Ja sam samo htio da što prije ode iz Budućnosti zbog toga što su njegove izjave na mjestu kapitena ekipe bile apsolutno neprimjerene. Pošto se to dogodilo, nemam razloga da mu ne zaželim uspješnu karijeru. Za sada mu je dobro krenulo.
Nije to sustina ko je zasluzio, a ko nije. Treba svakome dat podrsku. On nije dzukela, niti je imao ikakvih ispada (kao recimo Burzo). To sto on ima nekakve bubice je sasvim druga, i njegova privatna stvar, koja moze da skodi samo njemu. Sad je otisao u jacu ligu, dje moze fudbalski napredovat, i samo je logicno da mu damo podrsku. On i Beco od mene imaju punu podrsku, iako ne vjerujem da im to ista znaci![]()
DICIOTTO
Ja sam samo htio da što prije ode iz Budućnosti zbog toga što su njegove izjave na mjestu kapitena ekipe bile apsolutno neprimjerene. Pošto se to dogodilo, nemam razloga da mu ne zaželim uspješnu karijeru. Za sada mu je dobro krenulo.
Dick Laurent is dead!
ko kaže da je on loš igrač u našim okvirima taj apsolutno nema pojma o fudbalu. da nije imao problema sa rajom i povredom zbog kojih je skoro 2 godine pauzirao davno bio bio van cg. ponašanje i izjave mu jesu krajnje diskutabilni, ali da ima potencijala - ima. to njegova dosadašnja karijera apsolutno potvrđuje - kapiten mlađih selekcija SCG, prvotimac zete sa 17 god, najbolji igrač lige, najviše golova u CG ligi, debitovao za reprezentaciju, i još i dalje relativno mlad sa 24 godine.
Last edited by drasko10; 24-07-11 at 09:26.
Gigi je statistika odlicna ali druze nije to neki kvalitet a i Hajduk je u kurcu evo deset godina pa tamo i moze doc do izrazaja. Isto je i sa dinamom, plate igrace dosta daju im dobre plate i ne mogu se dofunjat do LS sile nema. Za utakmice sa sibenikom, zapresicem i varteksom odlican je giga i beco isti. A onda dodje Viljareal i beco promasi prazan gol, frka brale. Mada bez razmisaljanja od beca mozda i bude nesto, taj bi zid probio
ne kažem da je neki vrhunski igrač, a reakcija je bila najviše na ovaj, sad već izbrisani post, fkbpg koji mu je napisao da slomi obje noge ili tako nešto, sa ovim što je Obelix pisao se uglavnom slažem
to nisam procitao, to je idiotizam i na to se ne treba osvrtat. Giga je dobar momak i nadam se da ce se obezbijedit od fudbala jer za neku karijeru je mislim ipak malo kasno. Moze li reprezentacija imat koristi od njega? Pa moguce. od Burzanovica smo samo spali na jednog malo tehnicki jaceg igraca na sredini a to je joveta. Mislim sredina, napad. naravno tu je i Mirko ali ne moze on lecet na sve strane, treba i njega neko da uposli
Uz dobra klupska izdanja Vukovića i Grbića bismo otvorili jednu sasvim novu priču u nacionalnom timu, koji ne bi izgledao toliko osakaćeno neigranjem Vučinića ili Jovetića. Prije svega, Vukčević bi možda imao priliku da igra malo više u sredini terena i pomogne da se malo više igra s loptom u nogama. Mada Kranjčar očigledno preferira malo borbeniji vezni red.
Kinetic, u Olimpijakos je sad došao Francisco Yeste pa će Grbiću biti problem da izbori mjesto u timu.
Dick Laurent is dead!
sad sam vidio grbica usao u drugo poluvreme. Bio je najopasni igrac Olympiakosa a namjestio is suta za 1:1. Bogami neznam, ali da ovako nastavi neka dolazi ko hoce, njemu mjesto u prvi 11 vidim. Imao je 4 solo prodora za gol. Bravo sine...samo tako......
amnesiac, teško da mu jeste može bit konkurent za mjesto ako se igra sa 3 špica, tu moraju bit igrači koji mnogo trče i pokretljivi su, a upravo je to ono što baskijcu nedostaje. on je više kreator igre i pogotovo odličan izvođač prekida. grbić bi nam mnogo valjao za reprezentaciju, da osim mirka i stevana imamo još nekog ko može da napravi višak, s obzirom da simon odavno ide silaznom putanjom
kako bi ovo ljepo bilo
-Grbic---Simon
---Jovetic
----Mirko
evo i spisak za naredne 2 utakmice
http://fscg.co.me/201107261841/Vijes...albanijom.html
Boskovic vjecito povrijedjen, odlicna stvar.
Pejovic i Pavicevic ne igraju, mada Luka svejedno nije prvi bek. Balic opet tu, fino. Damjanovic odlucio da dodje, interesantno.
Lijepo li je vidjet u odbranu ime kao Manchester City.![]()
Ide li ko u Wales? Da li ima sto organizovano?
Hm, Vučinićev menadžer kaže da se juče sastao i razgovarao sa ljudima iz Mančester Junajteda, iako je to još uvijek daleko od ikakvih ponuda i dogovora o prelasku.![]()
U slučaju da do tog transfera dođe, vjerujem da bi to bio pun pogodak i za Mirka i za United. Čini me se da ko god dođe u ManU Ferguson od njega napravi igračinu. U ovom slučaju došao bi im igrač-ekstra klase pa Ferguson ne treba da stvara igrača već samo da ga uklopi u svoju mašinu. Ipak, teško mi je povjerovati da će do tog transfera doći. Previše lijepo izgleda da bi bila istina.
Dick Laurent is dead!
Ljudi sta se desava u savezu kad ne poz\ivaju D.Radoncica i nimalo loseg Stjepanovica
Evo vec imamo jednog Koreanca ne vjerujem da nam treba josh jedan i sa ovim se muka povatat, dok se Stjepanovic na veliku zhalost totalno sjebao od kad je poshao iz Zete shto mi je veoma zhao jer je momak sabijao prije i ne bi me srecnijeg bilo da se vrati u formu i bude ubachen u reprezentaciju jer takvih igracha nemamo mnogo.
grbic danas slabije odigrao protiv bremen=(
a dalje odlično, kopa amerika nas pomjeri za 1 mjesto, sad 17.
http://www.fifa.com/worldfootball/ra...llranking.html
Izgleda nestvarno. Da mi je neko to rekao 2006 slatko bih mu se nasmijao zbog megalomanije. Mada to ne bi trebalo da nas brine previše. Glavno je da ove kvalifikacije izguramo na najbolji način, a za rang listu mali posa'.
Dako se napravi ona poznata euforija na forumu u subotu kad bude žrijeb za kvalifikacije. Jeste da je vrijeme odmora, ali ne sumnjam da će bit veselo![]()
Last edited by amnesiac; 27-07-11 at 10:04.
Dick Laurent is dead!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks