Evo i ja da se oglasim a da me ne svatite pogresno to ve pod br 1 molimOdavno sam htio napisat da po meni ova tema na forum ne bi trebala postojat ... Sad sigurno vi mislite pa sto ja ulazim.... Od kad sam se registrova mora sam ulazit na ovu temu s obzirom da aktivno igram... E sad ovdje bi stv lijepo bilo da naprimer izbacamo neke zanimljive tikete ili neke pogodjene naravno nakon sto se zavrse i mozda damo jedni drugima neku inspiraciju za neke igre i tikete zanimljive jer ovo ne vodi nikud...
zar vam nije dosta nekih fb i tako tih internet dojava dje vam klepe pare i onda setajte ovce...a niko ko igra kladionicu na ovaj forum ne moze rec da nije ulazio na temu pratio i naravno padao... Sto je Mr. Reka davno li bjese kad si sam isa u kladionicu uplatio tiket i uziva doma svoj na svom i to se masu vise dobijalo
ne kazem ja sad da su ove dojave prosle bilo bi aaa ludnica daj samo daj,daj! Ali mi zbog ovog foruma to jest prvi ja puknem po 10e minimum rad nicega kao danas sto sam preko 15 na ovo... Mozda vi necete ovaj moj post ni citat ni svatit ozbiljno al ako ovako nastavimo odose nam sve pare na platu nekom Marku,Janku iz Sportinga,Olimpa,Premijera ne znam ni ja...
![]()

Reply With Quote
Odavno sam htio napisat da po meni ova tema na forum ne bi trebala postojat ... Sad sigurno vi mislite pa sto ja ulazim.... Od kad sam se registrova mora sam ulazit na ovu temu s obzirom da aktivno igram... E sad ovdje bi stv lijepo bilo da naprimer izbacamo neke zanimljive tikete ili neke pogodjene naravno nakon sto se zavrse i mozda damo jedni drugima neku inspiraciju za neke igre i tikete zanimljive jer ovo ne vodi nikud... 

Bookmarks