Page 27 of 35 FirstFirst ... 17232425262728293031 ... LastLast
Results 651 to 675 of 873

Thread: Invazija na Libiju

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Naravno da treba podržat oslobodilački front,pa to su uradile vodeće zemlje Evrope.A i mašine crnogorske firme IMK su u rukama pobunjnika,spoljna politika se zansiva na interesima i realnostima.
    okle tebi da je to oslobodilacki front?

Pa sta ako su uradile vodece evropske zemlje. Znaci sve sto one urade to trebamo i mi da uradimo pa nebitno je li to ispravno ili nije?

Da, da najbitniji su interesi, a ocemo li mi sacuvat obraz to nije bitno, ustvari mi i nemamo obraza odavno. No nebitno, vazno je da mi ne prestajemo da se supkamo zapadu. I da, zaboravio si da pomeneš evroatlanske integracije u svom postu, ovako bez te dvije riječi ne valja ništa, ka da ništa reka nisi
    Last edited by chucknorris; 22-07-11 at 11:04.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Jedno pitanje za tebe. Što ne izađeš na ulicu da ih oboriš
    Pa da, mogao bih da izađem, ne mogu mi ništa, oboriću ih sam

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Pa da, mogao bih da izađem, ne mogu mi ništa, oboriću ih sam
    Svi imaju istu priču.
    "Ne mogu sam"
    Kad bi se skupili oni koji "ne mogu sami" bila bi masa naroda. Ali je lakše sjeđeti ispred TV-a i psovati
    Last edited by Rakun; 22-07-11 at 11:14.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

okle tebi da je to oslobodilacki front?

Pa sta ako su uradile vodece evropske zemlje. Znaci sve sto one urade to trebamo i mi da uradimo pa nebitno je li to ispravno ili nije?

Da, da najbitniji su interesi, a ocemo li mi sacuvat obraz to nije bitno, ustvari mi i nemamo obraza odavno. No nebitno, vazno je da mi ne prestajemo da se supkamo zapadu. I da, zaboravio si da pomeneš evroatlanske integracije u svom postu, ovako bez te dvije riječi ne valja ništa, ka da ništa reka nisi
    Da li trebamo da slijedimo zemlje EU ili zemlje podsaharske afrike?
    Naravno eUroatlanske integracije

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Svi imaju istu priču.
    "Ne mogu sam"
    Kad bi se skupili oni koji "ne mogu sami" bila bi masa naroda. Ali je lakše sjeđeti ispred TV-a i psovati
    da, bas bi bila masa naroda, svi laprdaju bezveze, a kad dodju izbori 70% izlaznost, a ne postoji ni jedna prava opoziciona stranka tako da svi glasaju za režim, a vjerovatno i ja laprdam bezveze..

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Da li trebamo da slijedimo zemlje EU ili zemlje podsaharske afrike?
    Naravno eUroatlanske integracije
    Nema potrebe da slijedimo nekoga, ni EU, ni podsaharsku Afriku. Trebalo bi nešto i sami da uradimo. Valjda nismo nesposobni, a možda i jesmo

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Valjda nismo nesposobni, a možda i jesmo
    nikad malo dokaza da smo nesposobni za sve zivo, osim za rasprodaju svoje imovine
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SRAMNO I STIDNO! Uvlakacka vlast kao i do sad. Nikakva suverena drzava nismo, ni po jednom segmentu. Mozda da li treba da iskljuce struju nekoj porodici, tu smo suvereni, tu se pita neko nas...
    Potrcase odma da priznaju ove... jaa ne mogu da vjerujem. PIH!
    A skidanje vlasti... pa evo, imali ste facebook proteste. Koliko je ljudi bilo? 100injak. Nas 30ak entuzijasta koji se znamo i niko vise.
    Ali ne, ko zna ko je organizovao to, onaj penal, onaj , ovaj, onaj... treba da vas BOLI KU.RAC KO JE ORGANIZOVAO PROTESTE!
    Kako u Grcku? Boli ih penis ko organizuje proteste, ako je nesto lose? Izadje 30,000 ljudi i ciao! Pa ce se vlast razmahivat repom u tamo nekim drzavama poput Crne Gore, u Grcku nece.
    Odje nema osnovnog odnosa u nasoj drzavi.
    `Vlast se plasi naroda!` a odje kod nas je stvar obrnuta. Jer smo velike SISE.
    Priznaju Kosovo, 80% naroda se ne slaze sa tim, polome se 2 stakla, 3 kante za smece, odma HULIGANI,RUSILACKI POHODI SRBA! (A ne razmislja se jel bilo tu Crnogoraca?!)
    A Kad se Solun i Atina zapale, ali bas ZAPALE(!), ok je, bore se za svoja prava...
    I onda mico moj, vlast ce malo pazljivije donosit odluke, obracace paznju na to da li ce se narod buniti. Jer nema potrebe da kiksas i doneses neku odluku koja bi odgovarala velikim silama ako tebe opstanak visi o koncu u tvojoj drzavi i ako ce ti narod napravit milionsku stetu ili sto vec!
    Nego dobro, mi smo veci evropljani od ostalih. Grcka, ta varvarska zemlja, koja nema osnovnu kulturu zivljenja...
    PIH!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    SRAMNO I STIDNO! Uvlakacka vlast kao i do sad. Nikakva suverena drzava nismo, ni po jednom segmentu. Mozda da li treba da iskljuce struju nekoj porodici, tu smo suvereni, tu se pita neko nas...
    Potrcase odma da priznaju ove... jaa ne mogu da vjerujem. PIH!
    A skidanje vlasti... pa evo, imali ste facebook proteste. Koliko je ljudi bilo? 100injak. Nas 30ak entuzijasta koji se znamo i niko vise.
    Ali ne, ko zna ko je organizovao to, onaj penal, onaj , ovaj, onaj... treba da vas BOLI KU.RAC KO JE ORGANIZOVAO PROTESTE!
    Kako u Grcku? Boli ih penis ko organizuje proteste, ako je nesto lose? Izadje 30,000 ljudi i ciao! Pa ce se vlast razmahivat repom u tamo nekim drzavama poput Crne Gore, u Grcku nece.
    Odje nema osnovnog odnosa u nasoj drzavi.
    `Vlast se plasi naroda!` a odje kod nas je stvar obrnuta. Jer smo velike SISE.
    Priznaju Kosovo, 80% naroda se ne slaze sa tim, polome se 2 stakla, 3 kante za smece, odma HULIGANI,RUSILACKI POHODI SRBA! (A ne razmislja se jel bilo tu Crnogoraca?!)
    A Kad se Solun i Atina zapale, ali bas ZAPALE(!), ok je, bore se za svoja prava...
    I onda mico moj, vlast ce malo pazljivije donosit odluke, obracace paznju na to da li ce se narod buniti. Jer nema potrebe da kiksas i doneses neku odluku koja bi odgovarala velikim silama ako tebe opstanak visi o koncu u tvojoj drzavi i ako ce ti narod napravit milionsku stetu ili sto vec!
    Nego dobro, mi smo veci evropljani od ostalih. Grcka, ta varvarska zemlja, koja nema osnovnu kulturu zivljenja...
    PIH!
    Ponavljam i tebi.
    fino transparent u ruke pa na ulicu.
    I tek onda imaš pravo da kritikuješ ostale građane CG.
    Ajde počni ti jer si ovako pizda taman koliko pričaš za ostale.
    Peticije,forumi, a pogotovo je*eni Facebook ne znače ništa.

Možda si potomak mudovišta iz Šavnika (moje saučešće pošto kažu da je to mudo umrlo) pa se pokaži.
    Last edited by Rakun; 22-07-11 at 14:00.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vlast u grckoj se nece razmahivat?a vidji kako nece vise izac kad im je drzavni dug 400 milijardi.bulaznis ovuda
    a eo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dabogda taj izdajnički " libijski oslobodilački front" u krvi bio ugušen, a Gadafi im se krvi napio svima! Smrt "pobunjenicima" za vijeke vjekova i sloboda libijskom narodu! Živio Gadafi!
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako gadafiji teroristi prave novi Lokerbi od Osla,biće zgaženi za 7 dana !
    Last edited by minjo; 22-07-11 at 15:49.

Thanks Thanks Given 
    3,196
    Thanks Thanks Received 
    3,234
    Thanked in
    1,568 Posts

nesto mi govori da ce ga tek pravit od ostalih evropskih gradova..a i nasa "pametna" jada je priznala pobunjenike, bez da im je iko to i trazio..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Sramota,brzo smo zaboravili na Gadafija,ostace pukovnik na vlasti pa ce nam onda bit' jasno koliko smo se zajebali!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,678
    Thanked in
    1,051 Posts

Ne znam jel od Gadafija sa ljubavlju al više stotina mrtvih u Oslu danas nije od rešoa na plin.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

CIA snajka CIA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    nesto mi govori da ce ga tek pravit od ostalih evropskih gradova..a i nasa "pametna" jada je priznala pobunjenike, bez da im je iko to i trazio..
    kakvi imbecili

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ministar unutrasnjih poslova Norveske izjavio je da je pocinilac jednog od napada(pucnjave u kampu mladih) Norvezanin.Dakle, polako sa ishitrenim zakljuccima.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    3,196
    Thanks Thanks Received 
    3,234
    Thanked in
    1,568 Posts

jesu li ovo pobunjenici pobijedili pa šenluče na ovaj način?

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,678
    Thanked in
    1,051 Posts

Nesretna pobunjenička vojska koja u svemu oskudijeva jurca putem i puca u svim mogućim pravcima . Baš su se zainteresovali kako da sve snage na Gadafija usmjere .Da im nije NATO-a za 10 dana bi plivali ka Francuskoj i Italiji.

Evo jedan zanimljiv tekst.

izvor: rudan.info, piše: Vedrana Rudan

Kako je život nama civiliziranima bio jednostavan prije ovog pokolja u Oslu i okolici. “Jebeni muslimani” dizali su svijet u zrak. Blizanci, avioni, autobusi u Londonu, čak i policijska postaja u mom gradu Rijeci… Nigdje čovjek nije mogao biti i nije siguran.

Često putujem, bar jednom u dva mjeseca na aerodromu skidam cipele, znam da u torbi ne smijem imati bočicu vode, ni škarice, ni lamicu za brušenje noktiju, jedina tekućina koju smijem unijeti u avion je parfem kupljen na aerodromu. Iako je civilizirani svijet učinio i čini mnogo na istrebljenju muslimana, svi mi mrzimo nosače turbana i pokrivene žene, ipak nije dovoljno.

Zato bombe padaju na Libiju, zato crkvaju u plamenu dječica u Pakistanu, sve su to bili budući teroristi koje treba zatrti ili na majčinoj sisi ili već u očevim jajima. Da se ne koti tamnooka teroristička gamad. Afganistan je u ime demokracije pretvoren u spaljenu zemlju, Irak također, Libija je na putu za pakao, Gaza, to rodilište terorista, ne smije se čak ni spomenuti.

Ako nekom luđaku ili luđakinji, ja sam ta, padne na pamet da kaže ili napiše kako u tom koncentracijskom logoru od gladi, žeđi, blata i neimaštine umiru ljudska bića pred očima “civiliziranog svijeta”, taj se ili takva odmah imenuje “antisemitom” pred kim se preko noći zatvaraju vrata svih medija koje kontroliraju “žrtve holokausta.”

A “žrtve holokausta” su svi koji se zalažu da se Gaza izbriše sa lica zemlje u ime života u mirnijem i boljem svijetu očišćenom od muslimana i terorizma. Jer, to nam je svima jasno, terorizam može biti samo muslimanski. Zbog nosača turbana mi bosi prolazimo kroz detektor metala na svakom aerodromu, zbog tih gadova bakice diljem svijeta moraju rukama i nogama carinicima objašnjavati da zvono zvoni, dok se one provlače kroz detektor, jer imaju umjetni kuk a ne bombu među starim, osušenim bedrima.

Da, još jučer svijet je bio mjesto u kome smo znali tko je tko u našim životima. Dijelili smo se na bijele i prebijele kršćane i smeđe, tamnosmeđe, blijedosmeđe, mrkosmeđe gadove koji bombama razaraju naše gradove i naše živote. Kad tamo…Oslo!

Bijeloputi mladić koji jedva da ima trideset i oči tako plave da ga čak ni na aerodromu ne bi prisilili da skine cipele pobio je stotinjak norveške djece a Oslo pretvorio u Bagdad. Zgromilo nas je to, nas bijelce i katolike i pravednike. Kad ginu mali Libijci, Pakistanci, Afganistanci, Iračani, dječica iz Gaze, sve nam je to nekako normalno. Jedna rečenica u medijima.

Ipak su svi ti klinci budući teroristi. Ali ovi bijeli dječaci i cure? Oslo? Bila sam u njemu. Savršeno čist, civiliziran i tako ledeno blistav grad. Na njihovoj sam rivi vidjela blijedopute ljude kako pjevaju i plešu. Njih pobiti? Njih koji tako prozirni nikad nisu i ne bi i neće mrava zgaziti? Nevjerojatno.

Za ovaj zločin nitko od onih koji nam stalno tumače što je to terorizam neće moći naći objašnjenje osim da je plavooki i plavokosi mladić teški duševni bolesnik. Samo bolestan kršćanin može učiniti masakr. Samo bolestan musliman nije terorist. Živimo u svijetu koji se dijeli na smeđe gadove i bijele bolesnike. Neka počivaju u miru klinci koji su perverzno umrli u Norveškoj umjesto da časno poginu u Afganistanu štiteći svijet od terorizma.

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,678
    Thanked in
    1,051 Posts

Pa idemo dalje:

Najmanje sedam ljudi poginulo je danas u NATO bombardovanju grada Zlitena, oko 150 kilometara od Tripolija, kada je pogođena jedna bolnica.

Libijske vlasti odvele su grupu novinara na mjesto gdje se dogodio napad u Ziltenu, gradu od oko 200.000 stanovnika. Novinari navode da je zgrada bolnice potpuno uništena, a da su svuda mogli da vide razbacan medicinski materijal.

Vlasti u Tripoliju navode da se napad dogodio jutros, a na licu mjesta bilo je pet ambulantnih automobila i medicinsko osoblje koje i dalje traga za mogućim preživjelima.

Pobunjenici već nekoliko sedmica pokušavaju da zauzmu grad Zliten.

Samo prošle sedmice u borbama je poginulo 16 pobunjeničkih vojnika, dok je ih je 126 ranjeno.

U medjuvremu, NATO je pojačao vazdušne napade na oblast oko Misrate, tako da je od prošle srijede bombardovano više desetina ciljeva u toj oblasti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nije NATO-a, ta stoka pobunjenička bi bila zbrisana sa lica zemlje u vrlo kratkom roku. Ali nikad nije kasno, ovako će im biti još bolnije. Idemo, pukovniče, GAZI *****!
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    4,369
    Thanks Thanks Received 
    8,460
    Thanked in
    3,228 Posts

A koga briga, dok ne vidis nesto svojim ocima ne mozes znati, ovako je sve nagadjanje jer su mediji posli u q.

Thanks Thanks Given 
    3,196
    Thanks Thanks Received 
    3,234
    Thanked in
    1,568 Posts

ne zna se laže li više cnn ili oni...

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zavrsava se sve ovo lagano veceras...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

javlja al dzazira da su teroristi ufatili Gadafijevog sina i da im se predala Gadafijeva garda koja je njega cuvala

Page 27 of 35 FirstFirst ... 17232425262728293031 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)