neće, a i zašto bi pravili problem oko međunarodne u drugoj državi![]()
neće, a i zašto bi pravili problem oko međunarodne u drugoj državi![]()
She is only here to annoy herself!
pa ne znam piše na toj međunarodnoj valjda za koje zemlje važi, za Srbiju važi sigurno a trebalo bi i za al..
She is only here to annoy herself!
Ponesi zeleni karton za vozachku niko ne pita![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da imas dvije ali jedna je nevazeca i ako to utvrde ides u zatvor, i koliko znam na granicnom prelazu ja dajem samo licnu i saobracajnu, vozacku mi ne traze.
Naravno da ti traze vozacku.
Znam da je nevazeca, a mislis li da ce oni svakome provjeriti vozacku? Ma daj.
TAKUMI
Meni ne traze, cak sam jednom bio za Srbiju a oduzeli mi vozacku u Mojkovac, i ja kazem policajcu da mi zbog toga treba, a on kaze ti sa ovim papirom mozes voziti i kroz Srbiju,i ja se sjutra vratio bez problema, nijedna granica mi nije trazila vozacku, ali me nije ni policija zaustavila da bih utvrdio vazi li onaj papir sto kaze da mozes upravljati jos 24 casa.
ada ko se god uputi na veliki put...naravno da znaju da imas vozacku, da nisi neispravan krenuo...e sad mos zadest nekog smorenog kontrolora, sto do podna mrzi sebe a od podna svakoga, e taj ce ti auto prevrnut naopacke da ti nadje nesto sto nije ispravno ...
Real eyes realize real lies!
mene josh nijednom na granicu nijesu vozachku trazhili, bitno zeLJeni karton da se ima
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
A ovo sto velite da podje u MUP i kaze da je izgubio zbog duplikata, oni cemu je dat bez problema sigurno.Mene je drug to uradio posto mu je oduzeta i zaustavi ga ista patrola (slucajno) i utvrde sto i kako..sad je na sud mozda ga i zatvor neko vrijeme ceka, a sudi mu se za falcifikovanje dokumenata :P Tako da ne razmisljaj o tome..![]()
Ovo isto je jedan moj bistri rođak napravio još dok su bile one stare vozačke i bio je mnogo zadovoljan kako ih je zajeba čak su mu i oduzetu vratili pa je ima dva kom. Poslije nekih godinu i po dana zakucali su mu na vrata sa pozivom za sud zbog falsifikovanja.
Uspio je da se spasi zatvora uz nadljudske napore tj dobru vezu.
ako ti je oduzmu NE MOZE se izvaditi nova na foru izgubio sam je... jer provjere i vide je li oduzea ili ne![]()
E jbg, ti je bad luck. Mada, nije mi jasno, da li one pamte svakog vozača? Da li ovaj nije mogao u međuvremenu da je dobije back?[/QUOTE]
A bio im je upadljiv jer im je bjeza par puta, inace vozio je Vr6 bez tablica jos neregistrovan..Dobro su ga zapamtili![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
vazi li jos ona stara papirna za CG I za inostranstvo?
Jok......
TAKUMI
bolje ovako, vratiti oduzetu vozacku nego razmisljati oce ti je traziti ko ili nece
the World's leading dance event
Sensation
ja sam jednom nesto zurio za Pg, i uhvati me radar, a nisam ni znao koiko sam isao ali znao sam da je sigurno za oduzimanje, i ovaj uzeo da pise nalog za oduzimanje, i ja rekoh, izvinjavam se, zurim, mozete li me pustit, veli on a okle druze na 130 da te pustim, nego daj vozacku, a ja njemu prc, rekoh oduzeta mi je,(iako sam je imao sa sobom ) dje ti je oduzeta, rekoh tu mi je republicka uzela, i nista on mi da samo prijavu i veli a pazi se ako te u grad zastave oduzece ti to auto.
Ne znam je li i dalje da policajac ne moze provjerit da li ti je oduzeta vozacka ili nije, par puta sam se izvadio da sam je zaboravio i on preko veze samo provjeri imam li ja vozacku i oni mogu da mu daju odgovor samo da ili ne.. Napisao mi je jedan put za nenosenje dokumenta , jedan put me pustio. Ali jedan prefigani u centar me zaustavlja podavno to bijase i ja rekao zaboravio sam je, dam mu licnu i on rece , e odi sad do kuce pa mi je donesi pa cu ti dat licnu... Tu sam mu prizna da mi je oduzeta,i na kraj me posle 5minuta ispiranja glave pusti
![]()
---Chelsea Fc---
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks