelo u Kotoru... ma nema veze. Capro je imao legiju stranaca. Trebalo bi vidjeti da mu se dovedu oni isti igraci ili bar slicne kvaliete. Poslije Pro Reka sigurno najjaci tim zadnje tri sezone i ove bi bio da su ih ispratili finansijski. Nego pomislili neko kada su ih dovodili odakle nam pare za platu ovim ljudima. Valjda stvoris uslove pa se pruzas koliko si dugacak. Nemam nista protiv covjeka ali nije rjesenje u ovom trenutku i ne vjerujem da bi sam htio no on ce sigurno jednog dana biti selektor.

Ovdje ste upravo izbacili sami par razloga zbog kojih sam za Porobica. To sto ga novinari ne prozivaju nije sto ih neko placa vec sto su upoznati sa situacijom. To sto je sportska javnost za njega je isto zbog toga. To sto mi imamo neki cudan mentalitet da sve kudimo i rusimo a nista ne gradimo to je druga stvar. Po meni imali smo sansu i na ovom prvenstvu nisu prosli ali nisu ni razocarali. Niko od njih opravdanje i ne trazi. Pero ce najvjerovatnije ostati do Londona. U Kotoru repka nece igrati sigurno a vi i ne morate pratiti vaterpolo dok je Pero selektor i svi zadovoljni. Nama je selekcija inace na staklenim nogama tako da nam ove vase tzv. reforme sa krizanjima stvarno ne trebaju bez da dozivimo totalni krah.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Razbijas vaterpolo. Vidi se da ga dugo pratis.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Koliko se ti nalupao u ovaj zadnji post i ostade ziv, sve ti prosto...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj džika je neko iz saveza ili blizak savezu, ako već ne ide Porobić dajte makar njega banujte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rodione, kakve gluposti pises, postaces mi miliji nego krnjas.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

38 postova, a bar 25 budalaština, šampion svijeta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zadnja sansa da se obezbijedi nastup na OI je kvalifikacioni turnir u Kanadi. Australija i USA ce srecom vjerovatno vec biti kvalifikovane, tako da nama ostaje borba sa Spanijom, Grckom, Rumunijom, Njemackom, Kanadom, Rusijom... (ne znam je li sve ove ekipe imaju pravo ucesca na tom turniru) za preostala 3 mjesta. Kvalifikacija ne bi trebala biti upitna, ali vise nista nije toliko sigurno.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sigurno cemo biti znatno oslabljeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ja ne vjerujem sto pisu pojedini. Sad je Ticic namjerno udario Busljea!? Svaka mu onda cast za izvjedbu. Ko je gledao cio snimak vidjelo se da mu je isti sekud bilo krivo i onakvih duela ima na stotine samo se eto na ovom desilo da ga je pogodio na nezgodno mjesto. Namjerno nije mogao.

Znaci dodje Capro i prekrizi ovih pet, sest igraca!? Pa sa kime cemo igrati? Nek jos izbaci i Mladjana a sa njime i brata mu i zlato je sigurno!? Ako vec idemo tim redom mogao bi i Zlokovica. Sto da ne? Mnogo se prenemaze. Jel da!? A tek Ivovic? On je posebni ljubimac ili mi se onomad ucinjelo u Kotoru... ma nema veze. Capro je imao legiju stranaca. Trebalo bi vidjeti da mu se dovedu oni isti igraci ili bar slicne kvaliete. Poslije Pro Reka sigurno najjaci tim zadnje tri sezone i ove bi bio da su ih ispratili finansijski. Nego pomislili neko kada su ih dovodili odakle nam pare za platu ovim ljudima. Valjda stvoris uslove pa se pruzas koliko si dugacak. Nemam nista protiv covjeka ali nije rjesenje u ovom trenutku i ne vjerujem da bi sam htio no on ce sigurno jednog dana biti selektor.

Ovdje ste upravo izbacili sami par razloga zbog kojih sam za Porobica. To sto ga novinari ne prozivaju nije sto ih neko placa vec sto su upoznati sa situacijom. To sto je sportska javnost za njega je isto zbog toga. To sto mi imamo neki cudan mentalitet da sve kudimo i rusimo a nista ne gradimo to je druga stvar. Po meni imali smo sansu i na ovom prvenstvu nisu prosli ali nisu ni razocarali. Niko od njih opravdanje i ne trazi. Pero ce najvjerovatnije ostati do Londona. U Kotoru repka nece igrati sigurno a vi i ne morate pratiti vaterpolo dok je Pero selektor i svi zadovoljni. Nama je selekcija inace na staklenim nogama tako da nam ove vase tzv. reforme sa krizanjima stvarno ne trebaju bez da dozivimo totalni krah.
    imas li tui pojma uopste sta lupetas...kakve gluposti pises...da si ikada usao u bazen makar i rekreativno da igras ili drzis loptu u ruku znao bi da kad te neko drzi pod vodom za ruku da ti je mnogo lakse da se otrgnes nego da se prevrces laktom preko njega...ne kaze niko da je namjerno htio da mu razbije arkadu al je sigurno htio da ga "cacne"...
    prekrizi koliko god njih treba da prekrizi, sto da ne...nema nezamjenjivih...koga god nije volja da se uklopi u TIM neka mu je sreca na put...ni juniorsku repku da su vodali na ovoliko velikih takmicenja bi se iskalila toliko da bi se mogla borit za 8. mjesto...
    i kad se razumijes toliko u legiju stranaca primorca aj mi fino kazes koliko je stranaca bilo kada je capro vratio titulu primorcu poslije 21 godine...
    pa onda mi kazi koliko je bilo stranaca kad je isti taj capro sa primorcem pokraden u madjarsku protiv vasasa kad su imali priliku da odu na f4...
    pa onda da mi nabrojis koliko je stranaca bilo u sezoni kada je primorac osvojio LS kao i onda kada je bio vicesampion...ne zaboravi u tim godinama je za prvi tim primorca bilo registrovano vise od 20 igraca i svi su oni odigrali bar po neku utakmicu...
    a kada se toliko dobro razumijes u vaterpolo kazi mi onda i u istim tim sezonama koliko je budva imala stranaca...to vam nikome ne smeta...ne zaboravi, i srbi su stranci...zato mani se corava posla jer veze nemas o ovom sportu...a ako toliko toga znas mozda sto i kazu si neki njihov pa si dosao da dokazes koliko ste neupuceni i povrsni...mada nit me interesuje nit mi se u to zalazi...
    inace kod nas su novine posebna stvar...treba ih kupovat samo da bi se rostilj potpalio i nista drugo...odavno sam poceo da ih citam odozad al u zadnje izbjegavam uopste da ih koristim...kako jave poglavari tako se i pise, posto kod nas nista ne moze bez politike...a javnost sta misli...koliki im je IQ dokazuju svakim danom sve vise...od '91 pa na ovamo...
    a inace kazes da si za reforme samo ako se dozivi totalan krah...a na sta tebi ovo lici zadnje 3 godine...meni na neku bajku al nikako da je iscitam do korice...imas 2 golmana u samom vrhu, imas ivovica koji je jedan od najboljih bekova i jokica koji je to bio do par godina u nazad, tonija koji je svakim danom sve bolji i komad ispred ticica (ovog drugog bi na pozajmicu makedoncima u paketu sa danilovicem i sefikom) imas borisa koji vazi za jednog od najboljih centara i vukcevica koji moze kvalitetno da ga odmjeni i svakim danom je sve bolji....imas bracu janovic koji su sjajni kombinovani igraci i mogu podjednako dobroda pokriju svaku poziciju (nikola moze i na go)imas brgu i vjeka koji su tu kaoradilice da plivaju tamo vamo do besvjesti, da kradu lopte, da isplivaju kontru, zavuku po koji gol sa vanjske pozicije...dje su ti darko,klikovac, radovic koje treba malo uigrat sa ovom repkom jer su tek ubaceni al su se sjajno snasli...koliko god filip da nije imao snage na svakoj tekmi je izborio po par iskljucenja...draskovic koji moze biti sjajna zamjena i vjeku i brgi...to su sve sjajni igraci, pojedinci koji su sada u timu...a probralo bi se tu jos bar 5 dobrih igraca koji bi morali da idu sa ovim timom na pripreme da se kale i polako dobijaju mjesto...nece ovi dovjeka trajat, poslije londona ce se pocet rasipat po malo...a ne mislim da ce se tad vaterpolo prestat igrat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Sigurno cemo biti znatno oslabljeni.
    ma oslabljeni su oni u glavu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    38 postova, a bar 25 budalaština, šampion svijeta
    ovih preostalih 13 su 100% recepti za kolace...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Znaci glupost je da Primorac unazad tri sezone medju dva u Evropi? Rezultati govore sami po sebi a i ove bi godine da ih nisu omele druge stvari. Sam Milanovic je na kraju sezone rekao da su po njemu izdvajala tri tima Reko Partizan i Primorac koji nazalost je imao turbulentnu sezonu. Glupost je da je bio legija stranaca? Mozda su ono bili ti igraci koje je pocerao Pero a u stvari trebali da igraju za CG!? Jesam li ja govorio o krizanju igraca ili neko drugi!? Glupost je to sto tvrdim da Ticic nije namjerno udario Busljea!? Nekoliko puta gledao snimak. Glupost je da onakvih duela ima na stotine. Glupost je da je jedina zamjena kakva takva za Pera, Capro koji u ovom trenutku nije rjesenje. Glupost je da su i novinari uz Pera? Pa sami priznajete.

Na sve ovo vi samo kazete gluposti i mora da je neko iz saveza. Ma jesam evo pisem iz Sangaja. Vlaga nas ubi i bas sretoh Pera koji mi veli dok je davao igracima na papir napisano sta da izjave novinarima Rodjo, o Rodjo imamo zlato iz Malage imacemo ga i iz Londona. Istina ziva.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

Znaci glupost je da Primorac unazad tri sezone medju dva u Evropi? Rezultati govore sami po sebi a i ove bi godine da ih nisu omele druge stvari. Sam Milanovic je na kraju sezone rekao da su po njemu izdvajala tri tima Reko Partizan i Primorac koji nazalost je imao turbulentnu sezonu. Glupost je da je bio legija stranaca? Mozda su ono bili ti igraci koje je pocerao Pero a u stvari trebali da igraju za CG!? Jesam li ja govorio o krizanju igraca ili neko drugi!? Glupost je to sto tvrdim da Ticic nije namjerno udario Busljea!? Nekoliko puta gledao snimak. Glupost je da onakvih duela ima na stotine. Glupost je da je jedina zamjena kakva takva za Pera, Capro koji u ovom trenutku nije rjesenje. Glupost je da su i novinari uz Pera? Pa sami priznajete.

Na sve ovo vi samo kazete gluposti i mora da je neko iz saveza. Ma jesam evo pisem iz Sangaja. Vlaga nas ubi i bas sretoh Pera koji mi veli dok je davao igracima na papir napisano sta da izjave novinarima Rodjo, o Rodjo imamo zlato iz Malage imacemo ga i iz Londona. Istina ziva.
    Kad nije glupost sto ne odgovori koliko je stranaca bilo u primorac u zadnje 3-4god a koliko u budvu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    Kad nije glupost sto ne odgovori koliko je stranaca bilo u primorac u zadnje 3-4god a koliko u budvu?
    ma moze i u jadran no mi smor da se stalno vatamo za jadran....

pa fino kad nabroji ko je koliko imao stranaca a koliko registrovanih igraca koji su odigrali po 2 ili vise utakmica da vidimo koliki je to procenat stranaca u klubu...pa da ne ispadne da su ovsa druga 2 sa cattarom 3 kluba imala skoro duplo vise...
    mani se gluposti kad ti ni one ne idu od ruke...bolje idi igraj domine, no i za to trebaju klikeri...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Kalimero @

Ne govorim da je Capro los trener vec o tome da sada niti bi bilo dobro niti bi imao potrebnu podrsku niti bi on sam htio. Znam sastav Primorca kada je osvojio titulu. Koliko mi se cini nije imao nijednog stranaca ali sam zato naglasio unazad tri sezone. Sjecam se da su pokradeni u Madjarskoj. Sto se tice incidenta sa Ticicem njegovo je kako ce postupiti kad te neko vuce i faulira non stop. Svi zapeli sto su trazili time out a niko sto se ovi brane kao da im zivot zavisi. Ono i nije bio neki jak udarac ali ga je pogodio na nezgodno mjesto. Vidio stotinu puta da onako izvlace ruku a vjerujem i ti. Za Budvu sto pitas ne mogu da se sjetim jer sam vazda pratio Primorac i Jadran oni su mi nekako bili sporedni.

...imas 2 golmana u samom vrhu, imas ivovica koji je jedan od najboljih bekova i jokica koji je to bio do par godina u nazad, tonija koji je svakim danom sve bolji i komad ispred ticica (ovog drugog bi na pozajmicu makedoncima u paketu sa danilovicem i sefikom) imas borisa koji vazi za jednog od najboljih centara i vukcevica koji moze kvalitetno da ga odmjeni i svakim danom je sve bolji....imas bracu janovic koji su sjajni kombinovani igraci i mogu podjednako dobroda pokriju svaku poziciju (nikola moze i na go)imas brgu i vjeka koji su tu kaoradilice da plivaju tamo vamo do besvjesti, da kradu lopte, da isplivaju kontru, zavuku po koji gol sa vanjske pozicije...dje su ti darko,klikovac, radovic koje treba malo uigrat sa ovom repkom jer su tek ubaceni al su se sjajno snasli...koliko god filip da nije imao snage na svakoj tekmi je izborio po par iskljucenja...draskovic koji moze biti sjajna zamjena i vjeku i brgi...to su sve sjajni igraci, pojedinci koji su sada u timu...a probralo bi se tu jos bar 5 dobrih igraca koji bi morali da idu sa ovim timom na pripreme da se kale i polako dobijaju mjesto...nece ovi dovjeka trajat, poslije londona ce se pocet rasipat po malo...a ne mislim da ce se tad vaterpolo prestat igrat...
    Sa ovim zadnjim tvojim pasusom se slazem u potpunosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa ovim zadnjim tvojim pasusom se slazem u potpunosti.
    Slazes se da imamo vrhunsku ekipu, a istovremeno, 9. pa, optimisticki, 7. mjesto na SP ne smatras neuspijehom?!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako bi otišao Peša zvani "legenda" sa jesta selektora, oće li bit šansi da se Gojković vrati u reprezentaciju?

Ostaje nam jedino Uskokovića da vraćemo iz penzije!

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Slazes se da imamo vrhunsku ekipu, a istovremeno, 9. pa, optimisticki, 7. mjesto na SP ne smatras neuspijehom?!
    Rekao sam vec prije da smo realno medju pet ekipa gdje igra mnogo faktora koja ce da odskoci i uzme prvenstvo. Od ljudi nabrojanih u pasusu na ovom takmicenju fale Zlokovic, realno najvise jer tesko je igrati bez takvog centra, Vjeko, Mladjan... Uzmi bilo kojoj repki igrace takvih kvaliteta ne bi prosli bolje od nas. I vjerujem da ta ekipa moze mnogo u Londonu ako budu svi zdravi.

Page 429 of 942 FirstFirst ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)